טוב..כן...גם בין זה צריך להבדיל
יש את החרידות- שאסור אפילו להתקלח או לחתוך נייר או בכלל לגעת בכסף בשבת. כך שאם אתה מוצא מאה שקל זרוקים ברחוב נדפקת, אם אתה מסריח, נדפקת ואם נגמר לך ה"נייר תועלת חתוך במיוחד לשבת" גם נדפקת. גם אם יש סרט משפחתי שאתה רוצה לראות בטלויזיה- נדפקת. מצד שני, בלי שבת הייתי משתגעת. חייבים יום-חסר-בית ספר, יום חופש כללי שהמשפחה מתאספת יחד. ואפילו זו חוכמה שאסור לנסוע ביום שבת. קודם כל עושים ספורט, ושנית כל מפחיתים נורא את זיהום האוויר ליום שלם. אחלה! אבל אז אתה לא יכול לנסוע עם המשפחה לטייל בארץ, וממש חבל...אז על פני כל זה, אני בכל זאת חושבת שאבחר בנסיעה. שכחו מזה...הקטע שצריך ללבוש חצאית מגוחכת..זה ממש היסטרי. חשבתם על העובדה שחצאית הרבה יותר...ניגשת (זו המילה?!) ממכנסיים..שממש צריך להוריד בשביל לחשוף? זה באמת באמת מגוחך. כי אם אלוהים היה חושב שנשים צריכות לכסות את מיניותן לגמרי, הוא לא היה טורח לתת להן חמוקיים ושדיים כל כך יפים ומגרים. אם זה טבעי שלא נתחתן מתוך אהבה ולא נימשך מינית..אז גם אם אין ה', האבולוציה הייתה דואגת לדכא את רגשי המשיכה המינית ליופי מאליה, האינסטינקט לקלוט יופי בחושינו (וזו עובדה, שכן גם תינוקות מסוגלים להבדיל בין מכוער ליפה) היה מתנוון. אני מכירה המון בנות דתיות שהולכות עם חצאיות וחולצות ארוכות ובכל זאת נראות כמו פרוצות. כשכתבו בתורה שהנשים יהיו צנועות, לא בהכרח מדובר על לבוש. מדובר על הצורה בה את מתנהגת. את מתנהגת כמו פרוצה פרחה, לא חשוב מה תלבשי, עדין תהיי אחת. אני לא לובשת חצאיות ארוכות ובכל זאת (לדעת האנשים שסובבים אותי ולדעתי) אני צנועה ביותר.