לכולםםםםםם כנסוווווו

דנה סבג

New member
לכולםםםםםם כנסוווווו

זה שהחיילים שלנו סובלים ונותנים את הנשמה בשבילנו זה לא אומר שמותר להם לגרש אותנו מהארץ שלנו ... אתם לא מבינים נותנים את הארץ לאנשים שהורגים אותנו לערבים החראות האלה!!! הבתים האלה הם של האחים שלנו הם בנו וגידלו לידם והחיים שלהם שם! זה לא כמו שיבאו לפנות את תלאביב שם הם בנו במו ידיהים והם גידלו שם הכל קברו שם אנשים שמתו ונפטרו עכשיו הם מוציאים את הקברים וכל הכאב נפתח מחדש ועושים הלוויה בשנית והפעם הכאב יותר גדול. אם כולנו היינו חושבים והיינו יד אחת לא היו מפנים אותנו ולא יפנו אותנו אבל מה לעשות שיש שמאלנים שחושבים רק על זה שהם נשארים בבית שלהם ואם אריאל שרון שהחרא הזה נשאר גם את ירושלים ייתנו בסופו של דבר לא יהיה התנתקוווווות!!! המתנחלים תמשיכו כך אנחנו איתכם!!!............ השמאלנים לזבל!!! שרון תתפטר!

דנה סבג

New member
כן השמאלנים לזבל

כי אם היינו באמת אחים לא הייתם בעד לפנות אותנו אחרי הכל אנחנו אחים לא? אז די לומר שככה אני אומרת על "אחינו" כי אתם לא באמת אחים!!!

דנה סבג

New member
הייתם מתים אתם הזבלים פה!

אנחנו לא הזבלים אנחנו בסה"כ רוצים להשאר בבית שלנו אתם בכלל לא נקראים יהודיים כי יהודי לא מגרש יהודי תכניסו את זה מהר מאוד לשכל שלכם!!!! המתנחלים העם איתכם!!@!

meidl

New member
אם תרשי לי להיות חריפה במקצת

אתם אומנם רוצים להשאר בבית שלכם מובן לגמרי גמני במקומך הייתי רוצה להשאר. אבל את לא מבינה, שזה מחיר ביטחוני מאוד גבוהה. וחוץ מזה את גורמת סבל לערבים מדי יום, מסכנת חיילים ואת עצמך ואת בני הייישוב שלך, אתם מסכנים את מדינת ישראל וכל שניה שאתם עוד נשארים שם חיי אדם יכלו להנצל. מדוע המדינה דחתה את ההתנתקות בחודש? בשבילכם , בגלל תשעה באב שלכם יהיה יותר קל, אבל מה באותו חודש הפיגוע בנתניה קרה, ויכול להיות שלא היה קורה אם הייתם כבר יוצאים משם. ותני לי לגלות לך משהו אני *כן* יהודייה, ונראה אותך מוחיכה אחרת

loony noony

New member
אבל

"אבל מה באותו חודש הפיגוע בנתניה קרה, ויכול להיות שלא היה קורה אם הייתם כבר יוצאים משם" אין לנו על מה לסמוך לגבי זה. זה חד צדדי, הם לא התחייבו לכלום. אבו מאזן כבר הצהיר שהשלב הבא הוא ירושלים. תני לי סיבה להאמין שאחרי היציאה מעזה ארגוני הטרור ירגעו? הפיגוע בנתניה הוכיח שהם לא מתחשבים בצעדים שהמדינה עושה לקראתם. חודש לפני שהם אמורים לקבל את עזה הם עושים פיגוע. אני לא רואה אפשרות שליציאה מעזה יש השלכות מיידיות של הרגעות הטרור. האפשרות היחידה שאני רואה היא שאולי, אולי אחרי יהודה, שומרון וחצי מירושלים הם ירגעו. מה שאני כן רואה- הוא שההתנתקות תגרום ליצירת בסיס טרור גדול בעזה(ועוד רוצים לתת להם נמל). הרשות הפלשתינית הוכיחה שהיא לא מסוגלת להשתלט עליהם. אם בכלל היא מנסה. (לשבת עם ארגוני טרור בממשלה?) אני לא מוצאת סיבה להאמין שהם הולכים להפסיק את הטרור.

meidl

New member
הם בני אדם

והם כן עושים צעדים בדיוק היום הם עשו כמה וכמה.. מה שאני רואה, זה שזאת ההתחלה, וגם הם יבינו שאנחנו רוצים בטובתם, וכל עוד הם יחשבו בהגיון הם יבינו שאנחנו עושים מאמצים וגם הם תאמין לי מנסים להפסיק את הטרור. כשאנחנו אומרים 'הם' אנחנו מתכוונים לקיצוניים ביותר, הטרוריסטים, הם כלכך מיעוט . מה שנוצר כיום הוא כיבוש, אנחנו לא מדינה כובש מהסיבה הפשוטה שאנחנו צריכים להבים את סבלם כמו שאנחנו נרדפנו תמיד. אז למה לחפש מלחמות כל הזמן? המצב רגוע עכשיו יחסית בגלל המאמצים להתנתקות לפי אמונתי. לכן לדעתי יש סיבה להאמין גם בערבים. אבל מבחינתי אין בעיה שישארו שם המתנחלים, אנחנו נסלק את הצבא והם ישארו ויגנו על עצמם, סבבה. עוד נראה אותם חוזרים למדינת ישראל עם הזנב בין הרגליים. אבל למדינה יש אחריות והיא לוקחת אותה עכשיו ומפנה אנשים.

