לכל החדשים... טוב כולם חדשים

אנייייי! (באיחור.. ../images/Emo4.gif)

מקווה שזה יקפיץ למרות שלא נראה לי..
או קיי-
שם: יסמין
דמות ושחקן אהוב: לגולאס/אורלנדו בלום

אני

שם: יעל/יעלה גיל:13 וחצי ICQ או כל תוכנה אחרת כזו אם יש... מסינג'ר: [email protected] דמות/שחקן אהוב (או יותר מאחד) מסרטי שרה: סמיגאל/גולום

Charmed 4ever.

New member
רולז! |חלב||מיוחדת|

אני ניצן הת 15 שבעה חודשים. ICQ: 103032538 דמות ושחקן אהוב מהסרטים: בילי בויד המקסים הלוא הוא פיפין. זהו. מקווה שהפורום ישגשג.

עכשיו אני!!!!

אלמוג!!!! אני בן 16 את האי סי קיו שלי אני לא ממש זוכר אבל הוא מתחיל ככה: 311595389 (חחחח בעצם זה כבר המס' המלא אבל יכול להיות שהוא לא מדויק). אני הכי אוהב בסרטים את כל השחקנים והדמויות!!! כוווולם!! אבל בעיקר את גנדלף בגלל איאן מקליין (שחקן ענק!)...

אההה רק בקשר לשאלה הנוספת...

אני ראיתי תאמינו או לא את הפורום הזה באחד מההודעות של תפוז (שמפרסמים בכל פורום את הפורומים החדשים) אז בדקתי אילו פורומים חדשים יש וראיתי את הפורום על הסרטים הכי טובים שיש!!!!!! סתם בשביל שתדעו הסרט השני הכי טוב הוא אקסמן (1 + 2) ואז ספיידרמן (1 + 2 אפילו שעוד לא יצא) ואז הארי פוטר (כולם) - למרות שהמשחק שם זוועתי עדיין איך שעשו את המסתורין בסרט גורם לך להנות ממנו...

NiKi†a

New member
יא מזל טוף על הפורום!!!../images/Emo65.gif

(וואי לירון שיחקת אותה בובה
) אני בכל מקרה.. שם: שירן גיל: 15...וקצת! ICQ: תכ'לס אני אוותר.. דמות: לגולס כמובבבבן ^_^
ושוב מזל טוף.

SMG

New member
מורן ../images/Emo9.gif

אוטוטו בת 17.. חולה על שר הטבעות, מקווה שיצא לי לקרוא את הספרים.. לא מפרסמת איסיקיו ברבים סורי
דמות אהובה.. קשה להחליט.. ממ.. אוף לא יודעת! מה שכן אחרי יצאתו של הסרט השלישי הבנתי כמה פיפין מדהים ובגלל זה קראתי לגור הכלבים החדש שלי פיפין.. נכון מקורי

bonomami

New member
אני!!!

אני נעמה.. בת.... 12.... 254551384 <--- איסיקיו.. לגולס!! (ארלנדו בלום החתיךך!!)

טוב, אני מצטרפת רשמית...../images/Emo13.gif

אז... שמי הוא נועה (אבל מי שעירני וקורא את כל השרשורים כבר יודע את זהותי האמיתית
), גילי הוא 21, ICQ אין לי, הדמות האהובה עלי מהספר הוא אראגורן, השחקן האהוב עלי מהסר הוא אנדי סירקיס.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאנוכי!!!../images/Emo41.gif

שם: גלי גיל: 17 דמות משר הטבעות אהובה: קשה אבל אני אלך על פרודו...

Sha2000

New member
אני חדש כאן ואני שמח שהפורום ניפתח

שם: שי גיל: 15 דמות/שחקן אהוב (או יותר מאחד) מסרטי שרה: כולם

למעלה