לכל אחד יש...

eynav br

New member
חח כן אני יודעת

אבל מתעצלת לקרוא גם מה שהם כותבים וגם לא הכל מבינה.. אני יודעת שזה בעיה שלי...חחח כניראה כשמתי שזה יבוא זה יבוא...ואם לא אז אין מה לעשות.. העניין של ללמוד את זה.. תאמת שאין לי מושג איזה מצלמה יש לך, לא מכירה תשם...ועדשות בכלל אני לא מבינה כלום

eynav br

New member
אתה יכול לראות תמונות שלי, שצילמתי

בבלוג שלי, בחתימה יש קישור.. יש לך בלוג או גלריה של תמנות שלך.???

את לא מכירה כי זה SLR...

ועוד פעם כדי לדעת צריך להתחיל ללמוד מאיפשהו לפני שנכנסתי לפורום בצילום[במקרה שלי "פרש"] לא ידעתי גם מה ההבדל בין עדשות ומצלמות וכו'... ואין לי גלריה כי אני מצלם עם פילים..בגלל זה רוצה DSLR!! גררר

eynav br

New member
אה...

אני לא מכירה כי זאת מצלמת פילים... כי אני כן מכירה פחות או יותר את השמות של המצלמות...אולי לא את המצלמות אבל את השמות כן
שיהיה לי כוח ללמוד אני אלמד.. אני פעם התחלתי לקרוא ולא הבנתי כלום, עכשיו קצת יותר מבינה אחרי שקאתי מליון פעם על צמצם וחשיפה אני יודעת מזה עוד לא יודעת כל כך לכוון אותם.. איזה מצלמה אתה רוצה לקנות? CANON?NIKON?או חברה אחרת, איזה דגם?

המממ

SLR זה תמיד פילים...DSLR זה כמו פילים רק בדיגיטלית ויש את הסוג שלך דמוי DSLR :) ת'אמת אני נורא מתפתה לניקון משום מה אבל בגלל העדשות שיש לי שלא מתאימות לניקון רק לcanon אז אני משכנע את עצמי שאין הבדל,למרות שזה נכון אין הבדל מעבר להעדפה אישית..
עדיין משכנע... וחשבתי על 2 אופציות eos350/eos400... אבל קודם בואי נגמור נהיגה ואז נראה מה ישאר

eynav br

New member
אני כבר לא זוכרת מה כתבתי

כתבתי הודעה וזה יצא לי מהכל.. בקיצור, אני חושבת ששלי היא דמוי SLR ושיש כאלה..אבל לא בטוחה.. אפשר לבדוק את זה.. ואמ.. הנה תמונה אחת, ניראה לי הכי מוצלחת שלי שיצאה במקרה
בתחרות של תפוז אלבומים.. http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contestMedia.asp?m=1041863&c=88

eynav br

New member
את צודקת חח...

ממש קומפקטית, היא דיי גדולה, הגודל לפעמים מציק...אבל ידעתי שהיא גדולה ועדיין קניתי אז בעיה שלי..חח גם את מתעניינת בכל ענייני הצילום?

אולי זה יישמע מוזר

אבל אמ... האייפוד שלי
חלמתי עליו מספיק כדי שכל פעם שנראה לי שמשהו לא בסדר איתו אני נכנסת לפאניקה
וגם אמ,משקפי השמש שלי(שעלו הרבה פחות
24 ש"ח..)כי לא כולן מתאימות לי ועד שמצאתי את אלה

Conviction

New member
כל מה שקשור

לבקסטריט בויז.
אפילו שאני בקושי מקשיבה להם בזמן האחרון, אני יודעת שאם, לדוגמא, יקחו לי את כל האלבומים שלהם, אני אמות. O_O

GR££N woMAN©

New member
המממ

הפלאפון שלי. והמצלמה כמובן.. אני מכורה לצילום, אני פשוט לא יכולה בלי.
כרגע החמודה שלי בתיקון

למעלה