לכל המנאצים והמקללים למיניהם!!!

saar7650

New member
לכל המנאצים והמקללים למיניהם!!!

בלעם הרשע- גדול נביאי הגויים! רצה לקלל את ישראל ונמצא בסופו של דבר כמברך אותם!!! כך גם אתם! כל קללה שלכם וכל נאצה שלכם רק מפחיתות את הערך המוסרי של החילוניים בפני צופי הפורום!!! ככל ש"תיטיבו" לקלל ולנאץ כך יוחדר העניין של פחיתות המוסריות החילונית אל מול המוסריות הדתית יהודית!

ובכן

לא הצלחתם להביא שמץ של הוכחה ל: א. קיומו של הבורא. ב. אם הוא קיים הרי שהוא יחיד. ג. מה שכתוב בספר הזה שלכם נכון. היות ואתם ממשיכים לטעון שאתם יודעים את ה"אמת", אין לנו החילונים ברירה אלא להתייחס אליכם כאל שקרנים נבערים. בטוח שהמוסריות שלנו גבוהה מהמוסרנות שלכם.

amirjak

New member
בזמן שאתם מתווכחים ההיסטוריה

מוכיחה עד כמה ספרינו ספר הספרים נכון!!! לא יעזרו לכם כל הנסיונות העילגים לא להכיר באמיתות התורה. כי בסופו של דבר אם לא עכשיו תאלצו להיכנע ולהודות ולזכות באמונה..

G ove r n o r

New member
"ההיסטוריה מוכיחה עד כמה ספרינו

ספר הספרים נכון!!!" אינני רואה אין ההסטוריה מוכיחה זאת. התורה הרי מכילה מעשיות שהיו משותפות לכל תרבויות מסופוטמיה, כולל כאלה שלא ארעו (מבול גלובלי). מה שאני רואה הוא שלא אתה ולא טובים ממך מצליחים להוכיח משהו באפן ישיר. נותרה לכם רק דרך ההוכחה העקיפה, על דרך השלילה, ואיני רואה שאתם נוהגים על פיה כנדרש. "לא יעזרו לכם כל הנסיונות העילגים לא להכיר באמיתות התורה" אני חושב שזה מגוחך מאין כמוהו להדביק _לנו_ מונח כלשהו הנגזר מ- "עלג". לאור מה שאנו רואים בפורום זה, הייתי אומר כי עלג הוא השם האמצעי של _כל_ אחד מכם!!! "כי בסופו של דבר אם לא עכשיו תאלצו להיכנע ולהודות ולזכות באמונה" זה לא יקרה, ולא מכיוון שאנו עקשנים, אלא מכיוון שהאמת על המיתולוגיה היהודית תתגלה בסוף ולבכם ישבר. האמן לי, אף אחד מאתנו לא ישמח על השבר שלכם, ועל ההכרה המחרידה שתחלחל ללבכם כי נשתטיתם לארך זמן כה רב ובזבזתם חייכם לריק... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

amirjak

New member
"כי נשתטיתם לארך זמן כה רב ובזבזתם

חייכם לריק" אלה בול המילים שחיפשתי. "אינני רואה אין ההסטוריה מוכיחה זאת. התורה הרי מכילה מעשיות שהיו משותפות לכל תרבויות מסופוטמיה, כולל כאלה שלא ארעו (מבול גלובלי)." הארכיאולוגיה של היום אינה מפותחת כלל ואם יש לסמוך עליה או על התורה, אני בוחר בתורה. וד"א מתחילות להצתבר הוכחות שמראות שאכן היה מבול. זה הכל עניין של זמן. יום ה' הגדול והנורא קרב ובא.

G ove r n o r

New member
"אלה בול המילים שחיפשתי"

ימים יגידו. "הארכיאולוגיה של היום אינה מפותחת כלל" הבעיה אינה "מפותחת". הטכנולוגיה המשמשת לחקירת ממצאים משוכללת מאין כמוה. הבעיה היא שעל ארכאולוגיה צריך לומר בזהירות Absence of Evidence is not necessarily evidence for absence "ואם יש לסמוך עליה או על התורה, אני בוחר בתורה" זו הכרעה אישית שמקורה במבנה האישיות. "מתחילות להצתבר הוכחות שמראות שאכן היה מבול" להצטבר, לא להצתבר. לזאת התכוונתי באמרי כי "עלג" הוא השם האמצעי של כל אחד מכם. האם אתה מעונין ב_הוכחות_ ש_לא_ היה מבול? "זה הכל עניין של זמן. יום ה' הגדול והנורא קרב ובא" זה אכן הכל ענין של זמן, עד שיגיע יום ה"ברוך" (שבר, ביידיש) שלכם... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

amirjak

New member
עצם העובדה שאני

משקיע כמה דקות מזמני כדי לענות בפורום זה לא הופכת אותי לעילג...

G ove r n or

New member
אם אתם דיסלקטים או עולים חדשים,

אזי אני צריך להתנצל, אולם, אם אתם ילידי הארץ - אתם חייבים להתביש...

G ove r n or

New member
רואה? הנה עוד הוכחה לסרטן האוכל

כל חלקה בקרב החרדים בפורומנו - עלגות איומה...

amirjak

New member
למה אתה מגדיר אותי כחרדי??

אני מתנגד באופן מוצהר לדרך החיים שלהם!!!

saar7650

New member
גם אם לא מה הקשררר???

גם אם לא הצלחנו (ואנו טוענים שכן) כך צריך להתנהל דיון?? עם נאצות קללות וגידופים??? אל תסכים אתי- לא אכפת לי. אבל אל תרד לרמת ניבול פה שהשכל לא יכול לחבור אליה!!! אתה מתיימר להיות- "נאור"? "אינטיליגנט"?? דע קודם להתייחס בכבוד לאחר!!

saar7650

New member
אין בעיה!

אתה לא חושב כמוני?? אין לי שום בעיה עם זה! העניין הוא שאני מבקש ממך ומאחרים לנהוג בתרבות דיון נורמלית לפורום זה ולא קללות ונאצות בכל תגובה שניה!!! לא מסכים אתי??? אל תסכים!

טענת כנגד בועז מצגר

שהוא מנסה להוכיח עניין של אמונה ולכן מחלל שם שמיים. במה אתה שונה ממנו, אם אתאה טוען שאתה יודע את האמת ?

למעלה