לכבוד ההופעה הערב

אתם חיים בסרט מטורף

מי אתה שיזלזל בסגנון מוזיקה כל כך מקסים ויפה יש לך משהו נגד בגד ים וקוקטייל? לא לרמה של הרוק הקדוש שלכם שרק לפני כמה עשורים נחשב לסתם רעש ולילדים מפגרים אתם מחללים קודש בכך שאתם עושים מזה קודש רצחתם את אלוהים ונשארתם עובדי אלילים הם לקחו שיר מקסים ועשו אותו למקסים בכיוון אחר וזה שאתם מושפעים לא מוריד מהרמה שלהם חוץ מזה גם אם הם לא הו טובים גם אני נהנה לפעמים לנגן שירים של פינק פלויד ואני חרא של גיטריסט וחרא של זמר אבל כיף לי זה שאני עושה את זה בבית שלי והם עושים על במה ומקבלים כסף לא עושה את זה שונה ואם טיים בפרט ופינק פלויד בכלל כל כך חזקים וקדושים לא אני ולא להקה שלמה של ניגרס יכולה לחלל אותם

../images/Emo45.gif

מסכים איתך לחלוטין. פינק פלויד הם לא קדושים, מספיק עם הפולחן הדבילי הזה סביב המוזיקה. אני אמנם לא אוהב את הסגנון שהם מנגנים בו, אבל אין בשירים רמות. אין מקום לאליטיזם במוזיקה. אני מתאר לעצמי שיש להם אישור לבצע את היצירות האלו מבעלי הזכויות. נא להיכנס לפרופרציות, הם לא לקחו את הדארק סייד והפכו אותו ללהיט טיפשי ומסחרי שמושמע בלי הפסקה ב-MTV...

The Walrus

New member
אכן יש להם אישור,

ואף גילמור עצמו אמר: "The Dub Side Of The Moon is fun!!".

Jason2

New member
אותו גילמור אמר

ש-Atom heart Mother חרא של תקליט, אז יש מקרים שאני לא סומך על הטעם שלו. אבל שיעשו מה שרוצים ואני מאחל ללהקה הזאת טיסה נעימה מכאן עם הרבה כיסי אויר ומערבולות(סתם, נו...).

FunkyMonk

New member
ווטרס אמר את זה כמדומני

וידוע שגילמור אוהב להתבדח. אז הבדיחה הזו הצחיקה אותו.

FunkyMonk

New member
פארש?

חזרנו לשנות התשעים? הוכיחו לי שאני טועה? הא? טועה? הוכיחו? תגיד אתה אידיוט? איך אפשר ל-הוכיח- משהו בנושא כזה? ועוד להוכיח שמישהו טועה? הממ, מעניין. ולמקרה שהתכוונת שהצליחו לשנות את דעתי, אז לא, אני עדיין חושב שאיזי סטאר האלה עושים בדיחה מהאלבום.

Jason2

New member
רצחתם את אלוהים...

אחלה משפט, נראה לי שאני מכניס אותו לחתימה שלי.

Elinor BC

New member
חסכת לי במילים, ואמרת כל מה שצריך

אנשים, פשוט צאו מהסרט שלכם. והכי קטע, שחברי הלהקה אישרו והסכימו, אז על אחת כמה וכמה שזה מתקבל ואהוד.

Jason2

New member
לא הבנתי מה העניין עם הסרט

איזה סרט? מי נמצא בו? ולמה לצאת?

FunkyMonk

New member
אההה אנשים כאלה יכולים לשגע אותי

אין כזה דבר קודש, אבל אם חברי הלהקה הסכימו - זה מקובל ואהוד? כפי שכבר נאמר, חברי הלהקה גם טענו שAHM הוא חרא אלבום. זה אומר שזה נכון? עכשיו בגלל שהפינק פלויד אמרו משהו, אנחנו כולנו צריכים לכבד את זה. AHM הוא חרא אלבום - וכולם צריכים לשנוא אותו! ייאי! די ל(כל מיני מילים לא יפות)

