לכל המועמדים המיואשים לתל אביב

Carla12

New member
אז איפה את מעדיפה ללמוד?

ןמה קרה איתך בקשר לירושלים ?

Carla12

New member
../images/Emo13.gif

טוב אם את מעדיפה את הטכניון אז כיף לך , התקבלת

Rulaa

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif

יש לי שאלה אלייך - למה את מעדיפה את הטכניון ?

noreply

New member
יותר מעניין לבדוק כמה אנשים התקבלו

על סמך חתך הקבלה. ולראות האם חתך הקבלה הזה נובע בעיקר משמירת מקומות לסבב השני. כמו כן ניתן יהיה לדרג את הציונים וכל אחד ירגיש טוב יותר את מקומו ברשימת ההמתנה. כמו-כן, יעזור לו אנשים שיודעים כי בוודאות לא ילכו ללמוד בתל-אביב (על אף שהתקבלו) יצינו זאת.

lernery

New member
לא תוכלי לדעת כי רוב האנשים שהתקבלו

מן הסתם לא גולשים כאן.. או יותר נכון אי אפשר לדעת כמה כאלה גולשים כאן וכמה לא..

noreply

New member
נניח כי המשתתפים בסקר הזה הם מדגם

מיצג ונסיק על כלל הנרשמים. זה המיטב שאפר לעשות.

veiga

New member
סף דחיה

הסף דחיה צפוי לרדת? אני נמצאת 0.50 מתחת לסף הדחיה. זה נראה לי אבסורדי שעם הממוצע הזה הייתי מתקבת שנה שעברה אבל השנה אני נדחית מלכתחילה- קצת מייאש ולא נותן המון תקוות לגבי שנה הבאה... השאלה שלי אם הסף דחיה שפרסמו באתר כן אמור להשאר קבוע? אני יכולה לחכות עכשו רק למכתב דחיה? not again...

../images/Emo201.gif

אני מצטערת, אבל עד כמה שזה כואב להגיד, אני מאוד בספק שסף הדחיה ירד. הוא בדרך כלל מתחיל מלמטה ורק עולה. מה עם אוניברסיטאות אחרות, אין לך סיכוי

Ponchu83

New member
מאחר שחתך הדחייה הוא 726.95

קשה לי להאמין שהסכם ירד למתחת ל730.... לא נראה לי הגיוני.

dimiorr

New member
תיקון טעות

התכוונתי כמובן האם סף הדחיה עשוי לעלות כמו שסף הקבלה עשוי לרדת?

orbit219

New member
איזה מצחיקים הם...

רשימת המתנה של 11 נקודות בסכם זה ה-מ-ו-ן-! טוב שהם לא לוקחים לעצמם טוו בטחון מופרז...

זאגה

New member
אני חושבת שככל שהסכם ההתחלתי נמוך

יותר כך המו"ר עוזר יותר- גם אם הוא נמוך מהממוצע. אחרת קשה לי להסביר איך עם סכם התחלתי של 716 ומו"ר 196 הסכם הסופי שלי הוא 720.

feurie

New member
ברור שההמרה לא אחידה. תלוי בהתפלגות

אפילו אם נניח התפלגות נורמלית. ציון 226 במו"ר הוא מאוד נדיר ולכן המשקל של הקפיצה מ 220 ל 226 הוא גדול הרבה יותר מהעליה מ 200 ל 212 לדוגמא. עד שלא יהיה לנו מדגמ של כמה עשרות לא נוכל לשחזר את ההתפלגות. אבל - יופי של ניסיון.

למעלה