לכולם...

®NuLy®

New member
לא אומרת שהיא זונה...

אני לא חושבת שדיבורים יעזרו... אני מתייחסת אליה כמו אל כל אחד בפורום.

®NuLy®

New member
בעעעע לא שונאת את כולכם...

אני פשוט מתייחסת אליה כמו אל כל אחד שמזלזל פה לפעמים באנשים!

נועלה 123

New member
אולי במקום להתבכיין

תגידי מה הבעיות שלך עם שלי? כי שלי לא יורדת על אנשים פה. מצטערת מאוד, אבל שלי היא פשוט נשמה טהורה. (פחח כע בטח..)

®NuLy®

New member
אני לא מתבכיינת!!

אתם אלה שכל הזמן שואלים אותי שאלות!! לא איכפת לי שהמנהלת תישאר, ושתמשיך לנהל ת'פורום!

נועלה 123

New member
האמת, שלא בדיוק שאלנו אותך

אם שלי צריכה להמשיך לנהל את הפורום או לא, אז דעתך לא נחשבת.
אבל אני אומרת ששלי שיכורה מדי, היא לא יכולה לנהך את הפורום. לזרוק אותה לבאר

®NuLy®

New member
שגם את יורדת פה על אנשים...

ואני לא רוצה יותר לדבר על זה בפורום... אם זה ממש תטריד את זה... אפשר במסרים

®NuLy®

New member
אוףףף אני לא זוכרת בדיוק את התאריך

והשעה.... אני אומרת בכלליות!! ואני מפסיקה להגיב על הודעות כאלה!!

Radio girl2

New member
אממ... אני חושבת שלא כולם הבינו...

תשמעו, שלי היא חברה טובה שלי, ואני לא אלכלך עליה ככה, ועוד בפורום שהיא מנהלת, אם היא לא תדע מזה והיא לא תדע שזה בצחוק. אז כל מי שאמר "מה הבעיות שלך?" וכאלה, סתם שתדעו. דבר שני, גם אם למישהו יש פה בעיות עם המנהלת, אני לא מבינה למה אתם לא פותחים תפה ומדברים איתה על זה. אל תשכחו, שזה פורום באינטרנט, וגם לא פורום רשמי, ככה שמה לעשות, צריך לשמור פה על דעות ואמירות של אחרים, גם אם הן לא הכי יפות ומנומסות (כן, גם קללות או התלהבות מעצמך לא ימחקו פה. מה לעשות.). אתם צריכים לתת לאנשים אחרים את הזכות להביע את דעתם, ולא להתחיל פה ויכוחים על כל דעה שאתם מתנגדים לה (אהמ, סיפורי אבריל למינהם..) דבר שלישי, אבטיח עם ליקר דובדנים זה נחמד
אה, ושלי, אם את מקיאה את נשמך, בבקשה תתקשרי אלי! אני רוצה לצחוק עליך

BlueBeIl

New member
את טעמת מזה בכלל??

את בטוחה?? נראה לי שלא כי חשבת שתמותי אני לא אקיא איכס אני גם לא שיכורה אני רק קצת ככה ומדברת נורא חזק משום מהההה

Radio girl2

New member
סתמי

אני טעמתי מזה ומהליקר תפוזים. נו, מה אני אעשה. כדורים עם אלכוהול זה לא בריא =/ למרות שזה לא ממש כדור. נו הבנת כבר לבד.

BlueBeIl

New member
לקחת שני משככי כאבים

ואחרי זה לרדת על בקבוק וודקה זה לא בריא... שמדביקים לך איזה משכך כאבים בפה ואת לוקחת שני שלוקים בשביל לטעום משהו - לא כל כך לא בריא

green michael

New member
מצטער לשמוע ../images/Emo10.gif

אבל אני לא כתבתי אף פעם משהו רע ואת באמת צודקת

למעלה