לכולם- כנסו זה חשוב

TheOrion

New member
היתה להם שנה להתארגן...

שנה שלמה להתארגן לקארת זה. מה הם עשו במקום? חסמו כבישים, שפכו שמן על כבישים, הכו שוטרים מילולית ופיזית וכו'. להתכונן לפינוי? חו"ח! אלא אפשר אח"כ להתלונן על התנאים שלנו, אז למה להתכונן!? מי שהתכונן כראוי, יש לו קורת גג מעל ראשו.

s h e s e k

New member
למה שבנאדם יתכונן למשהו שהוא לא רוצ

שהוא לא רוצה שיקרה? אם היו אומרים לך שרוצים להרוג אותך היית מתכונן לזה? לא! היית מנסה למנוע את זה! הכו שוטרים פיזית- תירגע, כי מי שהרביץ פה זה שוטרים ויסמנ"יקים שהחליטו שהחוק בידיים שלהם, כשבעצם לא היה שום חוק מצדם, חוץ מ"תכה רעך". אז מספיק כבר ללכלך!

5EDEN50

New member
זכות אדם זאת לא טובה שמישהו נותן!!!

על איזה זכיות מדובר? האם חיים בצל הכיבוש עם מושגים של עוצר בדיקות מחסומים .הריסת בתים. עקירות עצי זית, מגורים בצפיפות , חוסר פרנסה, האם לזה קוראים: "לעטוף בפינוקים ובאהבה?" לא צריך להיות יפה נפש על מנת להבין את סיבלו של הזולת, על מנת להבין את מצוקתו וסבלו של הזולת נדרשת רק אנושיות. עמינו שמשך ההסטוריה שלנו סבל פוגרומים, רדיפות, והשמדה,אמורים אנחנו להיות עם רחום וחנון כפי שנאמר ואהבת לריעך כמוך ומדובר באדם באשר הינו אדם יהודי ערבי וכל לאום אחר .

hornyman73

New member
מידת הרחמים

העם היהודי הוא עם רחמן. מי שלא מרחם על רעהו לא יהודי בעיניי. לא כל הערבים מחבלים. מי שלא מרחם על אשה בהריון או זקן שמתייבשים בחום הוא אכזר. אנחנו עושים לערבים עונש קולקטיבי, מענישים את כולם על מעשי מעטים ומתפלאים ששונאים אותנו.

proshuto

New member
נסחפת קצת

אף אחד לא מייבש זקנים ונשים בגלל אכזריותו. הם פשוט מחבלים בפוטנציה.

hornyman73

New member
זקן הוא מחבל?

אשה בהריון היא מחבלת? איש טוב אתה, אני מאחל לך שיתייחסו אלייך ולמשפחתך כמו שאתה מתייחס לאחרים. אחר כך תתלונן שהגויים אנטישמים ותדרוש מכולם להיות צדיקים גמורים כמונו. עד שהערבי לא ישפיל את פניו בעפר לא תסלח לו על מאורעות תרפ"ט...שקרו לפני שהוא נולד. והקתולים לא יסלחו לך לעולמי עולם ועד על שרצחת את ישו. לכעוס זה אנושי, לסלוח אלוהי.

238

New member
ילד הוא מחבל?

בס"ד אמממ...כן. ככה התברר. מה מכניסים אמבולנסים עם חומרי חבלה?למה לבדוק אותם? ערבי זקן עם חמור יסגיר אותנו?כדאי להרוג אותו או לא?(ע"ע שיירת הל"ה) כל פעם שחשבנו שאפשר לוותר,שניתן אולי לא לבדוק,לא להיות 'אכזריים',אכלנו אותה. נמאס להיות פראיירים. ואם מאורעות תרפ"ט זה מה שמפריע לך,אז כנראה חיית ביקום מקביל.כי את החוסר סליחה שלי אני שומרת למקרים הרבה יותר 'עדכניים' כמו הלינץ' בראמאללה,הלינץ' בתקוע,הפיגועים בעפולה,נתניה,ירושלים,דולפינריום,ואיפה לא,הילדים של משפחת כהן,ומשפחת חתואל.

לא רק על מאורעות תרפ"ט

גם על האינתפדה האחרונה וזו שלפניה על כל ההסכמים שנחתמו ושלאחריהן באו אינפדות.ובעיקר על זה שאני ומשפחתי מפחדים לסוע באוטובוס או ללכת לבית קפה על כל אלה קשה לי מאד לסלוח בהתחשב עובדה שזה קורה עכשיו ולא קרה בעבר.

תגיד תודה שעכשיו אתה מפחד רק מזה..

כי אחרי הגירוש תפחד אפילו לישון במיטה שלך (יש סיכוי שיפולו פצמ"רים)...

גם אני לא מבינה איך אתה בטוח

שאחרי זה יהיה שלום?! הם רוצים את כככככככככככככככככככככככככללללללל הארץ לא רק את גוש קטיף, אז מן הסתם הם ימשיכו בטרור...לא?!

TheOrion

New member
ואני רוצה מליון דולר...

הם לא יקבלו את כל הארץ, אבל את מה שלא כדאי לנו להחזיק בו, מה הבעיה לתת להם? מה כל כך חשוב בלהחזיק את רצועת עזה? את רוצה לספח מליון פלסטינים למדינה שלנו?

הם לא חושבים ככה תהיה בטוח!

