לכל החנונים למינהם..מה הדבר הכי משוגע שהייתם

לכל החנונים למינהם..מה הדבר הכי משוגע שהייתם

עושים??????? ובבקשה משהו מציאותי , לא כמו לטוס לירח..... לצלול בצוללת וכו.... משהו מטורף. כמו... אני הייתי בסיני ובאמצע הלילה שחיתי ערומה בבריכה, לבד, רק אני הכוכבים והשקט......

להסתובב ברחובות ת"א בגלימה

ויש לי בהחלט תוכניות לעשות את זה אם וכאשר אני מצליח להשיג לעצמי גלימה מתנפנפת ראוייה.ספציפית, אני מתכנן לעשות את זה באייקון.

mar blue sky

New member
אני כבר הסתובבתי עם גלימה בתל אביב

אומנם זה היה בפורים אבל הסתובבתי ברחובות תל אביב עם גלימה סגולה ומתנפנפת זה היה ממש נחמד! ואני לא יודעת מה הדבר המטורף ביותר שאני יעשה... אני כבר עשיתי הרבה דברים מטורפים רקדתי את הtime warp בסנטר והסתובבתי עם שלטים מוזרים. אני באמת לא יודעת אבל אני אחשוב על זה!

אני הסתובבתי ברחובות חולון

עם תספורת המוהוק ו 700 מהדקים על הצוואר, כמובן בפורים אבל בכל זאת כולם הסתכלו עלי כאילו אני חייזר.

אני מוכנה להלוות לך את כנפי האיזיס שלי

אבל רק בתנאי שתחזיר לי אותם ללא פגם!!!

mar blue sky

New member
יש! תודה!

האמת שזה אחד הדברים המופרעים שאני אסכים לעשות אבל אני בהחלט מוכנה!

מצטער, אבל אני מחפש משהו בסגנון יותר

דומה למה שרשעים היו לובשים פעם או הדברים שמופיעים בכל ספר/סרט פנטזיה.חוץ מזה זה הולך לאייקון עם בןאדם פעיל שאוהב לעזור, לא סביבה בטוחה ל"כנפיים" כאלה. אה, ועוד דבר: כמה אנשים פה נשארים ערים לפחות 40 שעות רצוף פעם בשנה או יותר סתם כי "מתחשק" להם?

כי יש דברים מעניינים לעשות

אני בדר"כ מתחיל משהו וממשיך אותו לתוך הלילה, תוך כדי בליסת קובית שוקולד 85% מדי פעם, ואז אני מביט ורואה ש6 בבוקר ואני בכלל לא עייף.אז אני ממשיך במהלך היום תוך כדי צריכת שוקולד כנ"ל ונרדם איפשהו בסביבות 8-10 בלילה אח"כ.

אוקי..סייכו. ראיתי פעם סרט דוקומנטרי

על שדרן רדיו אמריקאי שניסה לא לישון כמה ימים וכבר מהיום השלישי הבנאדם היה בהזיות מטורפות לגמרי. בקיצר זה לא משהו שבריא לגוף ובטח לא לנפש. מה שעוד היה מצויין בסרט שאחרי הניסוי האופי שלו הישתנה מקצה לקצה והוא לא חזר ליהיות אותו אדם. מה שאומר עליך כנראה שהאופי שלך משתנה כל יומיים.......

לכן אני לא ישן רק 40 שעות +-

לא 3 ימים רצוף.ובדרך כלל האפיזודות האלה מרוחקות אחת מהשניה כמה חודשים, אחת כל תקופת מבחנים, בממוצע, ועוד אחת בכנסים גדולים, לפעמים.והאופי שלי ממילא מוזר לחלוטין(חובב מד"ב או לא חובב מד"ב?) ככה ששינויים כבר לא יזיזו לו, לפחות לא כאלה שלא כוללים פטיש חמישה קילו.