דנה סבג

New member
שוטר-יהודי?....לא מסתדר יחד!

מי אמר ששוטר הוא יהודי להאביץ לנו ושאנחנו נמות מכאבים זה טוב? אבל אתם לא שמים לב לזה תראו את המתנחילם את הכאב שלה את הסבל שהם עוברים מה זה פה? אנחנו יהודים הריי לא? אז די להגיד ששוטר הוא יהודי יהודי לא מגרש יהודי ......יהודי לא מרביץ ליהודי!!!!

Princess Galush

New member
אה אז עכשיו גם השוטרים לא יהודיים?

גם השוטרים וגם השמאלנים.. וגם החיילים כי הם מפנים... עוד מעט תגידי שהיהודים היחידים הם בגוש קטיף.. שיש רק 8000 יהודים.. זה שלמישהו יש דעה שונה משלך זה לא אומר שהוא לא יהודי, כי הוא כן יהודי וזאת עובדה!!! שוטרים לא קמים בבוקר ואומרים לעצמם, בואו נלך להרביץ למתנחלים!! פתאום את עושה את כל המתנחלים תמימים..

ואוווו

תרגיעי, ילדה. זבל אל תקראי לאף אחד, ואם לכל אחד יש דעה אחרת זה כבר אומר שהוא זבל ושאנחנו כבר לא אחים
תשמרי על הפה שלך

cold whisper

New member
כתור ימני

אני מסכים איתך..יהודי שקורא ליהודי זבל-זבל בעצמו שמאלני גם אם הוא שמאלני,הוא יהודי והוא אח שלי בדיוק כמו הימני..

meidl

New member
שלום דנה

מדוע את רואה בנו אוייבים? אני יהודיה בדיוק כמוך, אם רק תפתחי את הראש לדעות שלנו שיכול להיות שיש בהם הגיון מסויים אולי תביני. זה יכסוך הרבה לכולנו. בינינו לבין הערבים אין הבדל חוץ מזה שאנחנו הורגים ושונאים אחד את השני, את לא היית שמחה לחיות תחת כיבוש, אני בטוחה בכך. וחוץ מזה אלו חיי החיילים שלנו פה שמסתכנים וגם חיי המתנחלים. החיכוך ביננו לבין הערבים, היומיומי הזה, שהם חיים תחת הכיבוש שלנו ללא מדינה או עיר עצמאית להם, בפחי זבל אם אגזים במקצת לעומת החלקות הענקיות והמפוארות של המתנחלים שנקנו מכספנו הפרטי.הם הורגים אותנו מסיבה מאוד פשוטה- הם נכבשים, לא טוב להם. והם כמובן מקנאים במתחלים שחיים ברמת חיים גבוהה מאוד. הכוונה של מדינת ישראל היא לעשות שלום בינינו, וההתנתקות היא התחשבות בערבים ופתיחת דרך לשלום בין הצדדים. ללא התנתקות המדינה היהודית היא היסטוריה מסיבה פשוטה: תוך 30 שנה או קצת יותר הערבים יהיו רוב על פנינו בגלל שהם פשוט מתרבים מהר יותר. ואם אומר את זה בשפה פשוטה הם יאכלו אותנו בלי מלח. לכן, אם לא נתחיל לעשות שלום עכשיו ולתכנן דרך ליצירת מדינה פלסטינית אנחנו בסכנה גדולה. צר לי מאוד על אחינו המפונים וגם אני אף הזלתי דמעה למרות הפער העצום שבנינו. כמובן שיש לי טענות על הדרך בה ההתנתקות יצאה לפועל, אם זה מכיוון ששחכנו את בעלי החיים שישארו בגוש וימותו ללא מזון, ואם זה בגלל הבתים שיהרסו, דבר שמרתיח אותי מזעם, מדוע להרוס יישוב שלם אם אפשר לפתח אותו על ידי הערבים, כך שגם הערבים יכולנו להנות מהבתי המפונים וגם שכאשר יהיה שלום כולנו נוכל לבקר ביישוב.

OMER G17

New member
אם יש הגינות למנהלים למחוק!

את ההודעות הבוטות הכחולות מחקתם..אז גם את הכתומות!

דנה סבג

New member
יש בעיות עם ההודעות שלי?

למה למחוק את ההודעות את האמת לא מוחקים!!!! יש בעיות?

יש בעיות

יש ילדה בת 14, שלא טעמה את העולם עדיין, וכבר חילקה אותו לשחור ולבן, ומקללת כמו יצאנית. מעניין שדווקא השמאלנים של הפורום לא מקללים ולא קוראים לאף אחד זבל.

אתה מכנה ילדה בת 14 זונה אז

אתה כן מקלל פשוט תתבייש ואין שום בעייה עם ההודעות שלה. לכן סתום את הפה שלך

למעלה