לכל הממורמרים- מכתב מאביב:

לכל הממורמרים- מכתב מאביב:

לכל ילדי אור הירח, קודם כל למי שהיה אתמול בהאנגר אז היה לי מאוד מרגש.. מחר מתחיל סיבוב ההופעות של בלאקפילד והיה לי חשוב להגיד לכם שאתם איתי בלב בכל הופעה בכל מקום בעולם ושאתם הקהל הכי בן זונה בעולם.. אתגעגע אליכם ואחזור הכי מהר שאפשר אוהב אביב.

התעוט

New member
אגב המכתב באתר

ראיתי את הראיון באתר של ערוץ 2,מה זה השיער המצחיק הזה?גם בליאור שליין הוא בא ככה...

galush29

New member
../images/Emo6.gif

אז מה..לכולנו יש יימי שיער רעים,רק שלאביב זה נמשך בערך חצי שנהXDD

here they come

New member
...

anhnu ito lo rak balev,gam belondon.

מישהו יכול

להעתיק לי את התוכן של המכתב לפה? כי מסיבה בלתי ברורה המחשב שלי לא נותן לי לראות אותו בשלמותו אלא רק סופים של משפטים.

בגלל זה החזרתי את הדיסק למדף../images/Emo36.gif

הרגשתי מאוכזב, מרומה ונגעל מהתגובה הזו, מהבעיטה לפרצוף הזאת לקהל הישראלי כולו זה הוריד לי לגמרי את הרצון לקנות את הדיסק החדש של בלאקפילד אמרתי לעצמי: עדיף להשקיע אולי את ה"דמי כיס" (כן גם לי יש כאלה-מסתבר) אולי בדיסק החדש של סינרגיה, או גי'רפות שעדיין איין לי מאשר להשקיע בו במשהו שקשור כרגע לאביב האימרות האלו שממש הגעילו אותי כאילו לבוא ולשים זין על הקהל הישראלי , פשוט איכזבו אותי מאוד , עד שכבר אמרתי לעצמי שהוא יחזור לישראל האם אוכל ללכת לראותו שוב ולהריע לו כמו בעבר? בסוף כל הופעה ובין השירים האמת רציתי להפגיז את הפורום הזה באמירות של כעס וחורבן אבל אז כבר היו מחשיבים אותי כביכול למישהו ששונא את אביב, אז נמנעתי ף לקחתי חופש מיזה והצבעתי בכך שלא לקחתי את החדש של בלאקפילד לקופה של החנות , אם אביב כל כך בונה עכשיו על הנוער הבריטי אז שילך לשם וניראה עם הנוער של שם יעדיפו אותו על הלהקות המקומות שיש להם שם ויש שם הרבה אני בטוח, האם הם יקבלו אותו כמו שאנחנו פה בארץ תמיד מריעים לו , בשאגות אדירות, ככל שהזמן עובר אני מרגיש שאני פחות ופחות רוצה להריע לו מחוסר התלהבות שקשור לאירועים שונים שקורים לו בקריירה, בשבילי כמו שאמרתי רבות הוא יצג פעם דור מזויין אמיתי של נדכאים ואז הייתי יכול להזדהות איתו בקלות ולהריע לו , עכשיו שהזמן עובר הקהל הזה נאלץ לעבור ממנו כמו שאני מרגיש , וקהל אחר הקהל של נינט הטבעי (מה שאני מכנה קהל הילדות כמו של בנות הבלוג בארץ נהדרת נצמד אליו ) והקהל שהוא כל כך נתן לו תקווה ילך ויעלם כמו הרצון שלי להאמין לו במשהו לא הפגזתי את הפורום כי זה כבר נמאס לי להיות השוטר האיכסי של הפורום הזה, אני יודע שזה עלול ליצור שירשור של קללות וגידופים ונמנעתי אבל עכשיו אחרי שמכתב ההתנצללות השיגרתי הגיע , אני שמח שאביב ניזכר לאהוב אותנו, שוב, באהבה ובברכה של עשייה טובה ישראל ואני עדיין שוקל אם להוציא את התיקצוב של הדיסקים החודשי שלי 1 מקסימום ,,,,על בלאקפילד 2 תהיו חופשיים ותהיו בריאים ישראל

bobit marely

New member
אויש נו...

