לכולם!

לינור18

New member
לכולם!

אני לא מבטיחה לאף אחד שזאת באמת אשלי וגם אני עדיין ספקנית אם זאת היא כול מה שאני יודעת זה שחברה שלי הבטיחה לי שזאת היא אני שלחתי לה אימייל פעמיים היום והיא ענתה לשתיהם וגם שאלתי אותה אם זאת היא באמת ולא מתחזה והיא ענתה שלא זאת היא באמת. אני לא מצפה ממכם להאמין שזאת היא באמת אבל אף אחד לא מת מלנסות הכי הרבה עבדו עלינו שטויות.

מרי kate

New member
האימייל שלי:

[email protected] פללליייייזזז תשלחי לי את הכתובת!!! ד"א ראיתי את הסרט "כשברומא" וראיתי אותו לפני שהוא יצא לחנויות בכלל (ב- 4.11.02)!!! הסרט דיי מעניין וסטייל הסרטים הרגילים של התאומות. אמא של חברה שלי קנתה את הקלטת איפשהו מזמן (לפני שהוא יצא) ב-20 ש"ח בדיבוב לרוסית.

Bla©k ¢At

New member
ושלי- ../images/Emo15.gif

גוד, אליסה, מתי נוכל להפגש
[email protected] ו/או [email protected]

Bla©k ¢At

New member
אלונה בכבודה ובעצמה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אליסה- מה המסנג´ר/אי סי שלך

aatteenn

New member
../images/Emo24.gifבבקשה

היי קוראים לי נטע ואני ממש ממש ממש ממש אוהבת את מרי קייט ואשלי החלום שלי זה לפגוש אותן הוא כל דבר שקשור החדר שלי מלא בתומונות שלהן ואני מאוד מאוד אשמח אם תראי לי את האימייל אני לא מאמינה שדיברת עם אשלי בבקשה תראי לי את האימייל האימייל שלי זה [email protected]

motib4

New member
סתם שאלה...../images/Emo29.gif

אם זה באמת נכון- את לא חושבת שאולי כדאי לשמור לה את הפרטיות שלה? שהיא תחלק את האימייל שלה למי שהיא רוצה, ולא שאחרים יחלקו למי שבא להם בלי לדפוק חשבון? לא בסדר לדעתי. אבל תעשי מה שבא לך. ואני אפילו לא הולך לבקש את האימייל.

Kortney

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

זה ממש אבל ממש לא יפה! לי יש את האימייל שלה כבר ממזמן ואני מכבדת הפרטיות שלה, היא פתחה אימייל אחר בשביל מעריצים ורק אותו היא הסכימה שאני יביא לאחרים! זה פשוט מגעיל מה שאת עושה!! את חודרת לה לפרטיות, ובתור חברה שלה, אני מבקשת ממך להפסיק!!

Kortney

New member
כבר אמרתי בפורום אבל ..

הכרתי אותה כשהייתי בשליחות לשנה באמריקה (שדרך אגב, חזרתי לשליחות הזאת ואני כותבת לך מאמריקה אם לא ידעת..
) ואני ועוד שתי חברות (אנדי וג´ולי) הלכנו לחוץ הים ופגשנו אותם שם במקרה.. ומשם אני ואשלי פיתחנו שיחה ונהיינו חברות

Alexis14

New member
איזה כיף לך.../images/Emo113.gif

מותר לשאול- באיזה חוף היית? ו... את יכולה לשאול אותן על ישראל?

Kortney

New member
ונראה לך שלא שאלתי? ../images/Emo13.gif

בזכותי הן יודעות מה זה בר מצווה (אסף, אשלי סיפרה לי על זה ומזה צחקתי כשהיא לא ידעה מה זה בר מצווה!!! אז היא שאלה אותי..אז...מזל טוב..) ובקשר לחוף שהייתי בו, עזבי, את לא מכירה, זה דיי חוף מבודד ותקוע באמצע שומקום..(אני כזה אומרת לחברות שלי, לאן הבאתם אותי??!! כי זה נראה כמו אי בודד ונטוש. נראה לי שקוראים לו משהו עם ג´ או משהו כזה

Kortney

New member
אה, ועוד משהו

תבטיחו לי שלא תשתמשו באימייל של אשלי אוקיי?

ruth yehuda

New member
ל-kortney

את אמרת שאשלי נתנה לך את האי מייל שלה ונתנה לך עוד אי מייל והרשתה לך להפיץ רק את האי מייל של המעריצים! אז תשימי
את האי מייל של המעריצים טוב

למעלה