FunkyMonk

New member
אתה חי בסרט בו אתה התסריטאי

איפה ראית אותי אומר שאני לא אוהב דאב/ראגיי? זה לא שאני מעריץ שרוף של הסגנון, אבל אני בהחלט לא מתנגד לאיזה בוב מארלי מדי פעם, או דברים בסגנון. להפך - לפעמים ממש כיף לי לשמוע ראגיי. ההבדל בין שליחי הבלוז לבין איזי סטאר האלה, זה ששליחי הבלוז מנגנים בדיוק (או בערך בדיוק) את השירים. לא משנים, אותו דבר בדיוק. זו מחווה. כשאתה מנגן משהו שמישהו אחר כתב, זו מחווה. כשמישהו מעלה הצגה שלא הוא כתב, אבל עושה אותה בצורה מדוייקת - זו מחווה. כשמישהו לוקח הצגה מעבד אותה שונה, משנה את הרעיון, ובעצם הופך אותה לגמרי - זו פארודיה, לא מחווה. יש כאלו שיחשבו על זה כסוג של מחווה, אני רואה את זה בתור בדיחה. והדאב סייד זו בדיחה גרועה. אלוהים לא קיים, ולכן לא רצחתי אותו מעולם. לפחות עובדי אלילים יודעים שהם מאמינים במשהו שלא קיים, אנשים שמאמינים באלוהים עוורים למציאות. לא נורא, יעבור לך. אני לא אתייחס לעניין הקודש, כי זה עניין מטומטם וחסר טעם.

The Walrus

New member
בוא לא ניכנס לויכוח על אלוהים

"אלוהים לא קיים" "אנשים שמאמינים באלוהים עוורים למציאות" - זה מסוג הדברים שאי אפשר לקבוע... אין שום הוכחה שאלוהים קיים, אבל גם אין שום הוכחה שהוא לא, לכן כל אחד חושב אחרת... אתה לא יכול לקבוע את דעתך כעובדה. איך אומרים - איש איש באמונתו יחיה. אני באופן אישי מאמין באלוהים. אתה יכול לקרוא לי עיוור עד מחר, זה לא ישנה את מה שאני מאמין בו. אבל אני לא ינסה לשכנע אותך להאמין באלוהים, אז אני מציע שפשוט לא נתחיל את הויכוח הארוך שיכול להתפתח בינינו. ואגב, אלוהים, גם אם הוא לא קיים, הוא מסוג הדברים שנותנים להרבה אנשים תקווה, שאנשים מאמינים שיכול להיות יותר טוב - בגללם. מה שעושה את אלוהים קיים ומשפיע, גם אם הוא לא באמת נמצא... כל עוד מאמינים בו, הוא קיים. זה כמו תרופות שנותנים לחולי סרטן, תרופות שבעצם לא עושות שום דבר, אבל הרופאים מספרים לחולים שאלה תרופות פלא חדשות שהוכחו כיעילות... החולה לוקח אותם, חושב בצורה חיוביות של "עכשיו אני יבריא", וככה גופו מקבל כוח להמשיך להילחם. הקטע האירוני שהרופא בעצם לא שיקר - התרופות האלה אכן הוכחו כיעילות... זה אולי ישמע כשיא הקיטש, אבל עובדתית זה נכון - גם אם אלוהים לא באמת קיים, אם נאמין בו, הוא יהיה קיים בלב שלנו. ולי זה מספיק.

FunkyMonk

New member
אה.. נגיד

קודם כל - אני שמח שהוכחת את טענתי לגבי סטטיסטיקה, בהחלט חיפשתי דוגמא טובה. שנית - המשפט הוא "צדיק צדיק באמונתו יחיה". והמשפט הזה, למקרה שעוד לא הבנת, אומר: "רק אם אתה מאמין באלוהים, תוכל לחיות באמונתך". חבל שהצליחו לעוות את המשפט החולני הזה. דבר שלישי ואחרון, אני מפסיק פה - כי זה לא המקום.

The Walrus

New member
אה וואלה? ../images/Emo13.gif

סתם זכרתי את המשפט הזה מאיפשהו... מה שניסיתי להגיד זה שכל אחד יכול להאמין במה שהוא רוצה, בלי שהאחר יכול להגיד לו במה להאמין. וכאן נסיים...