אל תהיה קטנוני

מבחינת הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה, הנפש קיימת. לא סתם קוראים לתחום "בריאות הנפש". אפילו בויקיפדיה ה"נפש" שאתה דיברת עליה מתוארת בערך "נשמה", והערך "נפש" הוא מאמר על פסיכולוגיה.

RichardSmith

New member
לא קטנוניות.

אני בטוח שיש שם לטיני לטעות שלך... יש דספלינה שתומכת בהשערת הנפש ויש כזו שלא. מתברר שאני מאמין שהנפש/נשמה לא קיימת.

מי דיבר על השארות הנפש?

"לא בריא לנפש" = פוגע בבריאות הנפש = מחרפן. אם כבר, תתווכחו על אמיתותן של מחלות נפש...

sagima

New member
"לא בריא לנפש" = פוגע בבריאות הנפש... או שאול

י פוגע באיזון ההורמונלי במוח?

RichardSmith

New member
../images/Emo45.gif

לפי איך שאני רואה זאת (ועוד כמה אחרים), האדם הסתכל על חלומות ועל המוות וכך יצר את הנשמה /הנפש. הרי בחלום אנשים מתים חוזרים לדבר עם החולם, למשל, לפעמים. כמובן שבזמן שחולמים הנשמה עוברת לעולם החלומות... אדם סמית כתב יפה על כך שכאשר מסתכלים על גופה שעומדת להקבר, אנחנו מדמיינים איך זה להיות שם למטה, בקור, עם התולעים... האדם לא רוצה להרגיש ככה... אז מה שמרגיש עולה לגן עדן כאשר מתים... הגופה עצמה אולי מאכל לתולעים אבל הנפש בטוחה. האם לצמחים יש נפש/נשמה? איך נכנסה הנשמה ליצור הראשון שחי? לפי התער של אוקהם, היקום יותר פשוט בלי הנשמה...

מתן4ל

New member
הכשל הלוגי כאן הוא לתת ל2 דברים את אותו השם,

למשל: פירקת את הזכוכת שנמצאת ב"פתח" של הנית שלך ושמת אותה על המקרר: עוזרת: החלון על המקרר, אדם: לא נכון! הזכוכית שהיתה בחלון על המקרר החלון עדיין בין הבית לבחוץ. (אצל אדם חלון=מיקום אצל העוזרת חלון=חומר) עכשיו איך זה קורה כאן כל אדם שפוי קורא גם ל"התנהגות" נפש ול"אדם" נפש. חולה נפש - הוא "גוף" שיש לו בעיה בהתנהגות. כאן נפש=התנהגות. בנוסף אין הגדרה מדעית לאדם (רק לגוף *של* אדם או לכח שבשרירים של הגוף *של* אדם) אפשר אם קצת מאמץ לטעון שאדם=גוף של אדם אבל זה לא 100% מדויק. אז יש תיאוריה *לא מדעית* (כי אי אפשר להפריך אותה[1]) שטוענת שאנשים מתים מגיעים לגן-עדן (בניגוד לגוף שלהם). כאן נפש=אדם [1] התיאוריה שניתן לדבר עם קול שבוקע מהשמיים שמתנהג כמו שהתנהג אדם חי כלהשוא היא כמובן 100% מדעית וניתנת להפרכה - אבל תיאוריה שניתן לדבר עם אדם שמת לא ניתנת להפרכה כי אם תשמע קול שבוקע מהשמיים שמתנהג כמו שהתנהג אדם חי כלהשוא לא תוכל לדעת אם אתה מדבר עם הנשמה של המת או עם הקול שלו. היא כמובן דיברה על התנהגות...

מתן4ל

New member
אחרי ניסיון נואש להסביר לנימס שמחשבה

זה סוג של מידע ולא סוג של חומר - אני משתדל להימנע מלהשתמש במילה הזו (למקרה שמישהוא קורא למח של אדם מחשבה או משהוא כזה שימנע מאיתנו להבין אחד את השני) אבל אתה צודק בהערה שלך.

למעלה