לכולםםםםםם כנסוווווו

אני רק משווה את רמת ההתבטאות שלה

ואהבתי את הטאץ' הנחמד שלך, "אתה מקלל, תבייש - וסתום את הפה".

דנה סבג

New member
יצאנית?

דבר ראשון זונה לא מדברת ככה ....זונה זה רק החילונים יכולים להדגים לך!!!! טעמתי מספיק מהעולם כדי להבין שלא נותנים את המדינה שלנו לאנשים שהורגים אותנו ...השמאלנים לא מקללים? מה אתה אומר אם אתה קורא עיתונים ועוקב אחרי הכל ו"מבין" כמו שאתה אומר השמאלנים הם אלה שהשוו אותנו לנאצים אז אמרתי כבר עם השמאלנים אני מעדיפה לשמור מרחק ולא לבזבז את המילים שיש לי לומר לכם..!!!! ואתם באמת זבל אם אתם מגרשים אותנו מהבית ששייך לנו!!! יהודי לא מגרש יהודי!!!!! העם עם גוש קטיף עד הסוף!!!

meidl

New member
אתם זבל על זה שאתם

יהודים ובכל זאת לא רואים את סבלם של האנשים אותם אתם מכנים אוייבים? מי החליט שהם אוייבים? מי חינך אותם ואותנו לשנוא? מה שונים הם מאיתנו? אני לא משווה אותכם לנאצים, אני פשוט חושבת שאתם לא לומדים. כיבוש לא עובד, זאת עובדה היסטורית. תיראי מה קרה לאירופה אחרי מלחה''ע ה1, כולם כבשו וכבשו וכבשו ונלחמו ונחלמו ולא יצא מזה כלום. תראי מה קרה לאימפריה הרומית, ליוון, לתורכיה כל האימפריות התפוררו. אי אפשר לכלוא אנשים! ולמה לסכן את חיי החיילים.?

חח איזה חמודה

היא.. אני מדמיין בראש איזה ילדה קטנה שטופת שינאה :) מה שההורים שלה דחפו לה למוח בכפית .. :) זה היה יכול להיות משעשע.. אם זה לא היו אותם הילדים שפינצ'רו היום ג'יפים של צה"ל.. :) חח חמודים

דנה סבג

New member
שנאה?...לא השאלה למי!!!

מה אתה אומר! אני ממש לא ילדה קטנה ממך בכל הרבה יותר גדולה מעניין מה תהיה התגובה של ההורים שלך ברגע שהיו מפנים אותכם ונותנים לערבים את השטחים לאנשים שהורגים אותכם ....אבל למה שאני יגיד לך אתה ממילאלא מבין ואני רוצהל ומר לך דבר אחרון באותו רגע מעניין איזה הורים של מי ימלאו את הראש!!! ודרך אגב ההורים שלי שמאלנים(חראות) תכניס לך טוב למוח שמאלנים=חראות

בסדר.. דנה סקעת... את צודקת.

נכנעתי.. חח. צודקת.. מעכשיו אני בעד ההתנתקות חחח חמודה זאת..

"לילה לבן"

מה הקטע של הציניות? אתה כותב את התגובות שלך ממחשבה שכולם השתכנעו? אתה מנסה לפתוח אותם לדעות שונות כמו שהיא מנסה לעשות... אגב הכוונה שלה הייתה נגד, אבל כנראה זה חלק מהציניות הכל כך מדהימה שלך

"המומינים" (או מה שזה לא יהיה..)

דבר ראשון תודה.. ודבר שני... אני כותב מממחשבה שכולם השתכנעו וצריכים לחשוב כמוני? אני נראה לך דתי? זהו.. ש.... לא
. ועדיין אתם ילדים פיצקולדים חמודים.. אז נחמד לענות ככה... ויום נעים. ו... בהצלחה לממשלה בגירוש המקודש :)

חחח מגוחכת ../images/Emo6.gif

תראו איך שוטפים לילדים את המוח... נורא... כמו אצל הערבים...

דנה סבג

New member
דווקא ההורים לא!!!

אני מגוחכת? את מגוחכת אם את משווה אתנו לערבים אתם פה הערבים שרוצים להוציא אותנו מהארץ שלנו .... וחוצמזה ההורים שלי דווקא שמאלנים והם לא עושים שטיפת מוח אז לפני שאת אומרת משהו תחשבי פעמיים ואל תצאי מגוחכת!!!!!

meidl

New member
והם עוד מתלוננים על גזענות..

