לכולם- כנסו זה חשוב

s a r a h13

New member
לכולם- כנסו זה חשוב../images/Emo70.gif

ראיתי פה כבר כמה הודעות שמכילות את הנושא: "השמאלנים אוהבים ערבים." רציתי רק להגיד כמה דברים בנוגע: אין כל קשר לאהבה לערבים, אנשים שמאלנים הם לא בהכרח אוהבים ערבים. זאת ממש לא הנקודה- הנקודה כאן היא זכויות האדם- שלא משנה אם הוא ערבי או יהודי או גרוזיני או לא יודעת מה... מגיעים לו תנאים בסיסיים. זה לא אהבה לערבים זה- התחשבות, זה רחמים זה א-נ-ו-ש-י-ו-ת כלפיי בני אדם. וגם אם יש ביניהם חארות, בכל חברה יש חארות-כמו יגאל אמיר למשל- ועוד כמה כאלו. אולי 2.5 אחוזים מהפלשתינאים לא רוצים שלום- אבל הרוב כן רוצים. וחוצמזה- לכל אחד שיגיד "איכפת לכם מהפלשתינאים יותר מהאחים שלכם!" אז אני רוצה להגיד לכם ככה: ההתנחלויות תופסות כמעט שליש מרצועת עזה- מה שקורה בעזה (צפיפות, עוני, מחלות, וכו'...) הרבה יותר חמור מהפינוי, ואני לא מדברת כיהודיה או כשמאלנית עכשיו אלא כבנאדם- כשההתנחלויות יתפנו יהיה יותר מקום לנשום ברצועה. ואני חושבת שזה עדיף שהמתנחלים יגורו בין יהודים והפלשתינאים יגורו ברצועת עזה- זה יפתור הרבה מבחינת מקום.

NAS00

New member
צודק

אבל אין טעם לנסות ולהסביר. הם אף פעם לא יבינו

5EDEN50

New member
אפשר לפחות לנסות לשמור על רמה בחור.

גם כשאתה שומיע דיעה אשר אינה תואמת את שלך, תנסה להיות יותר מנומס . בכבוד .עדן

NAS00

New member
זאת לא בעיה שלנו

הערבים(שאין להם ת.ז ישראלית) הם לא בעיה של מדינת ישראל. את הזכויות והתנאים שיילכו לדרוש מהרשות הפלסטינית שתתמוך כספית בהם ולא באירגוני טרור. והטענה שלך שרוב הפלסטינים רוצים שלום?? תלוי איזה שלום.........אחרי שנהיה מעבר לים רובם לא מסתפקים רק בשטחי יש"ע

../images/Emo104.gifשמאלנים "אוהבים" ערבים

אנחנו אוהבי אדם ואין לנו כל מחשבה אם הוא ערבי או יהודי או סיני. המחשבה כיצד הוא חי והיכן הוא חי ומה אנחנו אזרחי מדינת ישאל עושים לאותו אדם, מבחינה חוקית. פגענו בערבים כשלקחנו שטחים שאינם שלנו והתיישבנו בהם. חבל עזה איננו שייך למדינת ישראל ולא היה שייך מאז ומעולם! הכנסנו את הפלסטינאים לתוך גטו אחד גדול, גזלנו מהם את יכולת הייצור שלהם, לא נתנו להם להקיםנמל שדה תעופה. חיינו כמו מלכי הארץ על אדמה שאיננה שלנו וממנה הוצאנו את המיץ הפכנו אותםלעבדים כי אנחנו "אדוני הארץ". חיינו על חשבון הקופה הציבורית כשחיינו בחבל עזה ומעבר לקו הירוק. אני ממליצה לקרוא את דבריו של פרופ' ארנון סופר גאוגראף מומחה לנושא התיישבות. ולמה שקורה כאן וכיום עם ההתיישבות מחוץ למדינת ישראל. כיצד אנחנו יכולים להרים ראש כשלידינו בצמוד לביתנו חיים אנשים בעוני ואנחנו הופים ל"מלכי הארץ". כיצד אנחנו יכולים לחיות בשלום שבארץ חיים אנשים בעוני וברעב ותושבי חבל עזה וההתנחלויות האחרות חיים כמו מלכים בגן עדן? וזאת למה מכיוון שהמדינה העבירה אליהם כספים בצורה מטורפת. נשפכו שם כספים להקמת ההתיישבות, לסלילת כבישים עוקפים ועוקפי עוקפים. הצבא הגן על ישובים קטנטנים עם מאות חיילים=מליונים. מועצה מקומית חבל עזה מנתה 300 אנשים. הכיצד? כשמועצות מקומיות כפולות ומשולשות מבחינה דמוגרפית מונות כ-100 עובדים. בחבל קטיף היו 300 עובדים לאוכלוסיה המונה 7.500 אנשים הכיצד. ראיתם את מבני הציבור בחבל עזה? היכן רואים מבני ציבור יקרים גדולים כאלה בערי הפיתוח היכן. וזאת למה מכיוון שכל התקציבים הופנו להתנחלויות שחיו על חשבונינו ועל חשבון השכנים שלנו. אני תומכת בכל מילה ודברים שאמרה קודמתי. נצא מהשטחים, נחזור לשטחי ארץ ישראל. ניישב את הנגב והגליל. אני ממליצה לאנשים שעזבו את חבל עזה לההישאר בדרום הארץ. בנגב לייד ערד יש אדמות, יש בארות מים, יש שטחים עם נוף מדהים, ישנה אפשרות להקים באותה סביבה עם מזג גאויר נפלא ישובים עם הרבה מאד פיתוח ודמיון. וניתן לערבים החיים בישוביהם לחיות בכבוד. אולי זו הדרך לעתיד של שלום. אתם כועסים על הפינוי. נכון עזיבה ושינוי הם משבר. מדוע אתם ממשיכים להשאר באוהלים כדי להיות יותר במשבר, כדי לגרום לאנשים שירחמו עליכם. אין רחמים יש כעס על כל השנים שהייתם "אדוני הארץ" שפגעתם בכל מי שלא נהג כמוכם.

