וואו וואו חבר'ה להרגע עכשיו תרשו לי לצחוק...
מ מ א י י ק New member 24/9/06 #37 וואו וואו חבר'ה להרגע../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif עכשיו תרשו לי לצחוק...
וואו וואו חבר'ה להרגע../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif עכשיו תרשו לי לצחוק...
נ נוגה ילדת האנימה New member 25/9/06 #52 XDD ואני קוראת את כל מה שאתם כותבים ומנסה לקרא את ה"דגחידקלחרילחרשקגשד" ולא קולטת שזה סתפ חירבוש בג'יברישXD;
XDD ואני קוראת את כל מה שאתם כותבים ומנסה לקרא את ה"דגחידקלחרילחרשקגשד" ולא קולטת שזה סתפ חירבוש בג'יברישXD;
S sasuke girl New member 24/9/06 #31 ענת ../images/Emo23.gif כולם יודעים שאת פרוצה לכן את הקרוקס ^^ *^%)^%)%$*#* אוהבת אותך זונה בישית שלי
ענת ../images/Emo23.gif כולם יודעים שאת פרוצה לכן את הקרוקס ^^ *^%)^%)%$*#* אוהבת אותך זונה בישית שלי
N Nora Shu New member 24/9/06 #34 אני לא פרוצה >: יש לי סטנדרטים מאוד גבוהים [וגדולים כמו הציצים שלך, הו מיי~]!!! שדלשדחשדחש שיהיה. לפחות אני לא נסראללהצ'אן >>;;; שךדחלשלידגדכלגחכחגח!! זה הדדי ברמות, נקבה! 33333>
אני לא פרוצה >: יש לי סטנדרטים מאוד גבוהים [וגדולים כמו הציצים שלך, הו מיי~]!!! שדלשדחשדחש שיהיה. לפחות אני לא נסראללהצ'אן >>;;; שךדחלשלידגדכלגחכחגח!! זה הדדי ברמות, נקבה! 33333>
S sasuke girl New member 24/9/06 #35 XDDD נסראללה צ'אן הכוסון חן סתם מחקה אותו D: הציצים שלי שייכים לחיזבללה...נסרללה צ'אן שלי רכושני :O
N Nora Shu New member 24/9/06 #41 מה זה, את שלי >< את + אני + מיטה + ממרח שוקולד ושקדי מרק. מה את אומרת? ;} תהיי באייקון ב-10, בבקשה. ;;
מה זה, את שלי >< את + אני + מיטה + ממרח שוקולד ושקדי מרק. מה את אומרת? ;} תהיי באייקון ב-10, בבקשה. ;;
מ מ א י י ק New member 24/9/06 #42 חחח../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif שקדי מרק *ההודעה שלפניי לא לילדים מתחת לגיל 8/14...תחליטו אתם * אהה ואל תשכחו להקליט
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif שקדי מרק *ההודעה שלפניי לא לילדים מתחת לגיל 8/14...תחליטו אתם * אהה ואל תשכחו להקליט
S sasuke girl New member 24/9/06 #44 ענת יש איזה משתמש בשם מאייק והוא עונה לכל הודעה שלך ושל חן בשירשור הזה בצורה קבועה למרות שלא עונים לו..והוא עשה את זה גם הפעם למה?! O.ם
ענת יש איזה משתמש בשם מאייק והוא עונה לכל הודעה שלך ושל חן בשירשור הזה בצורה קבועה למרות שלא עונים לו..והוא עשה את זה גם הפעם למה?! O.ם
N Nora Shu New member 24/9/06 #45 דברים מוזרים קורים בפורום הזה בלי שום סיבה הגיונית~ תעלומות זה כיף, לא. XD
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #46 תודה על המחמאה../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
מ מ א י י ק New member 25/9/06 #51 זה בציניות../images/Emo11.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
מ מ א י י ק New member 24/9/06 #9 רק הפעם..../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אני מסכים איתך
N Nora Shu New member 24/9/06 #14 זה אומר שאתה בדרך כלל לא מסכים איתי? :/ אני שמחה שיכולנו לראות עין-בעין לפחות בעניין זה. D: אני באמת קצת מתביישת על החוסר יוזמה האישית שלי ומנסה לכפר על זה קצת. ^^;
זה אומר שאתה בדרך כלל לא מסכים איתי? :/ אני שמחה שיכולנו לראות עין-בעין לפחות בעניין זה. D: אני באמת קצת מתביישת על החוסר יוזמה האישית שלי ומנסה לכפר על זה קצת. ^^;
מ מ א י י ק New member 24/9/06 #15 אני כן מסכים../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אבל אני לא אומר את זה
N nadav1232 New member 24/9/06 #3 סבבה ^_^../images/Emo45.gif ותודה ^_^ אממ אבל מי שרוצה לכתוב על ג'יי רוק יכתוב עליהם, לא? XD לא צריך לשאול D:
סבבה ^_^../images/Emo45.gif ותודה ^_^ אממ אבל מי שרוצה לכתוב על ג'יי רוק יכתוב עליהם, לא? XD לא צריך לשאול D:
מ מ א י י ק New member 24/9/06 #12 צריך לשאול את סמדר../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif על כל סקירה,כי יש פעמים שמישהו סקר/סוקר לפנייך על אותו אלבום.
צריך לשאול את סמדר../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif על כל סקירה,כי יש פעמים שמישהו סקר/סוקר לפנייך על אותו אלבום.