חבר'ה אתם מזכירים לי תקהל של נינט
תראו אני הייתי מעריצה של נינט 3 שנים בערך...ץ בחודשים האחרונים עזבתי כי לא הרגשתי שום חיבור. לא התאימה לי העשייה שלה. יש לה מעריצים נוראים ברובם. אני מכירה עוד כאלה שעזבו, רובם בגילאי 17,18,19,20 ומעלה, עזבו מהסיבה שנינט לא דיברה אליהם מבחינת העשייה שלה. אלה שנשארו, יתאכזבו מנינט האדם יותר מאשר נינט המקצועית. אם נינט לא תתייחס, לא תגיד שלום, תדבר לא יפה, לא תכתוב הודעה יפה בפורום - הם יבכו וייעלבו. אם נינט תעשה עונה חמישית לשיר שלנו המחורבנת, תעשה עוד פסטיגל, פרסומת - זה אמור להזיז להם כי זה פוגע לה בקריירה - אבל זה לא יזיז להם. העיקר היא נחמדה אליהם. אתם קהל בוגר, אתם הקהל של אביב גפן , קהל ידוע באינטלגנטיות שלו ובדעתנות שלו, קהל שמרגיש את המוזיקה , אחרת הוא לא היה מקשיב לאביב גפן. אביב יכול לזרוק עליכם נעליים באמצע הןפעות, להגיד שאתם חרא קהל, אבל המוזיקה נשארת אותה מוזיקה. הרי אביב הוא לא אדם צנוע וביישן שאוהב לחתום למעריצים. למה ציפתם? הוא סנוב שחושב שעכשיו הוא יישב במקום ג'ון לנון או משהו כזה... המוזיקה היא החוט המחבר בנינו לבין אביב. הרי אתם שונאים את הבנות שכותבות שהן אוהבות את אביב המושלמוש ומכירות רק את מחר וזה רק הלב שכואב לך. הן אוהבות את אביבוש, לא את המוזיקה! אני לא אומרת שהוא צריך להתנהג מגעיל, אחרי הכל בלי הקהל שמלווה אותו יותר מ15 שנה הוא לא היה איפה שהוא היום, אבל יש מרחק מכאן ועד ללהעלב ברמה של לא לקנות דיסקים, להתחיל לזלזל במוזיקה... הרי האומנים הגדולים ביותר בהיסטוריה לא נישקו רגליים למעריצים אלא שמו זין כל כך גדול וזה מה שהפך אותם לאלילים. נשארו נאמנים לדף ולעט, והמעריצים היו מבחינתם רק תופעת לוואי של היצירה. אתם כאן בגלל השירים או בגלל אביב עצמו?