aan2

New member
לדעתי את צודקת לגמרי חוץ מדבר אחד

חבל עזה נכבש ב 67 ולכן הוא חלק אינטגרלי ממדינת ישראל ואם אני לא טועה ע"פי התנ"ל הוא גם היה חלק מארץ ישראל בעבר

לי318

New member
אממ

לפי מה ידוע לי 60 אחוז מהערבים מעודדים ותומכים בפיגועים(ואת זה אמרו כמה פעמים בעיתונים וחדשות וכו'..)בכל אופן אין לי שום שנאה אליהם פשוט אני חושבת שבחיים לא יהיה איתם שלום..שלום יהיה רק שתפנו להם את כל הארץ וגם אז אני בספק..

the mnm factor

New member
"לפי מה שידוע לי"? ../images/Emo6.gif

פשוט תגידי "לפי מה שהמצאתי כרגע"... איזה בולשיט...

Cornflakes

New member
היא לא המציאה.

היה סקר שפורסם בכל העיתונים. עכשיו תתנצל.

the mnm factor

New member
איזה בולשיט...

היה סקר בקרב הפלשתינאים שקבע ש60% תומכים בפיגועים? איזה זיון שכל!

אז מה עם הזכויות הבסיסיות של

המתנחלים לדיור? ופרנסה? .... הכל מתחיל ונגמר באהבה הלא מוסברת שלכפ לעם אחר שהוא במקרה האויב הכי גדול שלנו בפרט ושל העולם ככלל(כבר שכחת את אוסלו?!?!?) גייס חמישי.

238

New member
אז זה ממש מוזר

בס"ד שהשמלנים מזדעקים כל פעם שלאיזה ערבי כבוש קדוש נשברת ציפורן ברגל ,אבל הם מזדרזים להאמין לכל המצאה מטומטמת שמנסים לדחוף על אנשים דתיים או מתיישבים.

s h e s e k

New member
"זכויות אדם" תפסיקו להיות יפי נפש!

מספיק עם זה כבר! אתם לא רואים מה יוצא מכל ההתייפייפות הזאת? הם הורגים אותנו! הם מכלים אותנו ומוציאים ממנו את הארץ! ואנחנו ממשיכים לחזק אותם, לעטוף אותם בשפע של זכויות אדם, שאת הזכויות האלה קשה לראות במקרה של יהודי בכלא מעשיהו, שנעצר על כך שעמד בצד ולא חסם כביש וכו'. אז לחשוב שוב- מה זאת אהבה ומה זה זכויות אדם. ומה זה יהודיה!

TheOrion

New member
אז אתה צריך לרדת לרמה שלהם?

אתה צריך להפסיק להיות אנושי ולהתנהג כמחבל? בגלל שהם ירדו לרמה הזו?

s h e s e k

New member
אני חייבת להם משהו?

אני מתנהגת- או המדינה מתנהגת לא בצורה אנושית כלפי מישהו? כן! כלפי המגורשים מגוש קטיף! לא הערבים הם המסכנים. צפוף להם? שיחפשו מקום אחר! אנחנו לא חייבים לספק להם את הדברים האלה, אבל בכל זאת אנחנו מגרשים את אחים שלנו, כדי שלערבים יהיה יותר נוח! אתם מחפשים על מי לרחם? על מי להניח את זכויות האדם היקרות שלכם? אז יש לכם עכשיו כ 5000 אנשים, שהם גם במקרה אחים שלכם, שהזכויות שלהם נרמסו כליל. בהצלחה!

למעלה