לכולםםםםםם כנסוווווו

דנה סבג

New member
אם תרשה לי...

קודם כל אני אולי בת 14 אבל אני יכולה לגדל אותך נשמה בשכל אני יותר מכל אחד פה אתה יושב בבית ולא מפנים אותך אבל את המתנחלים כן! אכפת לכם בכלל? לא ממש לא אכפת לכם ...אתם השמאלנים חראות ומאניקים !!!! אין לכם לב לגרש אותנו מהמדינה שלנו !!! תכניסו לכם טוב טוב למוח יהדו לא מגרש יהודי!!!!!

itaym02

New member
על איזה כוכב את חיה?

עזה תפונה עד סוף שבוע הבא, וכל המפנים הם יהודים. ולא, אין לי סימפטיה למשליחי חומצה וכאלו שמכנים את חברי נאצים.

meidl

New member
יש תפיסת עולם

כל כך צרה מותק יאללה, אני יודעת שהחברים שלך עשו לך שטיפת מוח תקראי את התגובה שלי למעלה כנראה שאין לי מה להגיד על זה אלו נתונים היסטוריים עם זה אי אפשר להתווכח ואני גם בת 14, אבל לי יש שכל לסובלנות. אני מנסה להבין אותך אני מבינה אותך, פשוט חושבת אחרת

תגובה...

דבר ראשון, לא ידעתי שיש כאן הגבלה של גיל, תקנו אותי אם אני טועה.. דבר שני, היה פה מישו שקילל אותה (זאת שפתחה את השירשור) כירידה על זה שהיא מקללת, ואז אח"כ בכה כי מישהו אמר לו "סתום את הפה" כתגובה על מה שעשה... קודם כל אתה התחלת את המעגל הטיפשי הזה ועשית את אותו "מעשה" במילא אז אין לך מה לבוא בטענות לאחרים, חוץ מזה "סתום את הפה" אולי נשמע טיפה בוטה אבל זה לא יותר בוטה מהמונח "יצאנית" טוב אבל עזבו עכשיו את הדברים האלו, אני לא מסכימה עם הדרך שזאת שפתחה את השירשור מבטאת את עצמה, אבל אתם השמאלנים שכל כך דוגלים במשהו טוב ויפה כמו שלום לא יכולים טיפה להעריך את הסבל שהאנשים בגוש קטיף עוברים? לא שאני חושבת שזה רע להעריך את הסבל של הערבים, אני גם לא מאלו שחושבים שכולם מחבלים, אבל זה נראה כאילו אתם מעריכים רק את הסבל של הערבים, דמעת הזדהות אתם לא יכולים "לבזבז" על המתפנים? גם אם יפנו כל שמאלני ושמאלני בת"א אני אבכה בשבילכם, בלבי אני אדע שזה העונש שלכם, אבל אני עדיין אבכה ולא אבוא וארד עליכם...

meidl

New member
יש אותו

ויש רבים אחרים אני מבינה את הסבל, כל שניה. אתמול הזלתי דימעה על מתפנים באמת ובתמים זה לא סיבה לשכוח מהסבל היומיומי של הפלסטינים אני באתי בהבנה ה למעלה, כל שניה ושניה אני מבינה יותר כזה זה קשה אבל זה הכרח. וגם יש דברים בהתנתקות שאני לא מסכימה עליהם למשל הריסת הבתים ועוד. לא היה בסדר לקלל

דנה סבג

New member
אני יאמר לך למה הגישה שלי ככה!

הגישה שלי ככה כי אחרי כל מה שאנחנו עוברים ואחרי שמפנים אותנו מהבית אתם היהודים שחיים במדינה שלנו בעד זה שיגרשו אותנו מהבית שלנו? אז בגלל זה בתחלתי את זה ככה ותראי את כל הכתבים השמאלנים אפילו חלק מהשמאלנים אומרים שהם שקרנים וצבועים!!! אז אל תבואו אליי בטענות שהתחלתי לא יפה!!!

meidl

New member
כתבים הם לא שמאלנים

הם לא נוקטים דיעה כי הם כתבים.. מה נסגר איתך? יש הרבה אנשים צבועים, תביאי לי עובדות מוצקות שמסתמכות על אמת ולא על איזו שטות שהמצאת לי פה ש*כל* השמאלנים ככה או אחרת. אין דבר כזה!

