לכל אחד יש...

לכל אחד יש...

לכל אחד יש חפץ חומרני כלשהו שיש לו ערך סנטימנטלי גבוה בעבורו... לי אישית לדוג' זה מצלמה של canon עם עדשות וציוד שיש לי שבחלקו ירשתי מאבי אחרי שהוא הפסיק לצלם שאני ממש אוהב ומתחבר בגללם לתחביב שלי שאני נורא אוהב,צילום.
מה הדברים שהשפיעו עליכם או שאם ניקח אותם ממכם תרגישו שמשהו חסר לכם בחיים?

Infinity AL

New member
בובי וניקיטה שלי...../images/Emo99.gif

נמ אני עדיין לא מאמינה שנתתי להם שמות אבל אני סוגדת להם
בובי זה האייפוד שלי[
] שאני לא זזה מטר בלעדיו, יש לי רמקולים בשבילו, כשאני קמה בבוקר, הוא מנגן, כשאני מתלחקת הוא מנגן, כשאני נרדמת הוא מנגן, וכמובן בנסיעות, טיולים וכו', צמוד אליי. ניקי זאת המצלמה השקסית שלי, גם כן, לא יכולה בעלדיה, אני לא יוצאת מהבית בלעדיה[ רק לבצפר היא לא באה איתי]. הסיבה שאני לוקחת אותה איתי תמיד היא שלעולם אי אפשר לדעת מה יקרה ולא בא לי לצהטער פתאום שהיא לא איתי...בגלל זה היא תמיד עליה, כרפעליה, מנציחה ומתמעדת כל שניה מהחיים שלי

מממ

האייפוד שלי המצלמה שלי המחשב שלי וכל מה שבתוכו.. היסטוריה של מסנג'ר, קבצים, הכל..

vered151

New member
אמ..

ניגוד למה שאמרו פה לפניי...שזה אייפוד ומצלמה (גם לי קשה בלעדייהם..חח) אבל משהו שהוא באמת חשוב לי זו שרשרת..שרשרת זהב שקיבלתי מבן דוד שלי ואישתו שיא בערך כמווו אחותי הגדולה...(מתגעגעת
) וזהו..היא יקרה לי ואני אוהבת אותה..ועכשיו הסוגר שלה נשבר..צריך לקחת אותה לתיקון באמת...חחח הזכרתם לי

זה ישמע ממש הזוי אבל לא נורא

ב"ה הדובי שלי מהילדות. עד היום הוא יושב לו ליד הכרית שלי. הוא ממש דובי קלאסי בלי יותר מידי. חום כזה. בכל הניתוחים הוא היה איתי.. קוראים לה שוביה, לאחותי יש אחד דומה אבל יש איזה חוט קטן שמבדיל בינהם . ולדובי שלה קוראים שובי. אני רציתי שזאת תהיה בת. ואחותי <הטום בוי> רצתה בן. השם הגיע מ"שובי דובי איזה חבר!" אני נשמעת ילדה ממש קטנה הא?

Infinity AL

New member
למה הזוי?

אני לא דיברתי עם אמא שלי יומיים[כשהייתי בת 8] אחרי שהיא זרקה לי בובה של גור אריות קטן
הכי הפריע לי זה שיש לי האמא לביאה, ואת הגור היא זרקה לי ועכשיו האמא בודדה
עד היום יש לי את האמא
ויש לי טראומה מאבדן הגור...

just PolPoll

New member
יש לי המון כאלה.

אבל בעיקר כל הבובות פרווה שלי שאני לא אוותר עליהם בחיים!!! וגם השעון המעורר הראשון שלי שאבא שלי קנה לי אבל נאלצתי לזרוק אותו כי הוא נדפק.זו הייתה חוויה קשה!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיש הרבה

דבר ראשון זה הבובות שלי!!! ויש לי הרבה
אמממ אבל יש גם את הדיסקים שלי (44 נכון להיום). בעיקר כי מוזיקה היא חיי ואני מאוד מאוד מאמינה בזה שצריך לקנות ולא לצרוב, ככה שזה משקף את ההאהבה והאמונה החזקה ביותר שיש לי!

אין משהו שאני ממש לא יכולה בלעדיו,

יש שתי בובות שמלוות אותי מגיל קטן [פעם היה אוסף שלם,רובו עבר לבת דודה הקטנה],שני ארנבים. יש עוד בובה,של כבשה שגם היא חשובה לי. אה,יש גם את התיקיית צ'ופרים של ה"צופים",חלקה לפחות [אמא זרקה את הרוב במעבר דירה
]. וכמובן,האוסף חתולים שלי,שאם העוזרת תיגע ולו בקצה של הקצה של אחד מהם אני אגרום לסילוקה מהמדינה. בכלל,כל החדר שלי מלא בג'אנק שאין לי לב לזרוק... אבל שוב, כל אלו דברים שאני אחיה גם בלעדיהם,אבל עם הרבה עצב.

Blue Aura

New member
ה-MP4 שלי! ../images/Emo99.gif

אני לא יכולה בלעדיו! שאני נוסעת בבוקר לבי"ס, בשיעור שאני עובדת לבד ובדרך חזרה הביתה.
עוד מעט מגיע חדש. P:

Blue Aura

New member
לפעמים. אבל... ../images/Emo189.gif

אני לא כ"כ לבד בחדר הרבה חוץ מבלילה. אני בקושי בחדר שלי. גם שומעים את זה קצת בחדר השני, יש קיר גבס אז... ><

lover boy6

New member
יש הרבה דברים

המחשב שלי הכי חשוב לי כי יש שם הרבה הרבה מאוד שירים(הרבה יותר ממה שאתם יכולים לדמיין) וגם הפלאפון שלי חשוב לי מאוד!... בטוח יש עוד דברים...

lover boy6

New member
וואו איך שחכתי!!!!!!!1

ואתה הבטחת להביא לי אתר הורדות לאימיול ואת הקודקים למדייה פלייר שלי..

danina the 1

New member
שלי :)

אממ אני חושבת שכמובן שהמחשב וה-MP3 שלי הם חשובים לי אבל הכי הדבר שהכי חשוב לי זה השרשרת שקיבלתי מאמא שקיבלה מסבתא... וגם הטבעת שלה...

למעלה