ממשיכה..... חתימות
נ ניקול NiCoL New member 18/7/04 #62 חח אני יודעת ניבה.. אבל לא היה לי משהו אחר בראש.... חתימות? גלויות (שרית חותמת על גלויות שלה חח)
M Music4Life New member 18/7/04 #63 אחלה...אמממ... ממשיכה...גלויות? אבי גואטה אל תשאלו אותי למה...הזכיר לי אותו וחוצמזה, לצאת מאותם מילים למשהו אחר...
אחלה...אמממ... ממשיכה...גלויות? אבי גואטה אל תשאלו אותי למה...הזכיר לי אותו וחוצמזה, לצאת מאותם מילים למשהו אחר...
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 18/7/04 #64 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אמממ.. חולצה שחורה.. חחחח סתם לא, נזכרתי פשוט במה ששירן אמרה! וזה מה שהזכיר לי את קיסריה! (כי היא אמרה את זה בהקשר להופעה בקיסריה!) אז המילה שלי היא בעצם שתי מילים: ההופעה בקיסריה מותר, נכון?
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אמממ.. חולצה שחורה.. חחחח סתם לא, נזכרתי פשוט במה ששירן אמרה! וזה מה שהזכיר לי את קיסריה! (כי היא אמרה את זה בהקשר להופעה בקיסריה!) אז המילה שלי היא בעצם שתי מילים: ההופעה בקיסריה מותר, נכון?
1 11מ ו ר ט ח ג New member 18/7/04 #65 הופעה בקיסריה????? אממ נדנדה...סתם נזכרתי בנדנדה ששרית הייתה עליה שנה שעברה בקיסריה חיחיחי
M Music4Life New member 18/7/04 #66 היית יכולה להגיד כבר "קיסרייה".. ה"חולצה השחורה" היה מצחיק....חחחחחח..... אשכרה מתאים!!! הרגת אותי... המילה שלי היא: רקדנים
היית יכולה להגיד כבר "קיסרייה".. ה"חולצה השחורה" היה מצחיק....חחחחחח..... אשכרה מתאים!!! הרגת אותי... המילה שלי היא: רקדנים
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 18/7/04 #67 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo26.gif אשר הרקדן מהקליפ!
ס סוכריה סנובית New member 18/7/04 #68 המילה הבאהההה... כוסון פיחחחחח...חחחחחח לא מכירה אותו ...(אני חושבת שאני יודעת למה אתם מתכוונת אבל שיהיה) בקשר לחולצה חבל שלא רשמתם את זה באסה פעם אחרת!!
המילה הבאהההה... כוסון פיחחחחח...חחחחחח לא מכירה אותו ...(אני חושבת שאני יודעת למה אתם מתכוונת אבל שיהיה) בקשר לחולצה חבל שלא רשמתם את זה באסה פעם אחרת!!
ס סוכריה סנובית New member 18/7/04 #69 חחחח אני שוב יגיד תמילה הבאה... היתה המילה כוסון המילה אחריה...היאא... נו איך קוראים לזה שאחראי על הפורוםם??? אהה אהה נזכרתי... ניר חחחח בשבילכם....יאללה קדימהה... או שאני ימשיך לבדדד???
חחחח אני שוב יגיד תמילה הבאה... היתה המילה כוסון המילה אחריה...היאא... נו איך קוראים לזה שאחראי על הפורוםם??? אהה אהה נזכרתי... ניר חחחח בשבילכם....יאללה קדימהה... או שאני ימשיך לבדדד???
1 11מ ו ר ט ח ג New member 18/7/04 #73 פורום..אמממ פורים...סתם זה מזכיר לי ת'מילה הזאת....אין לי מושג מה הקשר אבל בכל זאת חחח
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 18/7/04 #74 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif פורים... |שמאל חגיגה
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 19/7/04 #77 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif הייתי אומרת דרבוקה.. אבל כבר אמרו! לא?! אז כלי נגינה לחן (מקווה שלא אמרנו כבר... )
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif הייתי אומרת דרבוקה.. אבל כבר אמרו! לא?! אז כלי נגינה לחן (מקווה שלא אמרנו כבר... )
M Music4Life New member 19/7/04 #78 נראה לי שאמרו אבל שיהיה... אמממ...זה מסתובב סביב אותם המילים וזה נהיה משעמם...אבל בואי נראה... דויד זיגמן
נראה לי שאמרו אבל שיהיה... אמממ...זה מסתובב סביב אותם המילים וזה נהיה משעמם...אבל בואי נראה... דויד זיגמן
ס סוכריה סנובית New member 20/7/04 #79 מזה...איזה שירשור ענקק! עוד מעט נמחצייםםםםםםםםםםם!!! חחחח.. תפתחו לזה שירשור חדש....הכי טוב ככה שכולם יגיבו לזה!! אני יגיב לכם בשירשור החדש...
מזה...איזה שירשור ענקק! עוד מעט נמחצייםםםםםםםםםםם!!! חחחח.. תפתחו לזה שירשור חדש....הכי טוב ככה שכולם יגיבו לזה!! אני יגיב לכם בשירשור החדש...