לכל החנונים למינהם..מה הדבר הכי משוגע שהייתם

מתן4ל

New member
WTF?!

אפשר דוגמא לחומר שהוא גם מידע? נ.ב. ועוד תיקון טעות לא קשורה לזה: חומר הוא גם לא אנרגיה אלא יכול להיהפך לארגיה.

RichardSmith

New member
כמובן. כל חומר. ../images/Emo3.gif

הרעיון גורס שהחומר בנוי ממיתרים שיוצרים את החלקיקים התת אטומים אשר יוצרים את האטומים וכך הלאה עד לאדם/כוכב/אובייקט משוכלל. ה"צליל" של המיתר זה מידע. בצורה אחרת, איך אתה מבדיל בין פרוטון אחד לאחר? רק ע"פ המיקום, נכון? המיקום (או חוסר מיקום כאשר בנקודה מסויימת אין פרוטון...) הוא מידע... (כמובן יחסית לנקודת ייחוס כלשהי.)

מתן4ל

New member
אני חושש שפגשתי אותם באברבנל...

בביקור האחרון שלי במחלקה לפיסיקה מצאתי שלוש מחלקות - יש את אלה שאיבדו קלות את הקשר למציאות הם למדו פיסיקה קלאסית ועכשיו הם חושבים שנוצה וכדור ברזל נופלים באותה מהירות מהחלון הם נקראים שנה א'... בשנה ב' יש את המקרים הבינונים הם למדו פיסיקה מתקדמת (יחסות) - ועכשיו הם חושבים שאם הם יסעו מהר מדי הם עלולים ליהפך לאנרגיה או לחזור בזמן... המקרים ה*מאוד* חמורים (כמו שלך) נמצאים בשנה ג' - תורת המיתרים. הם חושבים שהם בעולם עם 26 מימדים מקופלים לתוך עצמם... בסוף לא היה לי אומץ לשאול מה לומדים בתואר שני

בדיוק!

התיאוריות הנוכחיות באמת מדברות על "חוסר איזון כימי במוח", אבל יש מתנגדים לתיאוריות אלה (עמותת מגן לזכויות אנוש, כלומר סיינטולוגים). אז תתווכחו על זה

sagima

New member
סיינטלוגים זה לא

האלה עם החייזר וההר געש? אם כן אז... א.מ.ל.

מתן4ל

New member
הכשל הלוגי כאן הוא:

להגיד שמישהוא טועה כי הלוגו של החברה שלו מכוער

אבל בלי קשר...

אלה רק תיאוריות, כי אי אפשר באמת לפתוח את המוח למישהו ולמדוד את ריכוז ההורמונים אצלו. אבל אם נחזור לכבשים שלנו, ונאמר, שחוסר שינה משפיע לרעה על האיזון הכימי במוח, אף אחד לא יתנגד לניסוח, נכון?

mar blue sky

New member
לא!

אם מישהו יגזול לי את שעות השינה שלי הוא צפוי למוות בעינויים אז אני בטח לא אגרום לעצמי מוות בעינויים והמסקנה המתבקשת מכך היא שלא, אני לא נשארת ערה במשך 40 שעות.

MajorWinters

New member
אני לא עושה את זה בכוונה...

אבל אפילו לפני כמה ימים. קמתי בחמש בערב. היו לי סידורים בבוקר שלמחרת ולא ישנתי. חזרתי לישון מ12 בצהריים עד 2. אחרי זה הייתי ער עד 4 בבוקר, והתעוררתי ב7. אז ישנתי 5 שעות ב41 שעות. זה בקטנה, כבר הייתי ער ברצף הרבה יותר שעות, אבל זה לא בכוונה.

מתן4ל

New member
מגניב (אם כי זה לא כזה שונה מלהתרחץ)

בכלופן: אני אולי פעם אחת ממש יסתובב עם מגבת בחג של "מדרך הטרמפיסט..".

RichardSmith

New member
לטוס לירח זה משוגע?!