אני דווקא לרוב בתפקיד הצופה

לא ראיתי אותך אומר שאתה לא אוהב רגאיי הבחור שהגיב לך זילזל בז'אנר של קוקטיילים ובגדי ים ובכך עצבן אותי עד מאוד ולכן זה היה יותר בשבילו מאשר בשבילך גם אני לא מעריץ ענק של רגאיי אבל אי אפשר להגיד שזה לא אחלה סגנון בכלל מוזיקה זה אחלה...אי אפשר להגיד שסגנון מסויים הוא לא טוב או לא לרמה אפילו אפילו....ורקם במקרים מיוחדים...ובזמן מיוחד...ותלוי תלוי תלוי... גם מזרחית יכול להיות...בסדר... שליחי הבלוז הם לא להקת מחווה הם קוראים לעצמם להקחת מחווה כי זה נשמע יותר טוב אבל הם להקת קאברים הם לוקחים שיר שכבר קיים..ועושים אותו אחד לאחד למה? כיף להם לנגן את זה... וכי אין פינק פלויד בארץ אז אתה מסתפק בזה להקות קאברים הן בדרך כלל להקות שיכולות להיות מאוד כשרוניות מבחינת נגינה אך אין בהן יצירתיות משלהן אז הן לוקחות מאחרים ועושים על זה כסף זו להקת קאברים להקת מחווה לוקחת שיר או להקה שהן מאוד אוהבות והופכות את זה לשיר משלהם הם עושים מחווה ללהקה כאות הערכה ללהקות מחווה יש המון כשרון ויצירתיות והן יכולות לכתוב חומר מקורי בן זונה אבל הן עוצרות לרגע ואומרות לעצמן שהן ממש אוהובת להקה מסויימת ואז לוקחות את השירים שלהם משנות אותם כאילו הם כתבו את השיר הזה וזה בדיוק מה שהבחורים האלה עשו הם באמת נגנים מוכשרים מה שפינק פלויד לפעמים לא היו או יותר נכון...ווטרס בסיסט לא משהו ועשו מזה משהו מעניין בסגנון אחר בדרך אחרת עם אחלה באס גם שלפעמים באמת היה חסר וזו להקת מחוה שאם תשאל אותי הרבה יותר עדיפה על להקת קאברים כי שליחי הבלוז בעצם לוקחים כשרון של מישהו אחר מנצלים את זה שבארץ שלנו אי אפשר ללכת להופעות של הדבר הזה ועושות הופעות משלהן עם כשרון של מישהו אחר החבר'ה האלה הכניסו כשרון משלהם יצירתיות משלהם פתחו ת'ראש והגיעו למקומות נפלאים אבל.... גם אם הם לא היו מגיעים למקומות נפלאים גם אם זה היה ערמה של חרא והם באמת לקחו שיר מקסים ועשו מזה זבל שבא לכם ולי להקיא אז? זה בסך הכל שיר..ובסך הכל פינק פלויד אני חולה על טיים ודארק סייד בכלל ועל פינק פלויד עוד יותר אבל לא להקת רגאיי תוכל לחולל לי את פינק פלויד וגם לא עובדי אלילים שכמותכם כמו שהנדריקס אמר...אם 6 היה מתגלה שהוא בעצם 9 לי לא אכפת ואם לכריסטינה אגילרה היה חשק בלתי מוסבר לעשות גירסה פופית לוויש יו וואר היר או לשרית חדד היה דחף לשיר באלפי סילסולים את CN אני אולי אתעצבן שהם נגעו לי בפינק פלויד אבל למי לעזאזל אכפת

FunkyMonk

New member
יש משהו בדבריך

התלבטתי אם להכניס בסוגריים את העובדה שאני לא מת על שליחי הבלוז בכלל (בין השאר מהסיבות שציינת), אבל החלטתי שלא. (או שכן? לא זוכר) בכל מקרה, אני מסכים איתך. להקות קאוורים זה לאו דווקא מחווה. אבל אני אתן לך כדוגמא, את ההופעת מחווה של ירמי קפלן עם הסימפונית של חיפה, לביטלס. לא הייתי בהופעה (לצערי - חסר כסף), אבל סופר לי שההופעה הייתה אחד לאחד, בעיבוד שונה. זו לדעתי הופעת מחווה כמו שהיא אמורה להיות, עיבוד שונה, טאצ' אישי, אבל לא לקחת את השיר ולשנות אותו לגמרי.

אין פה חוקים

אתה יכול לעשות את ז ככה...ויכול לעשות את זה ככה תעשה מה שבא לך זה לא משנה כמו כשאני תופס גיטרה ומנגן יפנק פלויד בסבבה שלי איך שבא לי כי כיף לי לעשות את זה אם אני עושה את זה על במה או בחדר שלי..או מקבל על זה כסף או לא מקבל..זה לא מה שמשנה אין חוקים תעשו מה שבא לכם מין הסתם חלק מהאנשים איהבו מה שעשית וחלק לא אי אפשר לתפוס את כולם גם מה שפינק פלויד עצמם עשו לא כל אחד בעולם אוהב זה בסדר גם לשנוא אבל ראבק...חילול קודש? תתגברו על עצמכם.... אגב..הרשה לי להכניס סוגריים שאני לא שונא בכלל את שליחי הבלוז פשוט זרמתי עם הדוגמא

Jason2

New member
למה אני אוהב קוקטיילים

רק אם אין בהם פסיפלורה. ואין לי בעיה עם בגדי ים כל עוד הם יושבים בסדר. לא צריך להתעצבן, לא ממש איכפת לי מהלהקה ההיא וגם שום דבר מזה לא ממש מעצבן אותי.

למעלה