לדנה

אני חושבת כמוך, אבל אני יודעת שאם אני רוצה שייקחו אותי ברצינות אני לא צריכה לקלל אלא להגיד את התאכלס... אני אישית הלכתי לבקר בגוש קטיף, וקשור עליי בד כתום ואפילו קניתי משו מהדוכנים האלו שמתנגדי ההתנתקות הקימו והכל הלך כמובן כתרומה למאבק שלהם, חבר של אחי אפילו נכנס לשם במטען של מכונית והוא כרגע נמצא שם בשביל המאבק, אין לי מה להמשיך אני ימנית כמו שהסקת... וכן התקשורת די מגעילה וזה ברור... אגב לפני שתביאו את הטיעון הזה אני כבר אומרת, לי לא שטפו את המוח, אבא שלי שמאלני ושמעתי כל דעה אפשרית בבית ומחוצה לו

Princess Galush

New member
כמה בוגרת את..

רק חוזרת על סיסמאות שבעצם לא אומרות כלום.. אה אז יהודי לא מגרש יהודי? תכניסי לך טוב טוב למוח דנה סקעת- יהודי לא תוקע בפקק יהודי יהודי לא שופך חומצה על שוטר יהודי יהודי לא מרביץ לחייל יהודי

הכמה בוגרת היה אלי..?

כי אם זה כן היה אליי לא קוראים לי דנה סקעת אבל סבבה... בכל אופן, כמו בכל מקום בעם יש קיצוניים יש אצל הימנים את אלו שמרביצים לחיילים, שופכים חומצה, ומילא תוקעים בפקק זה הכי פחות נורא ואם אני הייתי ליד האנשים האלו הייתי ישר רצה ומסיטה אותם מהחיילים אפילו אם זה אומר שאת המכות אני אחטוף, ואת החומצה הייתי מעיפה להם מהיד גם אם זה אומר שאני הייתי נפגעת ואני ממש חושבת שצריך לאסור אותם מיידית... אבל אל תיתמם/י יש המון שמאלנים קיצוניים כמו טלי פחימה ששיתפה פעולה עם אויבנו, וכל אלו שהלכו להלוויה של עראפת לאחר שהוא שפך כל כך הרבה דם. לכן כל הטיעונים האלו על הקיצוניים לא מתקבלים אצלי, כי הקיצוניים הם לא ימנים סטנדרטים בדיוק כמו שהם לא שמאלנים סטנדרטים! ובקשר לסיסמא יהודי לא מגרש יהודי, גם אני לא לגמרי מסכימה איתה, נכון יהודי לא מגרש יהודי אבל מצד שני גם יהודי לא מגרש נוצרי, מוסלמי או כל אלטרנטיבה אחרת שקיימת

../images/Emo60.gif תראי

אני ימנית ובהחלט. אבל לקלל אנשים זה ממש לא עוזר. מרגישה עצבנות? תוציאי את זה על שק אגרוף. לא על אנשים ותראי גם לי רע על הנשמה שלא תחשבי שאני שמאלנית כי אני ממש לא. אבל את מכירה את המשפט "במקום שאין בין אדם אשתדל להיות אדם" תשתדלי ליישם יום טוב עד כמה שאפשר.

TheOrion

New member
../images/Emo6.gif

"בשכל אני יותר מכל אחד פה..." מצטער, אחרי המשפט הזה לא יכולתי להפסיק לצחוק
. את קוראת את ההודעות שלך לפני שאת מגיבה בכזו החלטיות על התבונה שלך? את קוראת הודעות של אחרים לפני שאת עושה כן? זה לא נראה ככה.

אוריון..?!

שים לב גם למה שאתה אומר, זה היה אולי יהיר מצידה אבל אל תכניס גיל, זה בני נוער היא כבר במצב שהיא יכולה לחשוב בשביל עצמה, זה היה הדבר הכי טוב והכי לא קשור שיכולת להביא נגדה כנראה

למעלה