ובכלל, לצלול בצוללת... ישמורנו האל... בכל מקרה... המממ... להגיע עד זיכרון עבור בחורה חמודה ומיותרת. להגיע עד הטכניון, בפעם הראשונה עבור טקס הסיום של תוכנית המצטיינים עם חבר ובפעם השניה עבור תחרות בכימיה, לבלות בצבא משמרת של 25 נטו ו 27 ברוטו... הראש היה כל כך חם לאחר כל כך הרבה שעות עירנות, היה מגניב... לקחת בחורה למסעדה של כמה מאות שקלים ולאחר הדייט השני להפרד... אני מניח שיש גבול דק בין שיגעון לטמטום, הא?

MajorWinters

New member
עד זכרון?

זה לא כזה רחוק? זרימות למרחקים היו לי הרבה .זה לא נראה לי כזה מטורף. לדוגמא חבר שלי שחזר מצבא. חברה שלו שגרה קצת אחרי חיפה הייתה חולה והוא לא בא אליה. היינו בחוץ באיזו מיסבה של חברה שלנו. וב2 בלילה היא פתאום הרגישה טוב. אז יצאנו לדרך מהרצליה לקצת אחרי חיפה, כי לאסוף אותה ולחזור. לפני שהיינו בצבא היינו נפגשים לתקופות ארוכות. לאחד החברים שגר בקיבוץ היה מפתח לחדר ילדים, אז היה קורה שהיינו באים אליו כמה חברים טובים (6 בערך), ביום חמישי בצהריים ונשארים שם עד שני. מדי פעם אולי היינו חוזרים לכמה שעות בבית, אבל תמיד המקום היה מאויש על ידי כמה בני אדם, זה לא שהיינו הולכים בבוקר וחזורים בערב. כמובן שחוץ מהחברים הקרובים היו עוד מלא אנשים שבאים נניח בחמישי והולכים בשישי, כאלה שהיו באים בשבת בבוקר לכמה שבא להם. היה נחמד. חבל שכבר את החדר ילדים, ושכולם בצבא. בכל מקרה, מדי פעם, כשהיינו נפגשים, וקצת אחרי שהתבגרנו ולשני חברים היה אוטו עם דלקן אז היינו פשוט נוסעים. זכורים לי ימים שהיינו נפגשים בעזריאלי בבוקר. ואז נוסעים לכפ"ס, ואז היינו מגיעים לרחובות (ככה זה כשהחברים פרושים בכל הארץ). היה נחמד.

RichardSmith

New member
המממ

הרצליה-חיפה (84 קמ) לעומת ירושלים-זכרון (133 קמ)? ועוד מכונית פרטית לעומת שני אוטובוסים?... שלא לדבר על המטען הרגשי...

MajorWinters

New member
כל כך הרבה?

אפשר גם להשוות את השעות אם אתה בעניין של מי יותר מטורף. אבל בתכלס לא באתי להשוות, זה פשוט לא כזה מטורף לעשות נסיעות

RichardSmith

New member
וכאשר מדובר במסע בין יבשתי?...

(או בין כוכבי כאשר זה יקרה.
) טוב, לצערי או לשמחתי, חיי היו דיי שלווים עד כה. למשל אחד הקצינים בגף שלי יצא עם זוג חברים לטיול בדרום אמריקה. שני הגברים חשבו שהם מינימום רמבו... הסתבכו להם שם בניווט... בסוף שלחו מסוקים מישראל לאיתורם... אתמול התוודעתי מחדש לאחת שדיברתי עימה לפני כשנה וחצי. (הכרתי אותה דרך איזו קומונת הכרויות שניהלתי בזמנו). הסתכלתי אחורה לשנה וחצי שעברתי ואמרתי לעצמי: "פאק, ממש לא עשיתי כלום..." שזה לא ממש נכון, הרי למדתי כל כך הרבה בתקופה הזו. (דברים שכנראה לא ממש רלוונטים לעתיד...) האושר...

suki da yo

New member
בה...

האקס שלי גר בנהריה. אני מראש העין. היינו ביחד כמעט 5 שנים. עכשיו, זה רחוק. עם כל הכסף ששילמתי על רכבות, אפשר היה לבנות צי ספינות חלל...

ממ

קורא את ה-Geek Test המפורסם (http://www.innergeek.us/), ומנסה לבצע כל שורה בו (עד כמה שאפשר)

למעלה