לכל ההורים שנכנסים הנה

תודה לשתיכן על התשובות

לגבי ה"ברוכה הבאה" - אני לא בטוחה שאני רצויה כאן - בכל זאת "אמא" - אז אם אתם (כפורום) באמת מעדיפים שלא אהיה כאן, אין לי שום בעיה עם זה. לדעתי אני צריכה לחפש פורום תמיכה להורים מתוסכלים (!!) ולאו דווקא "נשים שלא רוצות ילדים" - כי אני באמת לא מתחברת לגישה השלילית (ילדים בעיני זה לא תחביב - זה בן-אדם שאת בוחרת לבנות איתו קשר - כמו בעל/בן-זוג/חבר - ולא נראה לי שמישהו היה משווה אוסף בולים לבעל) בכל מקרה, זה פורום שלכם! זכותכם לומר מה שבא לכם, ומקווה שכאן תמצאו את התמיכה שאתם צריכים. באמת תודה על ההבנה ועל התמיכה בקשר למצוקה האישית שלי. את מה שהייתי צריכה, בגדול כבר קיבלתי. אז
ומאחלת לכולם כאן
!!

השעועית

New member
בעלי לא אוהב פורומים

והאמת לא מודע לפורום הזה ולשאר הפורומים. זה לא מעניין אותו, ניראה לו מטופש לדבר און ליין, כמו להרבה אנשים סביבי. אני מאד אוהבת פורומים, ולמרות שיש לי ילדים, אני אוהבת את הפורום הזה מאד, הוא מרתק ומעניין אותי.

השעועית

New member
אני אמא ובכל זאת פה...

למה אני פה? פשוט כי הפורום מעניין מאד, זהו. אני בקושי כותבת, אבל נהנת לקרוא מה שכותבות (כותבים) אחרות. אני לא מתחרטת שילדתי ואימצתי ילדים, למרות שלפעמים מאד קשה ומטיש, ואין לי שום עיניין לומר: "אתן מפסידות שאתן לא עושות ילדים", כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה בחייו. אבל מצד שני יהיה משעמם אם כולם יסכימו לדברי כולם, לא? וגם בין הנשים שלא רוצות ללדת (או לאמץ) יש חילוקי דעות, לא? זה גם אסור? מי אמר שכולם חייבים להסכים עם כולם, אחרת בשביל מה קיים פורום? לא כולם מציקים (האמת לא ראיתי אנשים שמציקים) או מתנשאים או אומרים: "הפסד שלכן!". לא מבינה מה ההתנפלות הזו מצידך, לי ניראה שבן אדם שמתנפל ומקטר לו בעצמו לו ממש טוב...

Aimee

New member
לא ראית אז לא ראית

אני לא אלך ואביא לך לינק לכל הודעה מתנשאת שהיתה כאן כי לא עד כדי כך קריטי לי לשכנע אותך. מה שכתבתי כנראה לא יועד לך. אבל יפה לך שהצלחת לסיים בהערה אישית ומנסה לפגוע בעוד שהתחלת אותה בגישת הקדושה המעונה :)

mona02

New member
לא מבינה למה לא לבוא הנה

אני קוראת כאן כבר יומיים מאז השירשור ש"פירסם" אתכם בפורום "הורים לתינוקות" ואני מודה שהנושא די מעניין אותי. למה זה מעניין? כי גם אני עד איזה שהוא שלב בחיים (אמנם לא תקופה ארוכה מדי) לא רציתי ילדים ואני מסוגלת להבין זאת. היום אני אמא לתינוק ורוצה עוד ילדים אבל אין לי שום עניין ב"מיסיונריות". אני בעד שכל אחת תעשה מה שטוב לה ותהיה שלמה עם זה.

ronit365

New member
בוקר טוב לכולם

נכנסתי לכאן כתבתי מה שכתבתי ובגלל מה שכתבתי כמובן הותקפתי במטר של ניבולי פה שנמחק כמובן גם הודעתי נמחקה. כל אחת מכן המשיכה בדרכה לומר את דבריה . המנהלת שלכם דאגה למחוק את מה שכתבתי ,ובכל פורום אחר ההודעות שכתבו לי כאן היו נמחקות כי הן אישיות ! במצב נורמלי כשנכנסים לפורום וכותבים הודעה ,או שלא מגיבים, או שמנסים להסביר לכותב את מהות הדרך בה בחרתם. אבל אתן התקפתם אותי ואני לא כועסת להיפך אני מבינה ! לאחר שקראתי כמה דפים הבנתי שבימים האחרונים הותקפתם הרבה ואני הגעתי "וזרעתי מלח על הפצעים". אז אני מבינה ולא כועסת על אף אחת כאן. גדולתו של אדם שגם אם הוא טועה הוא יודע להגיד טעיתי. ואת זה עשיתי פעמיים! יום נפלא לכולכם

למעלה