לכל הממורמרים- מכתב מאביב:

נתוש ז

New member
באמת אין טעם לויכוח. הבנת הנשמע

שלך פשוט פגומה =\ אם הוא הה מדבר על "ישראלים או יהודים" שהוא ציין, הוא היה אומר "מעפנים", ברבים. חוקי לשון בסיסים. חוץ מזה שלפי הדיבור (פיסוק למעשה) אפשר להשים לב שהוא מדבר על הופעות בארץ. סליחה אבל זה לא משתמע לשני פנים =\ כולה אמר בראיון שהוא רוצה לפרוח לחו"ל כי בארץ הוא כבר "עשה את שלו" והגיע למקסימום שהארץ הזאת יכולה לתת בגלל שהיא מוגבלת בכמות אנשים... אל תחפשו לו את המילה הפגומה כדי לעוות את הדברים שלו, תקשיבי לראיון כולו. ואת באמת טועה מתוקה =) אין לי משהו נגדך. את חפרנית מתוקה =)

S h A b i T

New member
את טוענת שאביב נשאר נאמן לדף ולעט?

אם כן, מה פשר השיר "העולם התחתון של האהבה", למשל? או 'מחר', שנכתב באופן מובהק וברור בשביל להכנס לפלייליסט? אביב לא נאמן לשומדבר חוץ מלחשבון בנק שלו. אבל יאללה, על הזין. תפסיקו להיות כאלה רגשנים, זה מחליא.

Hosh17

New member
מה הבעיה

עם העולם התחתון של האהבה? אחלהשיר לדעתי ... לא קל לעיכול כל כך ומחר כזה מזעזע בגלל הלחן הקופצני... למרות שיש קצת קיטשיות בכל אופן, על זה בדיוק דיברתי, שלא משנה כמה הוא מתייחס למעריצים או חשבון הבנק שלו, אין צורך להחרים אותו מוזיקאלית בגלל המטרות החדשות שהוא שם לעצמו. עזבו שטויות

S h A b i T

New member
אוח, את לא מבינה.

אם פעם אביבוש היה כותב בשביל לכתוב היום הוא כותב בשביל להכנס לפלייליסט. פלייליסט מתורגם בסופו של יום לכסף. מכאן, אביב כותב בשביל לעשות כסף. גם אם זה פוגע באיכות המוזיקה שלו. (וזה פוגע. ע"ע 'מחר'.) אביב משופשף היטב בתוך העולם של המוזיקה והוא יודע טוב מאוד שככל שהמוזיקה תהיה יותר אופנתית ככה היא תמכור יותר. היגיון פשוט. כך עובד העולם. אם אביב ימשיך לייצר מוזיקה שתואמת את השקפת ליבו ועולמו (ע"ע חלולים- יצירת מופת גאונית) הוא יפנה לפחות קהל. האיכות של הקהל כבר מזמן לא מעניינת אותו. אלא רק הכמות. כמה שיותר קהל - יותר כסף. לכן, אם לא הבנת מה כל כך מרתיח בכל העשייה האחרונה של אביב, הרי לך הסבר קצר.

galush29

New member
אם לדבר עכשיו תכלס,אני

כבר לא יודעת אם להאמין לו או לא. זה כבר נהיה מבחינתי מוגזם,הוא אומר משהו או שמזלזל ולאחר מכן בדרך הכי נוחה שלו הוא רושם איזה מכתב מחורבן כיאלו כלום לא קרה.חלאס עם זה,מה הקטע כיאלו?! במיוחד שעוד כולנו יודעים שאביב לא באמת מתכוון שהוא אומר שאנחנו הקהל הכי בן זונה,נו באמת. הבנאדם הזה משנה מחשבות מדקה לדקה או שהוא פשוט צבוע. כל הפעמים האמנתי למכתבים,אמרתי לעצמי הוא בטח באמת מצטער,בכלל-המכתב שהיה לפני זה (נו שהוא כתב על איה כורם ועל הבן שלו) כ"כ שמחתי,כ"כ האמנתי,פשוט הסכמתי בעיינים עצומות. אבל עכשיו?! באמת שאני לא יודעת אם להאמין או לא.אביב הוא בשבילי המוזיקה,דרך חיים,אבל כמו שאומרים מטעויות לומדים ועל אביב בעיינים עצומות לא אסמוך יותר,פחות לא בתקופה/השלב הזה. זה הרגשה מוזרה כזו,אני אומרת שאני לא מאמינה למכתב הזה,אבל בתוך תוכי אני חושבת שאני כן מאמינה לו.אבל אם אני אומרת בהפוך אז זה גם קורה בהפוך.משהו מוזר כזה.חחח איזו תמימה אניP: "יש לך אישור מהעייריה?! אז למה את חופרת פה?" XDDD

שיהיה לו בהצלחה!../images/Emo13.gif

שיצליח שם בכל ההופעות שלו:) ושיחזור כבר..

ester233

New member
:\\\

קשה לי להאמין שאביב כתב את זה ולחשוב שזה סוג של מכתב פרדה זמני לא ריגש אפלו לא קצת בעעע....

למעלה