לכולם!

Kortney

New member
אין לי מושג, היא מתכתבת עם אסף

אז למה שהיא לא תענה גם לך?

Alexis14

New member
אבל...../images/Emo113.gif

שאלת על ישראל עצמה- אם הן יבואו לישראל? ואת יכולה בבקשה בבקשה, אם לא להביא לי את האימייל של אשלי אז לפחות ליצור איתי קשר במסרים/אייסיקיו/מסנג´ר/אימייל ולשאול אותה משהו בשמי?

Kortney

New member
לא שאלתי אותה ממש] , דיברתי יותר על

תל אביב (איפה שגרתי) ואני לא מתכוונת לשאול כי אז כל הפורום ירצה שאני ישאל את אשלי שאלות בשמו, אז בהודעות למעלה כתבתי את האימייל שלה(האימייל שנועד כדי לענות למעריצים) אם לא ראית האימייל הוא: [email protected]

Kortney

New member
שוב אני אומרת, אין לי מושג

כתבתי כבר שהיא מתכתבת עם אסף מהפורום אז למה שהיא לא תענה לאנשים אחרים? [אם היא לא עונה לכם, אז לא לבוא אלי בטענות אוקיי?
]

cartasf

New member
תודה...

שלחתי לה עכשיו כמה איי מיילים ואני מקווה שהיא תסכים ל מה שביקתשי...

RinRan

New member
אני פשוט לא מאמינה...../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אני באמת לא מאמינה עליכם
אם הייתם מעריצים אמיתיים של התאומות הייתם מכבדים את הפרטיות שלהם ושורדים בלי האימייל שלהם... זה באמת לא יפה מצידכם
תשימו את עצמכם במקומם רגע... לא הייתם מצוברחים אם מישהו היה נותן את האי מייל שלכם למלא אנשים ואז הייתם מקבלים מיליון אימיילים
זה ממש לא יפה מצידכם
ועוד תראו איזו התנפלות... אתם ממש ברבריים
אני חושבת שהישראליות הטיפוסית ממש מגעילה ובאמת חבל שאתם מתנהגים ככה...
אני, לעומתכם, אכבד את הפרטיות של התאומות ואם אני ארצה ליצור איתן קשר אני אכתוב להן מכתב דרך דואר למעריצים. זהו.

זה רק חלום רחוק../images/Emo4.gif

לדבר איתם............
רק ניסיתי......... בחיים לא יהיה לי אומץ לשלוח להן הודעה........

sparkling angel

New member
וואי את יכולה לשלוח לי ת´אימייל שלה

פליזזזזז בבקשה! אני מזה מעריצה שרופה של התאומות!!! פליז תשלחי לי את האי מייל של אשלי.................. האי מייל שלי הוא: [email protected] וואי אני ממש אודה לך עם תשלחי לי......

למעלה