לכבוש אותו

Savage Garden

New member
במקרה שלי,

זה פשוט חוסר רצון אמיתי במערכת יחסים רצינית\אהבה\להתאהב\להיות נאהבת, אם לומר את האמת אני בחורה שאוהבת לכבוש גברים , במיוחד את הבלתי מושגים שביניהם, אני די ריאלית בעניין הזה ויודעת שאהבה זה בעיקר פרפרים בבטן ובד"כ בהתחלה.. עם הזמן כבר נהייה די משעמם\תלותי\הרגל ורצון עז להיות שוב לבד.. אבל, במקרה הזה די נתקעתי בגלל שהוא נשוי ואז המצפון יכול בהחלט לייסר אותי.

Sefy

New member
יש לך מזל שאת לא מנסה אותי ../images/Emo6.gif

כבר כל כך הרבה ניסו ונכשלו, האקסית אפילו ניסתה להעמיד אותי במבחן של בגידה ולא הלך לה

Savage Garden

New member
טוב, ככה זה עם סופרמנים,../images/Emo25.gif

הם חושבים שהם חסינים בפני כל דבר..

תבין משהו, ספי.

לא סתם נאמר המשפט 'אין דבר העומד בפני הרצון'. ואני לא אומרת את זה בטיזינג כרגע. סתם לידע כללי, אשה [יש גם גברים, אבל נשים יותר], אם היא באמת באמת רוצה, היא תשיג הכל.

Sefy

New member
זו טעות מאד נפוצה!

כי רצון יש לשני הצדדים, לא לצד אחד. ורק מישהי שיש לה אגו כזה, תחשוב ככה. ואני לא מדבר על סתם טיזינג, אני מדבר על כאלו שניסו הרבה יותר רציני מזה, אני פשוט מסוגל לומר לא בכל מצב

לא תמיד אתה מודע לרצון של הצד השני.

למרות שהאגו שלי בשמיים, זה לא עניין של אגו, אלא של אמונה בעצמך.

Sefy

New member
לא דיברתי על האגו שלך ../images/Emo8.gif

דיברתי על אגו של אחת (או אחד) שחושב/ת שיכולה להשיג הכל. גם אם את מאמינה בעצמך יותר מאשר פאנטי מאמין באלוהים, עדיין את לא יכולה להשיג הכל, כי לא הכל אפשר להשיג, יש גבולות לכל דבר. ויש כאלו שהאופי שלהם הוא הרבה יותר חזק ממה שנראה לעין.

ברגע שהרצון שלך יותר חזק משלי,

אז יש מאבק כוחות. ברור. אבל, לרוב, אף אחד לא מגלה את הכוונות שלו ובדרכים קלוקלות אתה יכול להיות מובל כצאן אל הטבח...

Sefy

New member
זה המצב שדיברתי עליו למטה ../images/Emo9.gif

וזה לא קל כשמכירים גם את נקודות התורפה שלי
אבל בכל זאת, לא משנה איפה המוח שלי נמצא ואיך מובילים אותי אל הדרך, אם אני לא רוצה, זה לא יקרה

Sefy

New member
דיון קצרצר ? ../images/Emo12.gif

אני העסקתי 2 עד 3 בנות על השירשורים של היום
וזה לא קשור לנכון או לא נכון, אבל נוותר לך!

Sefy

New member
אז הנה, עכשיו את מכירה אחד ../images/Emo3.gif

ואמרת בעצמך "לא מכירה הרבה גברים שלא נותנים לעצמם" זאת אומרת שהם אלו שמאפשרים לפיתוי להתרחש. אני לא מאפשר לו פשוט

Savage Garden

New member
כנראה שלא עמדת במצב

כזה של שכרון חושים ואם כן ועדיין לא נתת לעצמך להיסחף אז זה דיון אחר לחלוטין

Sefy

New member
עמדתי במצב מאד קשה כזה ../images/Emo9.gif

אבל ברגע הסופי עצרתי את הכל ופשוט אמרתי שאני לא יכול לעשות את זה. ורק כדי שתביני, זה אפילו בלי בגידה, כי אין לי חברה. זה רק בגלל אופי שלא מאפשר לי להיות עם מישהי בלי רגשות אליה.

למעלה