לכל המפקפקים

ran444

New member
ב48 לא האמינו אלה בעצמם

ואולי זה הכוח האמיתי שלהם.. שלא חיכו והתפללו כמו במאה שעריים והישוב הישן? היום שינוי נתפסת כסמן הימני של האתאיזם. אבל בכנסת הראשונה עירו ז'בוטינסקי הבן של טען שהעובדה שלא מוכרים חזיר במזנון הכנסת היא כפיה דתית. בן גוריון האמין שהדת היא אסופת שטויות שלא תשרוד את המאה ה20 וטעה.

ז'בוטינסקי לא בא מרקע דתי

ולכן לא יכול להעריך את הדת. בן גוריון בכלל לא היה צדיק גדול, הוא התנגד לדרכו של מנחם בגין ז"ל, וההגנה בראשותו הסגירו אנשי אצ"ל ולח"י לבריטים שעינו אותם וגם תלו תשעה מהם, שהיו הרוגי מלכות. ויש עוד דבר שעשה שהוא בלתי נסלח, אבל לא משנה..

Charles Darwin

New member
בן גוריון טעה

רק בחצי ממה שאמר

SilentMike

New member
קיבלתי כבר את השטות הזו במייל.

זה לא מוכיח כלום. זה לא מוכיח שיש אלוהים, זה לא מוכיח שאנחנו טובים יותר, וזה לא מוכיח שמחר לא נימחק. הדבר היחיד שזה מדגים הוא שיש כאן כמה אנשים שמלאים מעצמם. זה פורום אבולוציה, לא פורום החברים הדמיוניים של ענבל (אם כל הכבוד).

עובדה שיש תגובות לנושא

וזה נושא חשוב, שמעלה את נושא זהותנו. חשוב שנבהיר כאן את הדברים הללו. (אם זה לא חשוב בעיניכם, אפשר יהיה לעבור לנושא האבולוציה - שאולי פחות מעניין ופחות בוער, אבל אני חושבת שהאנשים כאן יודעים מספיק על מה שהיה לפני עידן ועידנים..אני טועה?) דרך אגב, לא ראיתי שאתה מעלה כאן נושא יותר רציני מזה, אולי זה בגלל שאין לך רקע בתחום
?? ואם אתה לא מאמין, זה לא אומר שאתה צריך להתייחס בזילזול, כי סה"כ זה אמור גם להעלות את המורל שגם ככה ירוד... חוצמיזה, צריך לדעת שהתנ"ך נוגע בכל התחומים ואם תתעמק בו תראה שיש לו פתרונות לכל דבר. דבר נוסף, כותבים "עם כל הכבוד" ולא "אם..."...

SilentMike

New member
טוב

"דבר נוסף, כותבים "עם כל הכבוד" ולא "אם..."..." נכון לחלוטין. זו ממש שגיאת הדפסה. אני יודע שכותבים כך ובכל זאת טועה כי אני מקליד מהר. פאדיחות. זה לא ממש נושא חשוב כי כל הדיון פה כבר גלש מזמן מהמסמך הזה לנושאים אחרים. ראי למעלה.

מעולה! עתה אם נבין שאנו גֵרים בארצנ

ו אז אולי נתחיל להתקדם. לא נלחמנו להגיע לארץ הזו כדי לגור בה בשביל עצמנו ולנוחיותנו האגואיסטית ,כי אם לבנות בית לאלוהים שידעו כולם שהוא לא רק אלוהי השמיים אלא גם אלוהי הארץ. מי שיודע מעט חוכמת קבלה יודע שארץ היא מילה שמבטאת "רצון" "ארציות" ורצון הארץ הוא לחזות באיחוד של ישראל עם אלוהיו באהבה גדולה...כי מה יש לנו לעשות פה? לקיים יחסים עם אמריקה? ליצור דו קיום ? לבנות כלכלה טובה? ממש לא! נתאחד למען מלכנו אמן וייבנה ביתו. אחלה כתבה שמת עינבלי.

לא ניראה לי שאנחנו בכיוון

של לבנות עוד בית מקדש בארצנו...
. ניראה לך שמישהו חושב על זה? במיוחד לא חברי פורום זה.. אבל ניראה לי שאיכות החיים היא חשובה כל עוד זה לא פוגע בחי ובצומח, ואיכות חיינו חשובה גם לאלוהים.

למעלה