לכל המנאצים והמקללים למיניהם!!!

G ove r n or

New member
ר' מצגר'ל, איך תסביר את כשלונך

למצא מטריצה מופלאה זו? מדוע לא נסית גם "קלמביה"? הרי anything goes. לא? קראו הכל... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

הרי בנוסף לנו

הכותבים סביר להניח שיש צופים רבים בפורום, ביניהם המתלבטים. אם אני מצליח לתקוע טת "מדען" הדילוגים, הרי שאני עושה עבודת קודש ומציל עוד נפש בישראל מליפול ברשתם.

saar7650

New member
מה הקשר לנושא??

ראשית מה הקשר לנושא תרבות הדיון? דבר נוסף- אני יאמין במציאותו יתברך ובתורת משה כאמת גם ללא הוכחות! הוכחות הן רק חיזוקים לאמונה לא יותר מזה!

saar7650

New member
אאמין סליחה!!!

הסתכל בתגובותיך המלאות קללות וגידופים שמתאימים לרמת החינוך הירודה שהוריך האצילו עליך ואתה מאציל על בניך!!! ושוב חכם שלי... מתעסק בטפל ולא בעיקר!

G ove r n o r

New member
יתכן כי אנשים נסחפים פה ושם,

ויכלו להתבטא באפן מעודן יותר, אולם בזאת אתה חייב להודות: כולם מופיעים בשמינו כמטאורים זוהרים, מנסים עלינו את כל תחמשת ה"מופתים" בנושאי 'הידיעות המופלאות של חז"ל בעניני-טבע' שבאשפתם (תרתי משמע), מוכים, מושפלים עד עפר, נהרסים, נשרפים, נאלמים ונעלמים, ואולי חוזרים לאחר זמן עם nickname אחר, או עם נושאים אחרים ש_אינם_ "מופתי" 'הידיעות המופלאות של חז"ל בעניני-טבע'. הנה, אפילו אתה, עזבת עניני-טבע ונטפלת לעניני "מוסר"... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

קלארק

New member
אמרתי לך כבר פעם למה אי אפשר לחלץ

ממך הסכמה למשהו במשל החמור הידוע. ואחזור על הפתגם בקיצור : אפשר לקחת חמור עד השוקת אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות ממנה. ואתה ממניעים רגשיים דוחה כל הוכחה וגם להוכחה הברורה ביותר אתה קורא שטויות חבל על הזמן איתך אין טעם לבזבז עליך את הזמן.

G ove r n o r

New member
הקדמת אותי בשניות וממש הוצאת מלים

מפי. יתכן שאנו נשמות תאומות (אולם בעולמות שונים). אין ספק כי אתה משתמש בדמויים מוכרים לך היטב שאתה מזדהה ומזוהה אתם. טרם ראיתי הוכחה ולו אחת לקיום בורא מחוץ לספוג שבין שתי אזניך. הרי מרטתי את נוצותיך בכל היתקלות...

מששה

New member
כמה מצחיקים אותי החברל'ך האלה

הצחקת אותי גוברנור ושאר הכינויים שלך תאר לך אדם לא שפוי בכניסה לבית חולים לחולי נפש שיגיד לי תוכיח לי שיש אלוקים! והנה הוא לא קיבל את הוכחתי חהחהחה מזיז לי כמו שלג דאשתקד! אדם שאין לו מה לעשות בחיים משועמם עד מוות, יושב רוב שעות היום מול המחשב כדי להוכיח לאחרים כמה הוא שוטה וכדי לחשוב שהוא מוכיח לעצמו כמה הוא חכם... ממש שפוי, ממש נורמאלי ממש מראה על חיי סיפוק מהנים ומעניינים . אדם שאת סיפוק החיים שלו הוא מקבל מלכנות את הזולת בניבולי פה בסגנון ערווה, מקרותחת, אימבציל, דלעת- זה הסיפוק בחיים שלו, זה מראה לאיזה דרדור נפשי הוא הגיע. אדם שמנאץ ומקלל ומזלזל בכל הדנים איתו ובנוסף הוא כותב: הוכחתי לך בזמן שדחו אותו עשרות פעמים, רק הבעיה שהוא לא קיבל את הדחיה (כן, הוא עם ההגיון ה"מיוחד" שלו) אין מה להביא הוכחות הגיוניות לאדם שיתאבד אם יתגלה לו שהתורה אמת אחרת כל ימי חייו שבזבז מול המחשב ילכו לבטלה לפח (גם ככה הם הלכו) ובנוסף אין מה להביא הוכחות לאדם שההגיון שלו, לא פועל כמו הגיון רגיל של בני אדם נורמליים. יש בזה הגיון רב להדרדרות הנפשית של אדם שיושב רוב שעות היום מול המחשב בלי קשר רציני עם אנשים מחוץ למחשב, בנוסף לא נשוי, בלי ילדים לחלוק איתם חוויות, ובנוסף מומלץ לכל אדם שיותר יפגש עם אנשים מחוץ למחשב כך יוכל להשוות בין ההגיון שלו לבין ההגיון הנורמאלי של אדם רגיל ולראות את הפער ולצמצמו. הבעיה שיש פה משהו שלא נוהג כךולכן הדרדר נפשית לאן שהתדרדר. גוברנור, תתחיל לעשות עם עצמך משהו מועיל, הרי את הדתיים לא שכנעת ואת החילונים גם ככה הם יסיכמו איתך גם אם תכתוב את השטויות הכי גרועות ומצחיקות. אז למי הועלת? וגם אם הועלת מה שכרך? אולי אתה מדמיין שמוחאים כפיים לך כמו קוף ליצן בגן חיות? אני לא יודע, אולי... ובנוסף אתה ממש חושב שאתה חכם וגאון שיהיה לך לבריאות אם זה מוסיף לאגו שלך, רואים איזה רמה אתה במקום לעבוד להביא פרנסה אתה יושב רוב שעות היום מול המחשב ומנסה להראות כמה אתה חכם. לצערי אתה מוכיח את ההפוך אבל תמשיך לחיות באשליות, זה בריא כי אם לא היית באשליות והיית יודע את המצב האמיתי שלך היית עושה משהו שאסור על פי היהדות... לי בכל אופן לא הזזת, חוץ ממתי שגרמת לי לצחוק ולראות עד כמה אדם משועמם מדמיין את עדר הקוראים כאילו יש לו פה איזה הרצאה של מליון צופים. שיהיה לך לבריאות העיקר אל תשכח לחייך זה בריא ומוציא מדיכאון גם דכאון קשה וגם משעמום קשה אפשר לחייך (לפני ההתאבדות משעמום...) עוד נקודה שחשוב שיקלטו כאן שאי עניית תשובה לכל צד שהוא זה לא אומר כלום כיוון שיש פה אנשים שלא מוגבלים בזמן ויושבים יומת ולילה מול המחשב אז לכל תשובה הם יענו תשובה גם אם היא לא נכונה או היא מטעה העיקר שהם ידברו אחרונים כדי להשלות את הקורא התמים. רוב האנשים עסוקים בעניינים יותר חשובים מכתיבה בפורומים ולכן אין להם את הזמן הבלתי מוגבל כמו לכמה משועממים עד מוות כאן.

G ove r n or

New member
האם קשקוש/כשכוש זה הוא תחליף

לתשובות להפרכותי? - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

ינקידוד

New member
הפרנויה לא עוזבת אותך

במקום לכתוב אין סוף לך תחפש לך תרופה, הנה יש מדענים ותחום הפסיכיאטריה מתקדם במיוחד לאנשים שכמותך.

למעלה