העולם שלנו מתרפה מאנשים כמוכם גזענים. אין מקום לאנשים כמוך במדינה מתוקנת! זהו עלית לי על העצבים עם הגזענות שלך זהו! עם כל האהבה שלי אליך בתגובה הראשונה שלי,זאת גישה כלכך גזענית אני באתי בגישה של אהבה והבנה אבל תראי אותך.. את מכירה אותי? איך את יודעת שאני חראיתת? אולי אנחנו אפילו קרובות משפחה.. אולי אם נכיר נהיה חברות הכי טובות?< ההורים שלך תמיד חראות אליך? הם לא אוהבים אותך? הם לא הביאו אותך עד הלום? תגידי אי פעם תרחיבי את תפיסת עולמך?

דנה סבג

New member
איך נהיה חברות הכי טובות אם...

תגידי לי איך נהיה חברות הכי טובות אם את רוצה לגרש אותי מהבית? אני לא צריכה שתבואו לי בטוב אם אתם השמאלנים היו מגרשים אותכם מהבית אנחנו היינו בעדכם אבל אתם לא אז תחשבי לפני שאתם אומרת שאני גזענית אי אפשר לאהוב מישהו שרוצה לגרש אותי מהבית!!! תעשי לי טובה אל תכתבי הרבה כי את עושה הברה מאוד םאדיחות לעצמך ומה את חושבת .? שאני לא יודעת לענות?.....אז נשמה את מאוד מאוד טועה אני עונה למי שבא לי ובטח לאלו שמגרשים אותי מהבית שלי!

Princess Galush

New member
רגע..

אם ההורים שלך שמאלנים אחך את גרה בהתנחלות? ואם את לא גרה בהתנחלות למה את כותבת: "תגידי לי איך נהיה חברות הכי טובות אם את רוצה לגרש אותי מהבית?" "אני עונה למי שבא לי ובטח לאלו שמגרשים אותי מהבית שלי!" " אי אפשר לאהוב מישהו שרוצה לגרש אותי מהבית!!!"

דנה סבג

New member
אני לא גרה בהתנחלות

להבדיל ממך אני מזדה אם היהודים שמפנים אותם וכאילו זה כמו שמגרשים אותי מהבעית ואני רוצה לומר לך שאני גרה בירושלים ואם אתם רואים חדשות את יכולה לראות שהערבים במילים האלו אמרו: הפינוי זה הצעד הראשון לירושלים!!! אז די בסדר וואי איך את יכולה לומר שאת בעד שיגרשו אותנו מהבית אני ממש בהלם כמה מגעיל זה יכול להיות ואם היית אוהבת אותי באמת לא היית רוצה שיגרשו את האחים שלי שם!!! מדינה שאפחד לא מבין אותנו

meidl

New member
תרגעי

לא מגרשים אותך מהבית(אני גם גרה בירושליים) חצי ירושליים זה החצי שאני בטוחה שלא ביקרת בו אף פעם, הוא של ערבים זה לא צריך לשנות לך כלכך ההפך אם יהיה שלום תוכלי לעבור בביטחה בשכונות שעד עכשיו היו מסוכנות. זה ממילא ב'שליטה' ערבית.. זה לא משנה

Princess Galush

New member
גם אני גרה בירושלים

ואני מבינה את הכאב של המתנחלים אבל זה לא שסתם החליטו שמוציאים אותם מהבית.. תבינו הערבים יכולים לרצות עד מחר ועוד מליון שנה את ירושלים, אבל לא ניתן לא אותה לא את תל אביב ולא עיר יהודית אחרת בתוך שטח הקו הירוק! עיר יהודית שבאופן חוקי היא חלק ממדינת ישראל ושטח עם 8000 יהודים ושני מליון ערבים זה לא אותו דבר!

meidl

New member
אני באה בטוב

ולא אמרת פה שומדבר. אני רוצה שיהיה שלום אני מאמינה שיהיה שלום ויפתרו בעיות אחרות אם תתפני מהבית שלך אני לא *רוצה* לגרש אותך מהבית אני רוצה שתפסיקי לכבוש אז דיי אני אוהבת אותך, אני בעדך אני פשוט חושבת קצת אחרת, אני גם ציונית אבל פשוט בדרך קצת שונה

דנה סבג

New member
שלום לא יהיה!

אם את חושבת שיהיה שלום את טועה כמה שתינו לערבים הם לא יסתפקו נתנו להם כבר כמעט הכל ואין עדייין שלום ואת בעצמך אומרת שיש הרבה ערבים בירושלים אז הנה בבקשה גם את זה נתנו להם הם לא יסתפקו בזה וזהוווווווווווווו

בסדר... ../images/Emo13.gif את צודקת

חח היא עונה לי :).. חמודה ההודעה לא הייתה אליך. דיברתי למבוגרים.

למעלה