לכבוד ההופעה הערב

Elinor BC

New member
שמעו, כרגע חזרתי ....

תקשיבו זה היה לא נורמלי פשוט הם הפציצו בשעתיים של משהו לא מהעולם הזה בחיי אני יכולה להישבע שנהנתי יותר מההופעה של ווטרס.. כאילו עם כל הכבוד למקור וכל האהבה לפלויד כמובן האיזי אול סטרס מביאים משהו לא נורמלי... מי שלא היה הפסיד ומי שרוצה יש לו עדין צ'אנס ללכת מחר, מומלץ בצורה שאי אפשר אפילו להביע במילים. לכו, הזדמנות פז וחד פעמית כנראה לילה טוב

Elinor BC

New member
ככה , למקרה שאת לא מכירה

מה הם עושים http://music.walla.co.il/?w=//1081309 הנה דוגמית קצרה ועכשיו להסבר, ככה, הם ביצעו כמעט ברובו את הדראק סייד, חלקים מאוקיי קומפיוטרס של רדיוהד ועוד כל מני קאברים וגרסות רגאיי של דברים אחרים. (בוב מארלי) בקיצור ולעניין. הם נתנו ג'אמים מטורפים, באמת משהו לא מהעולם הזה. סתומרת, אם תשמעי את הדיסקים שלהם, סבבה תפרגני תתלהבי ותורידי את הכובע בפניהם אבל ההופעה עברה את גבולות הדיסק. הם האריכו שירים ונתנו יותר סולואים ואילתורים, ובכלל הואייבים בכללי היו אדירים ! ושלא נדבר על זה שהם אחד אחד נגנים בחסד , באמת באמת אשפי נגינה ושירה אחד אחד . הבחורה ששרה, כתחליף למקורית בדארק סייד, מתעלה על המקור. הבאסיסט לא נורמלי המתופף, בהחלט אחד הטובים שקיימים ואין, שמעי ציף, אני ממליצה לך ללכת היום, מבחינה מוזיקלית, זאת התעלות עולמית . הם יצרו משהו גאוני עוד יותר מהמקור לטעמי.

../images/Emo10.gif לא יכולה ללכת

אני חייבת להגיש מאמר עד מחר בבוקר מוקדם, מה שאומר שאני הולכת לשבת כל הלילה על ההגהות. באסה.

SUSNAV 2

New member
מה זה צריך להיות ??

הלהקה הזאת זה הדבר הנורא ביותר שראיתי שעשו לפינק פלויד! מה זו הזוועה הזאת??? חבורה של קוקמנים מרקדים ובסיסט שאני חותם לכם שאני יותר טוב ממנו , אז אתם משווים לווטרס?????? הלהקה הזאת זוועה אני מאכל להם כישלון . אני לא רואה את פינק פלויד כדבר קדוש , אני רואה את הלהקה הזאת כבדיחה ופרודיה אחת גדולה שעשו על הלהקה הגדולה בכל הזמנים .

The Walrus

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אנשים, מה זאת הכבדות הזאת?? פינק פלויד זאת סך הכל מוזיקה... האיסי אול סטרס לא רצחו אף אחד, סך הכל לקחו דיסק שהם אוהבים ונתנו לו טאץ' אחר. זה הכל. וגם ממש אהבתי חלק מהקטעים שלהם. ואגב, אי אפשר להתווכח עם עובדות. ווטרס הוא בסיסט בינוני מאוד. הבסיסט של האול סטארס מקצוען, והוא מנגן הרבה יותר טוב מווטרס, בלי ספק.

FunkyMonk

New member
אין ספק שווטרס בסיסט בינוני

עזבו את זה שהוא לא מקצוען על הכלי שלו, הוא פשוט מעדיף להשקיע בכתיבת הליריקה. בשנים המוקדמות, כשלא היה צריך להיות מוטרד מהליריקה (ע"ע שנות ה-60) הליינים שלו היו הרבה יותר טובים.

itaikuskus

New member
יאללה תרדו מזה

"חילול הקודש", מה זה הגישה האליטיסטית המעפנה הזאת, כאילו שפינק פלויד זה קדוש. יוזמה נחמדה, לא יותר. לא אוהבים? אל תשמעו.

The Walrus

New member
../images/Emo31.gif

אני הגעתי למסקנה ההפוכה, לאו דווקא לביצוע הזה אלא לרוב הקאברים למיניהם. אף שיר\אלבום הוא לא קדוש ברמה שאי אפשר לגעת בו. הדארק סייד אמנם מושלם מכל בחינה אפשרית, אבל כל עוד גירסת הרגאיי לא באה במקום האלבום, זה בסדר. אין שום דבר רע בלקחת יצירה קיימת ולתת לה כיוון אחר. הביצוע המסויים הזה של הdub side of the moon הוא מעולה לדעתי. מאוד מקצועי, נשמע טוב. אמנם לא הסגנון של פלויד, אבל עדיין מגניב. אני לא רואה שום דבר רע בו.

FunkyMonk

New member
הוא מוציא שם רע למוסיקה

כי הוא הורס את הרעיון. זו לא מחווה, זו בדיחה.

אני חושב שזה עדיף על

להקות מחווה זולות אשר לא חסרות בארצנו וממתי יש למוסיקה שם טוב ושם רע?! אפילו אני שאני פנאט לא קטן לגבי שימור יצירות איך שהן לא שולל את דאב סייד. בוא נגיד שלפחות זה משהו מעניין ומחדש לנו ולא כמו שליחי הבלוז או עוד להקות אחרות שממחזרות לועסות יורקות ושוב לועסות את אותם השירים אותם האלבומים ומרוויחים כסף על יצירות שלא שלהם... לדעתי זו כבר לא מחווה , אבל לשנות יצירה כדי לעשות את זה בצורה אמנותית ולא כדי להרוויח כסף מחיים וחלומות של אחרים לא חושב שזה כל כך שלילי

Jason2

New member
לא עדיף

אני לא חושב שלקחת קטע כמו TIME ולהפוך אותו למשהו ששומעים בקלאב מאד עם בגד ים וכוס קוקטייל פירות טרופיים עם מטריה, מוסיף כבוד ואומנות לשיר. ואגב נראה לי שהם מרויחים כסף מזה.

למעלה