לכל חניכי קורס סמפ"ס 2007

סמפס 2007

New member
לכל חניכי קורס סמפ"ס 2007

זה אני קוחו , מכיוון שלא הספקתי לעשות איתכם שיחות סיכום לקורס בגלל מחסור בזמן אז הייתי רוצה שתכתבו פה דברים שאהבתם או שלא אהבתם והכי חשוב תכתבו בין 1 ל10 עד כמה אתם אוהבים אותי ולא תוכלו לחיות בילעדיי . נ.ב "ערב טוב קורס סמפ"ס "

Amaliale

New member
קווחוווו

הקורס היה מצחיק, כיפי, היו מעט רגעים קשים אבל הכל היה שווה את זה! הצוות היה מ-פ-צ-י-ץ! (מישהמישהמישהמישה מישהמישהמישהמישה מישה ילד משוגע!!!) אני חושבת שאני לא אוכל להירדם בלי להגיד שוב "לילה טוב יניב" "וזהו צ'ארלי הטבח, יש לו אוכל משובח, בוקר טוב לצ'ארלי - בוקר טוב, בוקר טוב!" אז זהו, אין שום תלונות בסה"כ. הפקנו את המיטב, כי - אין לא יכול, יש לא רוצה. אוהבת את קורס סמפ"ס את הצוות והכי חשוב את קוחו!!! עמליה!

Amaliale

New member
מיכאל מיכאל

אתה יודע שזה רק בשביל שקוחו יהיה מרוצה, בעצם שטאנגי הוא האהבה האמיתית שלי, אתה סתם מלך כזה ;)

dorgilyt

New member
היה פיצוץ

זה דור, שהגיע היום לבית עייף ומרוצה. בכללי היה טירוף, מדריכים מטורפים, סירות מטורפות בראשן הזורע. (השאול המלכה). מה שכן יניב, תתגלח כבר.P:

talitook

New member
ערב טוב יניבP: (בוקר טוב יותר נכון)

כאן טלי היה ספץץץץ. היה אחלה קורס!!!! אין תלונות בכלל! בעיקרון אהבתי הכל הכל הכל. הפלגה ארוכה פיצוץ. שעת השינה הנוספת של יום שישי גם היה נחמד
אה ולא אוהבים אותך בכלל! וזיהו=]

zofit5

New member
היה באמת אחלה של קורס

אם יש לי קובץ ענק של תמונות על דיסק איך אני מעלה אותו לפורום?

Loriella

New member
אלבומי תפוז

תעלה את כל התמונות למחשב שלך ומשם לאלבומים שלך בתפוז.

zofit5

New member
צוף

צוף מה האי מייל שלך אני אשלח לך את התמונות ואת תעלי אותם כי אני לא מצליח...

avrilevin

New member
קורס פיצוץ

זה אברי מדבר. היה קורס באמת מצוין ברמה ממש גבוהה. קורס בהרבה יותר טוב מקורס ב' של שנה שעברה. שיחקתם אותה צוות המדריכים, באמת שכל אחד מכם נתן מעצמו את הכל ולמדתי מרובכם. תודה על שעשיתם לנו קורס מעולה, ונקווה לראות אתכם עוד השנה בכל מיני הזדמנויות. סמפס 2007!

קורס סמפ"ס 2007!!!!!!!!!!!

היה כיף אוהל 4 שולט!!!! הבלהה שגב מלכה!!!!! מי שיש לו תמונות שיעלה... דרך אגב... אתם חבורה של כוסיות...

Y a l u s

New member
אני חייבת להסכים עם פלצור

היי זו יעל מתל אביב אוהל 4 נותן בראש! הבלהה שגב הכי סוסה ופלצור יש לי פול תמונות אני אצרוב על דיסק ואביא לך מתנת יומולדת חחח :) ד"א קוחו.. היה מעולה! הצוות היה סוס ועשיתם לנו קורס מדהים! תודה רבה אוהל יניב הכי מגניב!

Loriella

New member
../images/Emo177.gif קורס סמפס 2007!!! ../images/Emo177.gif

"ערב טוב יניב!" כאן צוף היה קורס ע-נ-ק נהנתי מכל דקה מהצוות בעיקר, תודה על הכל מקווה שנתנו לכם כקורס כמו שנתתם לנו כמדריכים נתראה בשמחות! (נ.ב- פרו 100 לא טוב לכלום!!!)

Amaliale

New member
צוף צוף צוף צוף

צוף צוף צוף צוף צוף צוף צוף פלצור אומו בטירוף! חחחחחחח אגב שחכתי להוסיף שהערב הוואי היה ממש מצחיק!!!(בייחוד כשהבדיחות היו בערך רבע מהזמן עליי >< ) בכל מקרה קחו הכל בכיף ובצחוק, לא נעלבתי ואני מקווה שאף אחד לא נעלב. קוחו אתה עושה את צ'יקו כל כך טוווווובבב XDDD "אז השמש מיסטלה את האיש שהסתכל למעלה לראות שהדגל לא נתפס בכלום" חסקה חסקה צ'יקו ילד משונה שנחיה ושנזכה להפוך את החסקה! קורס סמפ"ס מחי כף *כף* הו הו!

talitook

New member
שחכתי להוסיף

אהוס אהוס איזה יופי של סירה(= אוהל 5 שולט!!! כל השאר סתם קקות>< באמת אחלה של צוות...אחד אחד. לעלות תמונות!

Amaliale

New member
טלי את זו שלא מדייקת

מה פתאום אוהל 5! השתגעת?!? אוהל 2 שולט בסמפ"ס והשאול הלוי, הוי הוי, השאול הלוי, "שוטי שוטי שאולי, הים כל כך גדול, אני אהיה עוד סגן מפקד בחופש הגדול" אוהל 2 - תותחים אחד אחד!

Loriella

New member
חמודים, יש דבר אחד שלא מדייק

והוא אוהל 1!!! חחחח סתם... ומי אנחנו?! אוהל 1! ומה אנחנו?! קצת מאחרים! תום מגה נינג'ה!!!! וקוחו, באמת היית גדול XD (זהו, נגמר הקורס, אתם יכולים להפסיק לשיר עליי שירים!!)

למעלה