לכל אחד יש...

gorck

New member
זה לא קל...יש כמה דברים....

יש איזה פסלון של ג'ירפה שהצוואר שלה הוא קפיץ שקיבלתי לבר-מצווה ממישהי שהייתה חברה טובה שלי בגן ולא ראיתי אותה עד הבר-מצווה... יש לי את הצמיד-שבטי שלי, הוא על היד קשור כל הזמן, מראה את החלק שלי בשבט מבחינתי... הפלאפון שלי, אני בן אדם שחייב לתקשר עם אנשים כל הזמן.... שרשרת שקיבלתי עכשיו ואני לא מוריד, היא יפה ועבדתי קשה בשבילה....

may0rw

New member
הגיטרה שלי!!

אין חפץ יותר חשוב לי ממנה :} חח אפילו יש לה מקדש בחדר

bnzaky

New member
אמממ

בעקרון רק פלאפון(ולא אין לי איזה פלא מיוחד...סתם נוקיה 3100....כמו כולם....)אההה וגם לאייפוד שלי.....וזהו...לא כזה אכפת לי מדברים כאלה...

בעיקר../images/Emo26.gif

עבדתי בשבילה קשה מדיי
. ומדובר על החשמלית,כמובן. [למרות שטכנית גם את השניה קניתי בעצמי,אבל אין בכלל מה להשוות
] וגם האוסף דיסקים שלי,שכולל אך ורק דיסקים מקוריים. הוא סובב סביב ה50,אולי קצת יותר.... מאוד מאוד מאוד יקר לי
אני ממש תומכת בקניית מוזיקה מקורית [כי מוזיקה לא גונבים
אהמ. כן.]

LuNa MaJnUnA

New member
לא היה ת'זה אז לא הייתי בטוחה

למרות שלא הגיוני שתחסכי וזה בשביל סילברהד :S

אהא

יפנית לפנים
. ואממ...מה כ"כ ברור שזה סטראט? טוב שלא כל גיטרה נראת ככה
חחח ואגב לחסוך,בהתחלה בכלל חסכתי לאמריקאית,בעיקרון. אבל אז רציתי גם את המארשל ,[והייתי צריכה להתפשר באיזשהו מקום כי לא רציתי להמשיך לעבוד כל חיי] אז יבאתי במיוחד את הצבע הספציפי הזה של הסטראט רק ביפנית. *אובססיה לגיטרות לבנות
*

eynav br

New member
גם בשבילי זה מצלמה

של CANON אבל שלך נישמעת יותר מקצועית וטובה... אמרת שיש לך ציוד וכל זה...את בטח יותר מקצועית ממני
אני ממש אוהבת את זה אבל יודעת דיי מעט
ומחשב...שהוא התקשורת שלי עם העולם

איזה מצלמה יש לך?

וכן זה SLR למרות שאני עכשיו חוסך לDSLR... ולמי שלא הבין: SLR=מצלמת ריפלקס DSLR=מצלמת ריפלקס דיגיטלית ריפלקס=המצלמות הגדולות שאפשר להחליף בהם עדשות ולהוסיף שטויות... :)

eynav br

New member
שלי היא דמוי SLR

S2 CANON דיי חדשה ככה שלא אחליף בקרוב, לצערי...
וגם אני קודם צריכה ללמוד אותה טוב ואחר"כ להתקדם ואני כזאת עצלנית... אני שונאת לקרוא וזה אחת הבעיות שלי.. אבל הייתי רוצה לעשות איזה קורס... איזה יש לך?

S2 אחלה מצלמה...

יש לי canon eos 100 עדשה canon 28-120mm f:3.5-5.6 ועוד עדשה canon 70-210mm f:3.5-4.5 פלש חיצוני canon 300EZ [דיי ישן אבל עושה את העבודה כמה שאני כבר משתמש בו..וכע אחרי שנקנה מצלמה צריך פלש ועוד איזה עדשת מקרו P: ] וחצובה סטנדרטית של סיליק :) וכן לקרוא זה מעצבן במיוחד שיש לך דיגיטלית לכי צאי החוצה ושחקי איתה עם הזמן זה יבוא לך כל השטויות..וקורס באמת יכול לעזור למרות שאישית ויתרתי כי זה היה יותר מידי יקר.. ואת יכולה גם להיעזר בפורומים של צילום יש שמה בד"כ חברה ממש נחמדים ועוזרים ^^

למעלה