לכל המועמדים המיואשים לתל אביב

lernery

New member
אבל את העובדה שאתה מעל האוכלוסיה

כבר שקללת בציון עצמו ... אני לא חושב שצריך לשקלל אותה פעמיים, שגם רק מעטים יקבלו 216 וגם זה ייחשב להם כאילו הם קיבלו יותר..

kontsy

New member
זה הגיוני אבל...

נגיד יש שני אנשים שקיבלו ציון 80, למי שיש ציון התחלתי נמוך (נגיד 70) זה יעלה לו, למי שיש ציון גבוה (נגיד 90) זה יוריד. זה מה שקרה פה (אני חושבת). אפשר להסיק מכך לגבי מה משמעות ציון המו"ר בסקאלת סכם, למשל לי כמעט לא השתנה הסכם מה שאומר ש216 שווה בערך 735...

lernery

New member
המזכירה בתל אביב הרגע אמרה לי

שמי שמצליח לפצח את הנוסחא מתקבל אוטומטית.. יאללה חבר'ה.. :)

kontsy

New member
מישהו שאל אותם כמה...

אנשים התקבלו בינתיים (עם הסכם המטורף)?

kontsy

New member
אם בב"ש שנה שעברה ביטלו...

6 אנשים מתוך 70 (!!) אני ממש לא אופטימית לגבי כמה כבר יוותרו על ת"א שהיא פופולרית יותר...

המתקבלים לב"ש

הם עם סכמים נמוכים יותר בד"כ, ולחלק מהם היה סיכוי להתקבל רק שם. מי שמתקבל לתל אביב על ההתחלה, עם ציונים כ"כ גבוהים, סביר להניח שהתקבל לפחות לשתי אוניברסיטאות אם לא לכולן, ואז הסיכויים שהוא יבטל גבוהים יותר.

morancho1

New member
לא נראה לי הגיוני שרק 6

אני אישית מכירה שתיים שויתרו על ב"ש..ואני לא מכירה המון! אנשים. מי נתן לך את נתוני העזיבה האלה על ב"ש?

kontsy

New member
זה בדוק

חברה שלי לומדת שם שנה א' ובשנה שלהם יש 6 שנכנסו מהתמתנה

morancho1

New member
זה עדיין מוזר..

או שאני מכירה במקרה אנשים שהתקבלו לב"ש וברחו משם..או שב"ש לא כל כך מדייקים בנתונים אולי זה "מפדח" בשבילם שאנשים בורחים להם כל הזמן...בכל מקרה- אל דאגה: יש לך אותי, את IN GOD WE TRUST שלא נלמד בב"ש זה כבר עוד שני מקומות...C U :)

f a t e m a

New member
תרגע ת"א אינה פופולרית בשביל כולם..

לדוגמא...אני מעדיפה הטכניון ..ו החברים שלי גם כן כלומר יש לפחות 7 אני מכירה שהתקבלו והולכים לבטל הקבלה שלהם ב ת"א... ד"א
האם אתה מכיר מישהו שהתקבל בטכניון ורוצה לבטל קבלה?

Carla12

New member
אני מכירה מישהי

שהתקבלה לטכניון ולא רוצה ללמוד שם. כל אחד והשיקולים שלו

למעלה