לכל המועמדים המיואשים לתל אביב

lernery

New member
לכל המועמדים המיואשים לתל אביב

אני רק רוצה להגיד, שלדעתי האישית, ללא היכרות עמוקה עם המערכת, לא נראה לי שהסכם יעלה מעבר ל730, וזה בהסתברות נמוכה מאוד. בסך הכל יש מועמדים שעוד לא עשו מו"ר (אנשי הציונים האקדמיים), וקודם כל - אני חושב ששומרים להם מקומות (כלומר לא יקבלו את כולם עד שהם יעשו), ומעבר לכך הגיוני מאוד שהאוני' סתם מתחילה עם ציון גבוה ואפילו לא מקבלת מקסימום אנשים שהיא יכולה. עליה של הסכם מעל 730 תהיה מאוד מאוד מאוד מוגזמת... אגב, איך עובד השקלול של המו"ר + סכם, מישהו הצליח לפצח את העניין? (זה יכול לשפוך הרבה מאוד אור על הנושא)

החישוב המדויק משתנה משנה לשנה

ככה שאי אפשר ממש לדעת. בעיקרון הציון של מו"ר מומר איכשהו לסקאלה של הסכם של תל אביב ואז פשוט עושים ממוצע בין הציון של מו"ר לבין הסכם הרגיל. הבעיה היא שההמרה של מו"ר נעשית כל שנה בצורה קצת שונה, ביחס לנתונים של המועמדים באותה שנה, ואפילו ביחס ליום הספציפי שבו כל אחד עשה את המיונים.

lernery

New member
מה הבעיה

יש ציונים סופיים וציוני מו"ר, אפשר לעשות את החישוב... אם ייתנו כאן איזה 4-5 תוצאות מו"ר ומה היה הסכם לפני ואחרי - לא תהיה בעיה לעשות את החישוב. רק תביאי לי כמה תוצאות..

kontsy

New member
מה ששימעום ורקבון עושה לאנשים...

טוב אז מרב שימעום וכי נמעס לי ממשחקי מחשב, עשיתי טבלה קטנה של הצלבה בין שרשור המו"ר ולשרשור הסכם. מקווה שלא מפריע לאף אחד, אין כמובן שמות.

lernery

New member
טוב, אלה המסקנות, אבל יש כמה ציונים

לא ממש הגיוניים.. אז כנראה יש טעויות רציניות, כי לא יכול להיות ששני סכמים עם 200 ו-199 מו"ר שמלכתחילה היו בהפרש של 2.5 נקודות זה מזה יהפכו להיות 0... תנסו לשחק עם הנתונים.. **שיאה, אני מרגיש כמו חוקר שעושות עקומות לינוואר-בורק**

dimiorr

New member
עוד חומר לעבוד איתו

רק אם אתה ממש רוצה....הנה אני מנסה בכל דרך שהיא להימנע מללמוד לכימיה פיזיקלית

dimiorr

New member
האירוניה היא

שעכשיו אני די חייב להפציץ במבחן הזה כדי להעלות כמה שיותר את הממוצע

dimiorr

New member
טוב, חברים

אם לי ולאושרית לא ילך טוב במבחן הזה, אז כל מי שהולך לקורס קיץ בכימיה (עם אותו מרצה) - תפריעו לו בשיעור!

מצאתי לך עוד אמבולנס ../images/Emo13.gif

(אושרית מנסה להתחנף כדי שמורן לא תהרוג אותה
)

morancho1

New member
וואלה! איזה השקעה:)

כנראה לא למדת כל היום אם את מתאמצת ע-ד כדי כך.....:) אבל האמת? זה לא יעזור לך! לכי ללמוד!!!

למעלה