לכל החנונים למינהם..מה הדבר הכי משוגע שהייתם

little moon

New member
אני לא יודעת אם אני נחשבת :)

כמו שאמרתי אני לא באמת כזאת חנונית (לרוב :) אבל היו לי את הרגעים היפים שלי במה שקשור לדברים מטורפים... עשיתי בריכה במזרקה בדיזינגוף ביום חם במיוחד, זה היה אחד הטובים. נראה לי שהדבר הכי מטורף שאני יכולה לעשות יהיה להוציא 100 ב-5 יחידות מתמטיקה יום אחד כשאני אחליט להשלים בגרויות
אני רצינית, זה יהיה מטורף...

sagima

New member
רגע רגע רגע!!!

מה לא מציאותי בלטוס לירח? טוב אולי לא ירח, אבל ברגע שיהיו לי 20 מיליון דולר אני טס לחלל... ואני מקווה שאחרי זה אני אוכל להתקבל לעבודה בנאס"א (אחרי הכל יש לי שעות טיסה
) ואולי בבוא היום לטוס למאדים. ואני רציני לגמרי (להבדיל מהמצב הרגיל שלי).

T h a n a t o s

New member
משכנע אנשים ברחוב להשתתף בסרט אקסטרים

חובבני עם אש ובנזין הרבה ועם חרבות XD

MajorWinters

New member
אין משהו מטורף מדי...

אבל יש לי חבר שיחד איתו אנחנו די עושים מה שבא לנו. בגישת "מי שמכיר אוהב אותנו אוהב אותנו למרות זה, ומי שלא, לא צריך." כשהיינו יוצאים בימי שישי, היינו לדוגמא רוקדים "בלט קלאסי" סתם באמצע מרכז התיירות אצלנו. היינו רצים כמו פריקזויד (זה אני עושה גם לא איתו אלא סתם עם ליד חברים). ברמת העקרון אם משהו נראה לי מצחיק אני עושה אותו. אני וחברים הרבה פעמים מתחילים שיחות עם אנשים זרים, ואם יהיה משהו מטורף יחסית, ונניח שהוא לא עובר על החוק (או על יותר מדי), והוא ייראה לי נחמד, הגיוני שאני אעשה אותו.

pieceofmadness

New member
היי, השגתי עברית על המחשב! בראבו!

ואני אשתדל לא לעשות את הטעויות הרגילות, ולא לבקש ממכם לשלם תשומת לב
דברים מטורפים אני עושה הרבה, אבל מה בעצם עושה אותם למטורפים?? נקודת המבט שלי או של אחרים?? איך שלא יהיה, עם חברים תמיד יוצא לעשות שטויות, אבל השטויות המעניינות יותר תמיד קורות לי כשאני לבד. למשל, פעם נתקעתי לחצי יום בבריסל כשהתבטלה איזו טיסת קישור. התחברתי לאיזו כושית רנדומלית ומגניבה, מנהלת מחוייטת כזו, שהזמינה אותי ליומולדת גיל חמש של הבן שלה. אז מצאתי את עצמי במסיבה של אנשים זרים לחלוטין, ומכיוון שהיה שם הרבה ג'אז, ורקדתי, הם ביקשו ממני ללמד אותם לרקוד - הלבנה היחידה בין כושים מכל הסוגים... ופעם, כשצעדתי לי מתחת ל London eye בדרך לאיזו גלריה, ראיתי להקת נגנים (מפרו ומצרפת) שעשו מוזיקה מעניינת עם תופים אפריקאיים. נורא התחשק לי ללמוד לנגן על תופים אפריקאיים, וחוצמזה ראיתי שהם לא מצליחים לקבץ מטבעות בכלל לתוך הנרתיק הריק והמסכן, אז ניגשתי אליהם עם הצעה כזאת: אם אני מצליחה לגרום לאנשים למלא להם את הנרתיק במצלצלים, הם מתחייבים ללמד אותי לתופף על האפריקאים הענקיים והיפים האלה. המתופף הראשי הסכים, כמובן. ואיך התרמתי להם? פשוט. קיבצתי ואירגנתי בחורות זרות שעברו שם, הקמתי מין רחבת ריקודים באמצע הרחוב, ואתם הרי יודעים - להקה מנגנת לבד זה לא כמו להקה מנגנת עם בחורות רוקדות... תוך חצי שעה היו שם המוני אדם, והגיעו גם שוטרים, והלהקה עשתה הרבה כסף... היה שמיייח!!! אחר כך ישבתי איתם כמה שעות, והיום אני סופר-מומחית על תופים אפריקאיים!! פעם גם שכבתי על הכביש עם חברים כמה שעות ברחוב ריג'נטס בתור הפגנת מחאה נגד חוק מסויים. וזאת לא אשמתי שכל הווירדוס ברכבת תמיד יפתחו איתי שיחה הזויה :-\ בקיצור, אף פעם לא משעמם, ומחר עוד מבחן

Karin917

New member
אממ..

לחזור לבקר פה? באמת, אין לי מושג למה אני ממשיכה לקרוא פה

זה לא מסנג'ר..

די עם ה"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" הזה

בפורום לא כותבים הרבה "חחחח"

זה מתאים לצ'אטים בסגנון ICQ/MSN בין אם אני עושה את זה או לא - זה משהו אחר..

RichardSmith

New member
לא אוהב כללים. ../images/Emo3.gif

אם נוח לה להתבטא ככה, שתהנה. עדיף LOL או
וזהו.

מה רע ב"חחח"?

זה בדיוק הצליל שיוצא מהאף כשאתה מחייך ומגכח קלות (ואני מדגישה - קלות! כלומר בלי "חיחיחי", שזה כבר out loud)

מתן4ל

New member
"חחח" זה בסדר אבל היא כתבה -

"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" כנראה הוא אוהב תגובות אם מספר ראשוני של אותיות בכותרת(למשל הכותרת שלי מעולה...) אם היא הייתה כותבת "ח" אחת פחות זה היה בסדר (37 "ח" במקום 38).

למעלה