הוא עשה את זה כדי לסתום ת'פה לכמה אנשים שניפגעו משטות גמורה אבל מה אני אגיד לכם,כאלה שניפגעו ממנו ולקחו אותו קשה גם ישמחו לכזה מכתב שטחי ודבילי... כל הכבוד לו,נשאר גאון

Hosh17

New member
חבר'ה אתם מזכירים לי תקהל של נינט

תראו אני הייתי מעריצה של נינט 3 שנים בערך...ץ בחודשים האחרונים עזבתי כי לא הרגשתי שום חיבור. לא התאימה לי העשייה שלה. יש לה מעריצים נוראים ברובם. אני מכירה עוד כאלה שעזבו, רובם בגילאי 17,18,19,20 ומעלה, עזבו מהסיבה שנינט לא דיברה אליהם מבחינת העשייה שלה. אלה שנשארו, יתאכזבו מנינט האדם יותר מאשר נינט המקצועית. אם נינט לא תתייחס, לא תגיד שלום, תדבר לא יפה, לא תכתוב הודעה יפה בפורום - הם יבכו וייעלבו. אם נינט תעשה עונה חמישית לשיר שלנו המחורבנת, תעשה עוד פסטיגל, פרסומת - זה אמור להזיז להם כי זה פוגע לה בקריירה - אבל זה לא יזיז להם. העיקר היא נחמדה אליהם. אתם קהל בוגר, אתם הקהל של אביב גפן , קהל ידוע באינטלגנטיות שלו ובדעתנות שלו, קהל שמרגיש את המוזיקה , אחרת הוא לא היה מקשיב לאביב גפן. אביב יכול לזרוק עליכם נעליים באמצע הןפעות, להגיד שאתם חרא קהל, אבל המוזיקה נשארת אותה מוזיקה. הרי אביב הוא לא אדם צנוע וביישן שאוהב לחתום למעריצים. למה ציפתם? הוא סנוב שחושב שעכשיו הוא יישב במקום ג'ון לנון או משהו כזה... המוזיקה היא החוט המחבר בנינו לבין אביב. הרי אתם שונאים את הבנות שכותבות שהן אוהבות את אביב המושלמוש ומכירות רק את מחר וזה רק הלב שכואב לך. הן אוהבות את אביבוש, לא את המוזיקה! אני לא אומרת שהוא צריך להתנהג מגעיל, אחרי הכל בלי הקהל שמלווה אותו יותר מ15 שנה הוא לא היה איפה שהוא היום, אבל יש מרחק מכאן ועד ללהעלב ברמה של לא לקנות דיסקים, להתחיל לזלזל במוזיקה... הרי האומנים הגדולים ביותר בהיסטוריה לא נישקו רגליים למעריצים אלא שמו זין כל כך גדול וזה מה שהפך אותם לאלילים. נשארו נאמנים לדף ולעט, והמעריצים היו מבחינתם רק תופעת לוואי של היצירה. אתם כאן בגלל השירים או בגלל אביב עצמו?

plane crazy

New member
למה להמשיך לקנות דיסקים?

בשביל שהכסף ימשיך לזרום אליו והוא ימשיך עם ההערות האלה? הבן אדם הזה פותח את הפה ומזלזל יותר מידי.. הוא כפוי טובה לדעתי

Hosh17

New member
להמשיך לקנות כי הם אוהבים את זה

מה מעניין אותך הכיס שלו או רמת השחצנות או למי הוא מפיק דיסק? בסדר, מוריד מהערך שלו בתור אומן רציני עם עקרונות, מסכימה אבל המוזיקה? הוא שר את הכאב שלו, והכאב שלו הוא גם הכאב שלך דרך החיים שלך. המוזיקה נוגעת בך. למה שלא תקני? חרם צרכנים או משהו כזה ממש לא מתאים למעריצים כמוכם.... אתם נקראים הטופ שבטופ. לא אוהבים סתם מלכת פופ. ושוב, אני גם לא מתה על הרעיון שהוא יורק לבאר שממנו הוא שתה ושותה וישתה, אבל אני לא אחסוך מעצמי את ההנאה הזו לשמוע מוזיקה שלו

למעלה