לכולם
בא לכם לשחק משחק???

יאא איזה כיףףף

גם אני רוצה להמשיך איתכםם המילה הייתה מזרחית אמממ המילה שלי היא מוזיקה

הערצה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חחח אמממממ

אהבה

Music4Life

New member
ממשיכה..

הגזמה אהבה מוגזמת ואתם יודעים טוב טוב למה אני מתכוונת!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif הגזמה../images/Emo35.gif פשש... אהבתי..

אמממ... הטרדה
הטרדה נובעת מהערצה מוגזמת
(אובססיה) וכדי שתבינו על מה אני מדברת.. אני מצרפת חלק ממאמר כדי להמחיש- * רצוי לקרוא, זה מאוד מעניין! << לפחות אותי! >>
*
מטרידים השייכים לקטגוריה של התאהבות אובססיבית קטגוריה זו מתאפיינת על ידי מטרידים שמפתחים התאהבות אובססיבית ופיקסציה (קיבעון) על אדם אחר, שעמו אין להם כל מערכת יחסים אישית. המטרה יכולה להיות מכר/ה בהכרות שטחית מאוד או אפילו אדם זר לחלוטין. לקטגוריה זו שייכים %25 - %20 מכלל מקרי ההטרדה המאיימת. מטרידים המטרידים אנשים מפורסמים וכוכבים, כמו דיוויד לטרמן, ג'ודי פוסטר ומדונה - נופלים לקטגוריה של התאהבות אובססיבית אך גם מטרידים שמפתחים פיקסציה על אנשים רגילים כגון קולגות במקום העבודה, מורים להתעמלות אירובית, מכרים אקראיים או אנשים שחולפים על פניהם ברחוב נמצאים בקטגוריה זו. הרוב המכריע של המטרידים המאוהבים סובלים מהפרעה נפשית, לרוב סכיזופרניה או פרנויה. בלי קשר להפרעה הספציפית, כמעט כולם מפגינים סוג כלשהו של דפוסי חשיבה והתנהגות המאופיינים בהזיות. מאחר ורובם אינם מסוגלים לפתח מערכות יחסים אישיות נורמליות באמצעים יותר קונבנציונליים ומקובלים חברתית, הם נסוגים לתוך חיים בתוך פנטזיות אודות מערכות יחסים עם אנשים שהם בקושי מכירים, אם בכלל. הם בודים מלבם סיפורים שאותם הם הופכים לתסריטים של החיים האמיתיים, לתוכם הם מלהקים את הקורבן הלא מעוניין לתפקיד הראשי, כמושא אהבתם. בשלב זה הם מנסים לפעול על פי העלילה הדמיונית בעולם האמיתי. מטרידים המאוהבים באופן אובססיבי לא רק מנסים לחיות את הפנטזיות שלהם, הם מצפים מהקורבן לשחק את התפקיד שהם הקצו לו. הם מאמינים שהם מסוגלים לגרום לאובייקט האהבה שלהם לאהוב אותם. הם שואפים נואשות ליצור מערכת יחסים חיובית עם הקורבן שלהם. כאשר הקורבן מסרב להתנהג על פי התסריט או שאינו עונה על תקוות המטריד, הם עלולים לנסות להכריח את הקורבן לציית על ידי איומים והפחדה. אוקיי, עכשיו תמשיכו.. .המילה היא
הטרדה

אמממממממ

מעריציםםםםםם?!?!?! אימאלה רגעעעעעע אממ די פורשת לבינתיים..לא עולה לי כלום בראש עכשיו..נראה מה נסגר איתי מחר...

Music4Life

New member
אפשר לחשוב..

זה לא כזה קשה, בחייך...קצת להפעיל את הראש, נו
אני אמשיך...איזה קוטרים אתם... אהבה נו, זה קל...

אבל כבר היה

טוב נו בסדר...אממ אהבה אדם ''אהבת אדם היא לעולם...'' חח סתם בלי קשר..המילה שלי היא אדם

Music4Life

New member
היה? אופס...טוב נו...

אדם...מה אני יכולה לקשר את זה לשרית.. כשרון

למעלה