הם בטוחים שאחרי ההצלחה הזאת הם יכולים לקבל מה שהם רוצים, כלומר הם ימשיכו בטרור והוא יהיה הרבה יותר גרוע ויותר קרוב!!!! הבעיה היא: נותנים להם אצבע אבל הם רוצים את כל היד... ואני רוצה שבכלל לא יהיו פה פלשתינים, מה חסר להם מקום במדינות שמסביב?!

TheOrion

New member
אבל את לא מתייחסת לטענה שלי.

אני אמרתי שהם פשוט לא יקבלו. לא מעניין אותי מה הם רוצים או לא רוצים. מעניין אותי מדינת ישראל. את רוצה שלא יהיו פה פלסטינים, וגם את לא תקבלי את מה שאת רוצה. מכירה את האימרה: "אם לכל אחד יש סיבה להתמרמר, עשינו את זה טוב"? אימרה שמסכמת בצורה מדויק את הרעיון של יצירת תכנית לאוכלוסיה של מליון אנשים. לכולם יש טענות, שונות, אבל זה רק בגלל שכל אחד רואה רק את הצד שלו. למה בדיוק הטרור יהיה יותר קרוב? הרי שדרות קרובה יותר לעזה מגוש-קטיף(לפי טענות המתנחלים), אז מה כבר יקרב את הטרור אלינו!?

תגובה

אתה אומר "הם לא יקבלו" - קונדוליסה רייס - מדברת על המשך. אבו עלא - מדבר על המשך. אבו מאזן - מדבר על המשך. מדינת ישראל, בכבודה ובעצמה - מדברת על המשך. "הם לא יקבלו" - האמנם?? ואם הם יחלו בבמרחץ דמים? עכשיו - אנחנו מוסרים להם אדמה למרות העוול הזה, למה שאז נהיה יותר חכמים? ואם הם יטענו טענות הומניות, למה שלא נמסור להם? אנחנו יפי נפש. האם הטרור יהיה יותר קרוב? אני מקווה שלא.. אבל - למה שמחבל יפסיק להרוג ולרצוח, לאחר גוש קטיף?? הוא הרי רוצה את כל הארץ, כל המולדת (הוא גם רואה שע"י טרור, הוא מקבל את מה שהוא רוצה) - אז עד שלא יהיה לו הכל, הוא לא יהיה מרוצה. ועד אז, לא תרד אצלו המוטיבציה לטרור. עד שלא תהיה לו את כל הארץ - חייו יהיו תחת תת-תנאים.. יום נעים!

TheOrion

New member
נמנמ...

את מדברת על כל הגורמים חוץ ממדינת ישראל. קונדוליסה רייס? אבו-מאזן? חמאס? ג'יהאד איסלאמי? אבו-כאפה? כוווווווולם לא מייצגים את מדינת ישראל. שרון, שמייצג את ישראל, וממשלתו הצהירו שלא יהיה המשך להתנתקות. להאמין להם? לא יודע, אבל לא נראה לי שהוא ישרוד מספיק כדי לעשות עוד מהלך. מרחץ דמים? היזכרי בשנה שעברה, לכי קצת אחורה. זה יהיה סך הכל להמשיך במה שעשו עד ההתנתקות, אז לא להשליך דברים למהלך הזה. לא הסברת לי עדיין איך זה בדיוק יקרב את הטרור לגבול ישראל. אנשים טוענים שההתנחלויות מהוות קו ראשון לטרור, אבל מצד שינ טוענים ששדרות קרובה לעזה מההתנחלויות. רק אני רואה פה סתירה?

ערב טוב!

אבו כאפה כן מייצג את מדינת ישראל! טוב.. זה בתור התחלה. מדינת ישראל כבר כן מדברת על התנתקות נוספת.. ואין לי סבלנות למצוא עכשיו לינקים שיוכיחו את זה.. אם ממש תתעקש - אז אני מוכנה לבזבז קצת את הזמן שלי, ולמצוא. להאמין להם? בטח - אתה הרי רואה כמה ההבטחות של שרון שוות.. אבל אתה צודק - הוא מן הסתם לא ישרוד. אהה - כמובן.. כל פצמר שיהיה עכשיו - זה בגלל ההתנתקות, ואילו התהליך היה נמנע - כל פצמר שהיה יכול להיות - אז זה בגלל שלא היה.. אבל - מה זה קשור למה שאמרתי? בההודעה הנוכחית לא כתבתי על הגבול דבר. והסברתי לך בהודעה אחרת.. זה הרבה יותר נחמד לנהל שיחה בשני מקומות
.

TheOrion

New member
ערב מצוין! למה רק טוב? ../images/Emo3.gif

אבו כאפה?
זה סתם שם שהמצאתי באותו רגע P: ישראל לא מדברת על התנתקות נוספת. הממשלה שללה את הרעיון מבעוד מועד. אבל את טוענת שיש לך הוכחות, so by all means, הציגי אותן. כמו שאמרתי - כיום אין פוליטיקאי שאפשר באמת להאמין לו. היחיד הוא אולי שמעון פרס, אבל קשה לי להאמין שהוא זוכר מה שהוא אומר(בדיחת קרש). לא לזה התכוונתי! התכוונתי, שההתנתקות גרמה לנו למספר חודשים של שקט, לא בזכותה, אלא בתוצר נלווה. עם זאת, על מנת לראות אם ההתנתקות "מוסיפה" טרור או "מפחיתה" טרור, צריך להסתכל על לפני ההכרזה על ההתנתקות, ולהשוות לתקופה ההיא. כרגע זו תקופה של מעין אשליה. אחלה
ערב טוב
.

למעלה