טיפשי זה
שאת בהנחה שהסרטן יהרוג אותך בגיל 70 ולא לפני, טיפשי זה שאת מייחסת לדלקת ריאות את מותך הקרב הממשמש ובא בגיל 25 בעוד שדלקת ריאות הורגת בעיקר זקנים באיזור הגיל שציינת בגלל המערכת החיסונית החלשה שלהם. תאמיני לי שדלקת ריאות לא תהרוג אותך בגיל כזה
קיצר, אם תחשבו על זה תבינו שהחוק הזה יעשה רק טוב, אני מבין שאת עצבנית כי לקחו לך משהו שהיית רגילה לו,לחיות איתו,אבל את צריכה להבין שהרבה אנשים סבלו מיזה הם פשוט לא פצו פה כי זאת הייתה נורמה, נורמה פוגעת,מזהמת ואותי אישית דוחה. זה לא פגיעה בחופש הביטוי או בזכויות אזרח כלשהן מלכתחילה היה צריך לאסור על עישון במקומות ציבוריים כי זה פוגע! כל מה שבחזקת מסכן את בריאותי, בלי אישור שלי ובלי רצון שלי בכיף יכול לצאת מהחלון... חוץ מיזה שאם סיגריה זה מה שהיה עושה לך את הבילוי, זה רק מראה כמה את מכורה לדבר הקטן והמגעיל הזה,כמה שאת לא יכולה להינות בלעדיו. זה על פניו חמור בהרבה מלמות בגיל 70 מסרטן (לפי עניות דעתי) תאמיני לי שאני חי 22 שנה בלי סיגריות ומצליח להינות יופי טופי בלעדי זה... תנסי
שבת שלום
שאת בהנחה שהסרטן יהרוג אותך בגיל 70 ולא לפני, טיפשי זה שאת מייחסת לדלקת ריאות את מותך הקרב הממשמש ובא בגיל 25 בעוד שדלקת ריאות הורגת בעיקר זקנים באיזור הגיל שציינת בגלל המערכת החיסונית החלשה שלהם. תאמיני לי שדלקת ריאות לא תהרוג אותך בגיל כזה