לכבוד ההופעה הערב

SUSNAV 2

New member
אני מת על רגיי

אבל זאת ממש בדיחה! מה זה רצחתם את אלוהים ? להקת המטומטמים האלה רצחו את פינק פלויד!

wish i was here

New member
דוגרי אתה חיי בסרט

רגאיי זה אחלה סגנון,פינק פלויד-או כל להקה אחרת-היא לא קדושה,זה קאבר מצויין אני מאד אוהב את הדאב סייד,וזה לא בושה להרוויח כסף ממה שאתה עושה-גם אם זה מוזיקה

The Walrus

New member
זוהי לא בדיחה

זוהי מחווה מאוד רצינית, אחת הטובות שאי פעם נעשו לפלויד. וחוץ מזה, אני חושב שזה הרבה יותר טוב לקחת את השיר לסגנון שונה, מאשר לנסות לשחזר את המקור אחד לאחד...

Elinor BC

New member
ב-ד-י-ו-ק !

זה לוקח את זה למקום חדש ולא משעמם לא כמו סתם קאברים רגילים של להקות בינוניות ורגילות

חבל שפספסתי

נו מילא, פעם הבאה... אגב, אני מעדיפה דווקא קאברים שלוקחים את ה/שירים למקום חדש, ולא כאלו שמנסים לחקות את המקור, תו לתו. ניק מייסון מסכים איתי.

Elinor BC

New member
נו בדיוק כנ"ל :)

יש שמועות שעוד יביאו אותם ארצה שוב. אמן ואמן

itaikuskus

New member
שום דבר לא הורס

דווקא מגניב לקחת את הרעיון הכבד הזה של ווטרס על האנושות, על החיים ועל המרדף אחרי הזנב של עצמך, ולהוסיף לזה צלילים של באנגים, ושעוני קוקיה מצחיקים כאלה. מין מימד של הומור למין עננה אפורה שהאלבום הזה מנסה להעביר (ורבאלית), האיזי אול סטארז שרים את אותם מלים, ולפעמים אפילו נותנים בפרי סטייל איפה שגילמור נותן באצבעות (אולי זה קצת מאכזב), המסר הוא אותו מסר, השאלה איך אתה שר אותו, וכשהאיזי אולסטאר שרים את זה, זה פתאום נראה כאילו החיים זה עסק לא כל כך נורא. כמובן שאין מה להשוות עם הגרסה המקורית, אבל כפי שכבר נאמר, זה לא בא על חשבון היצירה, לא מוריד מכבודה, לא מוריד מחשיבותה, ובא להביא מימד אחר, נקודת מבט אחרת, ואפילו אני, שלא אוהב רגאיי, יכולתי איפשהו למצוא חיבור לתקליט הזה. ייאמר לזכותם גם, שאם כבר הם בחרו לעבד אלבום כזה, הם לא התפשרו במילימטר, והלכו עם ההתנסות הזאת עד הסוף, ויצא להם פשוט מעולה.

FunkyMonk

New member
יכול להיות שאתה אוהב את זה

אבל זה עדיין לא ישנה את דעתי כי זו מחווה גרועה במיוחד. לפעמים לשנות שיר זה אחלה, לקחת אותו לכיוון אחר. להפך - לפעמים עיבוד שונה זה כל מה ששיר צריך בשביל לעשות אותו מעולה. אבל לדעתי האישית, האיזי סטאר האלה הפכו את האלבום לבדיחה.

itaikuskus

New member
אחלה.

את זה אני יכול לקבל, שאתה לא אוהב. ת'אמת שאחרי כמה שנים גם אני דיי אדיש אל האלבום הזה (תכל'ס נראה לי שאני נהייה אדיש גם לאלבום המקורי, לאט לאט) אבל לא הצהרות כמו "חילול קודש" ו"שם רע למוסיקה". אני אגיד לך מה, באלבום של להקת בון ג'ובי, slippery when wet, יש שיר שקוראים לו you give love a bad name אני חושב שזה שיר אדיר. ממש. זה מוציא למוסיקה שם ממש טוב.

The Walrus

New member
סבבה,

אני לא מאוד מסכים איתך (למרות שגם אני לא מאוד אוהב את הדאב סייד), אבל עכשיו הבעת את דעתך בצורה לגיטימית והגיונית.

למעלה