לכל החדשים... טוב כולם חדשים

•aniviel•

New member
לכל החדשים... טוב כולם חדשים ../images/Emo8.gif

קודם כל ברוכים הבאים לכולם... אני אשמח אם תמלאו את הפרטים הבאים, שנדע קצת יותר אחד על השני
שם:
דמות/שחקן אהוב (או יותר מאחד) מסרטי שרה:
לירון

Pink Princess

New member
מאוד שנון לירון...חחחח...

יאיי אני ראשונה... (אמממ מעניין למה??) שם: איילת (יש המשך....) גיל: 16 וממש יותר מחצי ICQ או כל תוכנה אחרת כזו אם יש..." msn- [email protected] דמות/שחקן אהוב (או יותר מאחד) מסרטי שרה: מרי (דומיניק) ופיפין (בילי) אמממ אני ממש מעניינת הא?!

OB4ever

New member
אני אני אני

שם: דניאלה טראוב גיל: עוד חודש בת 15 ICQ: 173958990 דמות: אורלנדו בלום-לגולאס

ayaliar

Well-known member
......

איה 26 (אני הכי זקנה?) ICQ: 34276564 בילי בויד/פיפין

פרפר15

New member
אני

שם:דניאל אקריש גיל: 16 אל תשימו לב לכינוי אני לא מצליחה לשנות אותו ICQ או כל תוכנה אחרת כזו אם יש... :129139794 דמות/שחקן אהוב (או יותר מאחד) מסרטי שרה: פיפין- בילי בויד, מרי- דומיניק מונאהן , סם- שון אוסטין , פרודו-אלייז'ה ווד וכמובן אהוב מכולם לגולס אורלנדו בלום

•aniviel•

New member
אל תקנא ../images/Emo13.gif

היחידים שממש פגשתי הם ברנרד, ויגו, כריסטופר לי ואפשר גם לומר פיטר ג'קסון.. סך הכל זה היה מאוד לא מוצלח, לא יצא לי הרבה תמונות טובות והכל.. היה דיי מבאס חח אל תשאל וגם לא ממש דיברתי איתם הרבה זמן, ממש מעט

איזה כיףףףףף לך!! ../images/Emo2.gif

למרות שכבר ידעתי את זה..
חחח
ויש לי שאלה, מה הכתובת לאתר שלך!? פשוט בזמן האחרון ראיתי הרבה הודעות שכתבת בקשר לאתר שלך, אבל אני לא מוצאת את הכתובת בשום מקוםםםם!

Arana

Active member
מנהל
אני

שם: הילה גיל: עוד מעט 27 (הכי זקנה?
) מסנג'ר, ע"פ השם Hila דמות אהובה: פאראמיר שחקן אהוב: דיוויד וונהאם (דהה
) אבל גם בילי בויד עם המבטא המהמם שלו. בעצם, לכל שחקן יש קטעים מעולים משלו, אז אני אוהבת את כולם.

ChipiM

New member
אני!!../images/Emo13.gif

שם: מיטל גיל: 14 אייסי: תשלחו לפרטי הודעה אני אענה... דמות ושחקן אהובים משרה"ט: לגולאס- אורלנדו בלום, סמוויז גמג'י- שון אוסטין

למעלה