לכולם...

נועלה 123

New member
החיים לא נחמדים.

חוצמזה, העובדה שכמה ילדים מסוימים (ילדים בני 12 ומטה בד"כ) לא מבינים הומור שחור או הומור בכללי זאת בעייתם. לא של כל השאר.

יאצוק

New member
אני בת 11 ../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אבל אני מסכימה איתך. אני מבינה דווקא טוב מאוד את ההומור הזה ועדיין לא התלוננתי. להפף- זה פורום מקסים ואני אוהבת אותו. בקשר לגילאים לא צדקת אבל כל השאר...

נועלה 123

New member
שמעי,

אני רואה את הגילאים של הילדים שמתבכיינים פה, ורובם בני 12 ומטה. אוקי, נגיד 14 ומטה.

נמנמנמ

*מקימה מחנה באמצע הכביש ומחלקת לעוברים ושבים סרטים ירוקים* מחאה! הפגנה! לא נסכים לזה! טוב על תתיחסו לזה
אבל אני בת 12 ועוד לא השתתפתי בשום שרשור אנטי אבריל כפי שזכור לי (ולא זכור לי כול כך טוב
) ולא פתחתי אף הודעה של "למה אתם מגעילים עלי?!?!?!?!?!?!" אז נא לא להכליל

helenas

New member
חחח..ילדים קטנים

בת דודב(לא אמיתית תודה לא)שלי, אתמול מספרת לי שהיא גם הורידה את הצילצול שלwake me up when september ends והיא פרחה קטנה ודפוקה

loli92

New member
אמ..

אני לא רוצה להיכנס לריבים וכל זה,אבל יש פה באמת אנשים שפוגעים,והדרך זה לא לברוח "אז אל תשאר אם זה מעצבן אותך" הדרך לדעתי זה להעיר לזה שמקלל ופוגע ולהגיד לו להפסיק=]] אחרי הכל זה פורום ואנשים צריכים להתחבר פה ולדבר על גרין דיי=]]] הפורום לא נועד לריבים ולקללות... אז בפעם הבאה אם אתם פוגעים במישהו ורואים שזה פוגע,גם אם זה היה בצחוק תפסיקו את זה! ככה לא נגרר לריבים=]
***איזה נאום***XDDD

למעלה