היי, השגתי עברית על המחשב! בראבו!
ואני אשתדל לא לעשות את הטעויות הרגילות, ולא לבקש ממכם לשלם תשומת לב
דברים מטורפים אני עושה הרבה, אבל מה בעצם עושה אותם למטורפים?? נקודת המבט שלי או של אחרים?? איך שלא יהיה, עם חברים תמיד יוצא לעשות שטויות, אבל השטויות המעניינות יותר תמיד קורות לי כשאני לבד. למשל, פעם נתקעתי לחצי יום בבריסל כשהתבטלה איזו טיסת קישור. התחברתי לאיזו כושית רנדומלית ומגניבה, מנהלת מחוייטת כזו, שהזמינה אותי ליומולדת גיל חמש של הבן שלה. אז מצאתי את עצמי במסיבה של אנשים זרים לחלוטין, ומכיוון שהיה שם הרבה ג'אז, ורקדתי, הם ביקשו ממני ללמד אותם לרקוד - הלבנה היחידה בין כושים מכל הסוגים... ופעם, כשצעדתי לי מתחת ל London eye בדרך לאיזו גלריה, ראיתי להקת נגנים (מפרו ומצרפת) שעשו מוזיקה מעניינת עם תופים אפריקאיים. נורא התחשק לי ללמוד לנגן על תופים אפריקאיים, וחוצמזה ראיתי שהם לא מצליחים לקבץ מטבעות בכלל לתוך הנרתיק הריק והמסכן, אז ניגשתי אליהם עם הצעה כזאת: אם אני מצליחה לגרום לאנשים למלא להם את הנרתיק במצלצלים, הם מתחייבים ללמד אותי לתופף על האפריקאים הענקיים והיפים האלה. המתופף הראשי הסכים, כמובן. ואיך התרמתי להם? פשוט. קיבצתי ואירגנתי בחורות זרות שעברו שם, הקמתי מין רחבת ריקודים באמצע הרחוב, ואתם הרי יודעים - להקה מנגנת לבד זה לא כמו להקה מנגנת עם בחורות רוקדות... תוך חצי שעה היו שם המוני אדם, והגיעו גם שוטרים, והלהקה עשתה הרבה כסף... היה שמיייח!!! אחר כך ישבתי איתם כמה שעות, והיום אני סופר-מומחית על תופים אפריקאיים!! פעם גם שכבתי על הכביש עם חברים כמה שעות ברחוב ריג'נטס בתור הפגנת מחאה נגד חוק מסויים. וזאת לא אשמתי שכל הווירדוס ברכבת תמיד יפתחו איתי שיחה הזויה :-\ בקיצור, אף פעם לא משעמם, ומחר עוד מבחן