לכבוש אותו

Savage Garden

New member
לכבוש אותו../images/Emo23.gif

כשראיתי אותו בשבוע שעבר בפקק באיילון, נעתקה נשמתי, נעצתי בו מבט, התפעלתי מיופיו , הוא נראה בדיוק כפי שזכרתי אותו, שזוף, עצמות לחיים גבוהות, שיער שמתחיל להאפיר, שואף סיגריה בתנועה סקסית.. אח.. בקלות הוא יכל להיות הגבר של חיי, כל השנים האלה , כל השיחות שלנו בטלפון, כל המפגשים שלנו, אבל הוא לא היה שלי, חברות תמיד אמרו מה אכפת לך ממנה, את רוצה אותו? לכי על זה בכל הכח, תפתי אותו, הרי את יכולה להשיג כל אחד שרק תרצי... אבל הוא הרי נשוי ואני...לאחר שאשיג אותו אעבור לכיבוש הבא...

דנטל

New member
גם מחוץ לתחום שלי

למרות שמעדתי ויש עוד אחד שאני כל כך רוצה שבמקרה שלו זה כאילו אין לי תחום, לא נעים להודות.

דנטל

New member
זאת אומרת, שלמרות התחומים שהצבתי

במקרה שלו אני חושבת שאני מסוגלת לחצות את הקו האדום הזה שלי.

Sefy

New member
מעניין מי ינצל את מי בסוף...

את אותו... או הוא אותך...

Sefy

New member
לא מסכים עם שתיכן...

1 - היא אמרה שהוא כיבוש בשבילה ואז היא תמשיך הלאה, אז מצידה זה סוג של ניצול 2 - אולי הוא מנצל אותה בשביל לנפח קצת את האגו שלו, אחרי הכל, הוא נשוי והוא בטח רוצה לדעת שבחורות אחרות עוד נמשכות אליו 3 - מישהו תמיד נפגע פה, במקרה הזה, זה עלולה להיות המשפחה שלו, אבל הי! זה כבר בטח לא איכפת לאף אחד פה, נכון ?

חלילה ספי.

אני אתחיל משלוש כי זו, לפי דעתי, הנקודה הכי חשובה פה. זה לא עניין של מי נפגע ומי לא, לא בזה עסקינן. הדיון הוא על ניצול או לא. לא על הפגיעה עצמה. והיא בעצמה ציינה שהוא הרי נשוי - שזה לעצמו מבטל את סיבת החשיבה שלך שלאף אחד פה לא אכפת.. אחד+שתיים, אני חושבת שכל מערכת יחסים שלנו היא כיבוש והעלאת האגו. ככה זה. מי יותר מי פחות.

Savage Garden

New member
ואני אוסיף שרוב הגברים

הנשואים משתדלים לעיתים תכופות לעשות "בדיקת שוק" באשר למצבם בשוק הבשר, כך שהוא בטח לא צריך רק אותי להעלאת האגו...

Sefy

New member
ואני חשבתי שמערכת יחסים זה אהבה...

אני לא מנסה לכבוש אף אחת או להעלות לי את האגו, אם אני רוצה להיות עם מישהי זה בגלל שיש לי רגשות אליה. וזה כן עניין של מי נפגע ומי לא, כי זה מה שקורה כשנכנסים למשהו מהסגנון הזה, מישהו תמיד יפגע! הבעל - מישהי מנצלת אותו רק בשביל לראות אם היא יכולה האישה - קודם שהבעל בוגד בה! ועוד שעלול להרוס משפחה! הבחורה - אולי לא במקרה הזה, אבל במקרים שהבעל נותן הבטחות כלשהן... כמובן שאלו הדעות והסימפטומים שאני רואה

ספי, אני לא חושבת שאתה יורד לסוף

דעתי. לא אמרתי שאין פה פגיעה. בוודאי שישנה פגיעה לאחד הצדדים. אבל אני הגבתי על סוגיית הניצול. זהו. ועכשיו, כן, מערכות יחסים זה אהבה, אבל לפני כל האהבה, אם חושבים על זה לעומק, הדברים המובילים אותנו לבני הזוג הם כבוד, אגו, והרגשה טובה.

Sefy

New member
לא, אני לא חושב כך...

אני לא מחפש מישהי בשביל כבוד או אגו או הרגשה טובה, אני מחפש מישהי כי יש לי רגשות בשבילה. וזה בא לפי דעתי לפני כל דבר אחר, אפילו לפני אהבה כי בשבילה צריך הרבה יותר זמן. לגבי ניצול, תמיד יש איזשהו סוג של ניצול ב"מערכת יחסים" מסוג כזה. גם אם זה ניצול הדדי.

Sefy

New member
כאשר מישהו לוקח משהו מאדם אחר

כששני אנשים לוקחים משהו אחד מהשני ללא איכפתיות אם יפגעו או לא

לא מגדירה ככה בדיוק ניצול,

אבל עדיין, יכולה להיווצר מערכת יחסים שכזו [גם אם היא פגומה ואסורה] מחוץ לנישואין בלי ניצול [לפי הגדרת הניצול שלך].

Sefy

New member
אמרתי שלא יכולה להווצר ? ../images/Emo8.gif

אמרתי שזו מערכת יחסים מבוססת על ניצול בלבד, ללא קשר לפגומה או אסורה. ואני לא מאמין שקיימת בלי ניצול. אפילו לפי ההגדרה שלך, זה בשביל האגו, לא ? (אני זוכר מה שאומרים
)

פאק!!!

הייתה לי תגובה שנונה ואז קפץ הפיוז בבית ונמחק לי. [ולא קורה הרבה שיש לי תגובות שנונות
] אז ככה - ניצול [לפי הגדרתך שלך] - שימוש אחד בשני בלי אכפתיות מי יפגע וכמה. [נכון?] ברגע שהם אוהבים, זה לא ניצול מבחינתך.

למעלה