לכל החדשים... טוב כולם חדשים

אני אני..!

שם: אור גיל: 17 ICQ או כל תוכנה אחרת כזו אם יש: מי שרוצה ישאל.. דמות/שחקן אהוב מסרטי שר"ה: אראגורן

אלרוס

New member
'סדר

לירון, בתור אחד מאלו שתרמו לפתיחה אני מרגיש שחשוב לי לכתוב: שם: ליאור דורון גיל: 14 איציק: 267292304 דמות/שחקן אהוב: סרומן, גולום, גימלי

maoriko14

New member
בקשר למסירת פרטים

שם:מאור גיל:13(עוד 3 חודשים יהיה 14) תוכנת התכתבות או מה שלא יהיה:icq 294533804 דמות אהובה:תאודן בגלל שאני אוהב את שפת את הדיבור שלו! פיפין בגלל כל הקטעים המצחיקים והנועזים שלו במיוחד בסרט האחרון(שיבת המלך) והכי פחות מכולם אבל עדיין אוהב הוא לגולאס. למרות שלא צריך אני אכתוב בכל זאת-2 הדמויות הכי הכי שנואות עליי הן איאומר ופרודו-למרות שלקח את הנטל להשמיד את הטבעת ועבר את כל היסורים,אני לא אוהב אותובגלל שהוא חושב שאם הוא לקח את הטבעת והשמיד אותה כולם חייבים להיות כפופים לרצונותיו,צריך אומנם לתת לו את הכבוד הראוי לו אבל שום דבר חוץ מזה! הגיבו כרצונכם!הודעה זו היא דעתי בלבד!!!

אני../images/Emo9.gif

אוקי דוק.
שם: כרמל.
ICQ או משהו:
.
דמות/שחקן אהוב: דמות - פיפין, גולום.
שחקן - אורלנדו בלום, ויגו מורטנסן... ד"א - אני במגמת מחשבים, והשנה יש לנו בגרות יחידה אחת לעושת אתר... אז בחרתי לעשות את שר הטבעות!
נחמד נחמד.

SMG

New member
גם אני עשיתי את הבגרות הזאת

בשנה שעברה.. קלה ביותר הוצאתי 100 קל
איזה כיף לך נותנים לכם לעשות על מה שאתם רוצים? בהצלחה!

castroman

New member
מזל"ט על הפורום ../images/Emo70.gif

שם: אביאל. גיל: 17 וחצי. ICQ: בכרטיס האישי. שחקן אהוב: גאנדלף.

עונה../images/Emo26.gif

שם: דנה גיל: 16 ICQ או כל תוכנה אחרת כזו אם יש: תבקשו ואני אביא. דמויות אהובות: אראגורן, אאווין, פרמיר, סם וגולום. שחקנים אהובים: ברנרד היל, איאן מק'קלן, כריסטופר לי, שון אוסטין ושון בין. איך הגעתי לפורום? מפורום טולקין כמובן.

naring

New member
אהמ... תורי.

1.שם: נעם 2.גיל: 16 3.ICQ:290886929 4.דמות:מרי/דומיניק מונגהאן. מצחיק חבל"ז. 5.איך הגעתי לפה:מפורום טולקין!!! שאלה ללירון: גם פה יהיה סיכום שבועי?

p r u d e n s

New member
אני, אני!../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

שם: שיר שטייניץ
מסנג'ר: [email protected]
דמות: מרי, כמובן. אבל יש לציין שאני לא מעריצה של דומיניק מונגהאן, אפילו שהוא מעביר את מרי בצורה מדהימה, אני אוהבת את הדמות.

charliebr

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם:הילה גיל:15 איציק (או בשמו המקורי אייסיקיו): 95418347 דמות/שחקן משרה: פיפין, בילי בויד

למעלה