לכבוש אותו

Sefy

New member
יפה, מנסה להתחכם איתי ../images/Emo8.gif

אבל עדיין יש פה ניצול [ואני לא אתייחס לבגידה] שבה הנשוי מנצל אותה כדי לחזק לעצמו את האגו [לא אמרת שזה בא לפני אהבה ?] וגם תוך כדי ניצול של האמון של אישתו [אני מתוחכם או מה ?
]

האשה לא קשורה למערכת היחסים בכלל.

ברור שהיא נבגדת ומערכת היחסים הזו משפיע עליה, אבל הניצול הוא בין הבעל לפילגש. לא אשה-בעל-פילגש. כן, אצלי כל מערך המושגים שונה משלך, אז אם להסביר את זה במילים שלך. אין ניצול, כי אגו לא מתפקד אצלך באהבה, והם מאוהבים, ואין פה ניצול!

Sefy

New member
אז לפי המושגים שלי נלך ?

אני לא מאמין באהבה ש"פתאום" מופיעה! אהבה זה דבר שלוקח המון זמן שיקרה! ואם זה לא אהבה בהתחלה, אז זה מתחיל מניצול, לאן שזה מתפתח זה סיפור אחר

בוא נעזוב רגע את הכותבת הראשית

ואת מושא הכיבוש שלה. שני אנשים רגילים שנפגשו במדיה ומדברים על הא ודה ומתאהבים. יכול לקרות. קורה. קורה שגבר שהוא לא בושה למין הגברי מגלה שזו שהיא איתו היא לא האהבה שלו. קורה גם קורה. אז זה לא ניצול.

Sefy

New member
אני לא התייחסתי אליה אף פעם ../images/Emo8.gif

דיברתי באופן כללי על מקרים זהים. ומזה פתאום מגלה שהיא לא אהבה שלו ? מה קרה פתאום ? כמו שאמרתי קודם, אני לא מאמין במושג "פתאום" כי שום דבר לא קורה מכלום, משהו צריך לקרות כדי לגרום לו בכלל לחשוב על מישהי אחרת בתור אופציה. אז זה נשאר ניצול.

לא נכון.

אני מכירה בחור מדהים שהיה עם מישהי שש שנים, לפני החופה הואמצא משהו בנשמה של מישהי אחרת. אני חייבת לציין, שהוא לא עשה עם הבחורה השנייה כלום מטעמי מוסריות מובנים. ובסוף הוא נשאר עם האשה. אבל מתוך כבוד ואהבה ישנה. למרות שההיא יושבת לו בראש.

Sefy

New member
אני רואה את זה בצורה אחרת

הגיע לחתונה, קיבל רגליים קרות, ראה אלטרנטיבה אבל לא עשה כלום כי הוא לא היה בטוח שהוא לא באמת מוותר על אהבת חייו. אישית ? אני מרחם על זו שהוא התחתן איתה, זה כאילו והוא עשה לה טובה, היא רק ברירת מחדל

בכלל לא.

זה סוג שונה של אהבה. אני לא חושבת שנגיע לעמק השווה בנושא הזה [או בכל נושא אחר, למען האמת
], מהסיבה הפשוטה שאני רואה אפשרות לאהוב כמה אנשים בבת אחת, ואתה לא.

Sefy

New member
"זה סוג שונה של אהבה"

אז כמו שנאמר פה קודם, הוא לוחש לשתיהן באוזן את אותו הדבר, מאד רומנטי. ודרך אגב, מה שעושה את כל זה מעניין, זה העובדה שלא נגיע לעמק השווה אבל אל תאמרי שלא נתתי לך דברים חדשים לחשוב עליהם [אמרתי אל תאמרי!
]

Sefy

New member
כל מה שאני אומר זה נכון ../images/Emo3.gif

כי אני עובד עם הגיון, את רגילה לחרמן את הגברים מסביב ואז הם לא יכולים לחשוב יותר, זה פשוט לא עובד עלי

יש לך רגשות למישהי כי זה נובע מתוך

רגשות לעצמך. לא סתם אומרים שכדי לאהוב מישהו אחר, צריך ללמוד קודם לכן לאהוב את עצמנו. ומערכת יחסים זה 'איך אני תורם לעצמי'. זה לא סותר אהבה.

Sefy

New member
אז הנה יוצא מן הכלל...

אני לא כל כך סובל את עצמי, אבל אני מסוגל להעניק לאחרים מכל הלב. ולחברה אני מסוגל להעניק כמעט הכל. אז לכל כלל, יש יוצא מהכלל.

Sefy

New member
לא אמרתי שאני שונא ../images/Emo3.gif

אני פשוט לא מת על עצמי כל כך, בטח שלא אוהב, אולי דברים מסוימים באופי, אבל הרבה דברים אחרים אני גם לא סובל באופי שלי, אבל הוא שלי, ואני לא הולך לשנות אותו. אני עקשן מידי, ואני כל הזמן מנצח בויכוחים איתי

Sefy

New member
פסיכולוגיה הפוכה לא עובדת עלי ../images/Emo3.gif

אני יותר אוהב אותך כשאת אדומה

למעלה