לכל חניכי קורס סמפ"ס 2007

oren393

New member
סוכרזית

הקורס היה ממש טוב למדתי ממכם המון זה בזכות שאתם מדריכים כאלה תותחים והשעות ים הרבות שהיו לנו ביחד אז באמת תודה על קורס מדהים....סוכרזית(רציתי נסיכה אבל קוחו נדבק לזה:( )

supercube

New member
10 דברים שלא ידעתם על יניב קוחונובסקי

1. שמו הקודם של יניב היה איגור קוחונובסקי..בגיל 14 החליף את השם ליניב!! 2. ליניב היה מוצץ בפה עד גיל 5.5 (כן כן גם בגן חובה). 3. יניב יודע להפליג 4. יניב לא יודע להפליג!!!! 5. ליניב יש חברה דמיונית (שמה שמואלית!!!) ולכן כשהוא ישן הוא מחבק כרית ולפעמים מנשק אותה ונושך אותה. 6. יניב הגיע בטעות לנמליפו שם נערכה ישיבת מדריכים לקורס סמפ"ס. כפיר הצביע במקרה לכיוון שלו וכך הוא נבחר להיות המרכז הצעיר שלכם. 7. יניב הוא זוכה חידון התנ"ך במחוז גוש דן לשנת תשס"ג!!!!!!!! 8. יניב הוא מרוקאי במקורותיו!!! 9. יניב היה עסוק בלצעוק עד ההפלגה הארוכה. ביום השני של ההפלגה הוא פשוט נרדם לי בס"ג!! (תשאלו את האוהל של עילי - הם ראו את זה אחרי שראו את חריצו של מדריכם מספר רב של פעמים ב5 דקות) 10. ליניב היה מודל לחיקוי כרכז צעיר!! תנחשו מי זה??לא, לא הבן אדם הזה...אבל כן, כן ..אני!!!!! בשבוע הבא נספר קצת על מישה!! להתראות לבינתיים, הייתה הפלגה ארוכה יפה מאוד שלכם, קורסמפ"ס 2007!!!

Amaliale

New member
עוד עובדה

יניב הוא הילד הג'ינג'י הרשע בפרסומת "זה סימן בשבילי זה סימן בשביל כולם"

supercube

New member
יניב אינו הילד המוזר הג'ינג'י

עמליה, טעות מרה עשית כשכתבת דבר זה על יניב!!! את מתעסקת עם האנשים הלא נכונים!!!!!!!!!! חהחהחהחהחה

ליאור2311

New member
למען האמת...

יניב כן היה בקליפ הזה "זה סימן בשבילי" והוא היה הילד השמן הרשע שגנב לילד השני את המשחק הזה... ויניב לא מרוקאי. הוא חצי ארגנטיאני חצי רוסי או משהו בסגנון...

אפילו הייתה ליניב שורה בפירסומת...

"גנבו ליוחאי את הגמבוי..." ואז עוד מישהו אמר "זה בטח הילד החדש ההוא אמרתי שהוא מניאק" ואז יש קטע עם השיר ובסוף כולם מלטפים חתול...חחח

Amaliale

New member
חייבים להשיג את הקלטת

מישהו מקליט פרסומות? חייבים להשיג את זה!!!!!!!!11

Amaliale

New member
אההה קובה!!!

תיזהר ממני! אני יודעת על מה אני מדברת אוקי?!?!?

קובהההההההההההה....

חחחחחח מה המצב מר ניר ארז היקר חחחחחחחחח הכל טוב? מתי אתה בא לשבט יש ים של עבודה חחחחחחחחחחחחחחחחחח צופי ים יפו אהבת חייי

קוחו

New member
בנוגע לעובדות הלא נכונות שפירסמו עליי !!!!!

1. השם האמיתי שלי הוא לא איגור זה פשוט יניב מאז ומתמיד 2. אני לא זוכר את זה כל כך אבל לפי מה הבנתי גם זה לא קרה . 3. כן כן זה נכון אני יודע להפליג . 4. לא לא זה לא נכון , ואני כן יודע להפליג . 5. אין לי שום חברה דימיונית ובטח לא קוראים לה שמואלית אבל לקובה יש חברה בת 14 . 6. זה גם לא נכון . 7. אף פעם לא קיבלתי יותר מ70 במבחן בתנ"ך ובטח לא הייתי בחידון התנ"ך. 8. אני לא פרענק ואני אף פעם לא הייתי פרענק !!!!! אשכנזים לשלטון!!!! 9. אני נרדמתי באותו היום הרבה פעמים בגלל כדורי אנטיביוטיקה שלקחתי ( משתי סוגים שונים ) והחריץ של עיליי היה ממש מצחיק . 10. קובה אני אוהב אותך מאוד ואתה יודע את זה אבל מהקורס סמפ"ס של שנה שעברה אי אפשר לקחת שום דבר כמודל לחיקוי , אולי לקרקס גרוזיני אבל לא יותר מיזה . בשבוע הבא אני ימצא כמה סודות מלוכלכים על קובה ואני יפרסם אותם בפורום .

Amaliale

New member
!!!!!!

אני מערערת על עובדה מספר 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 יניב לא הגבת על החלק שאני כתבתי! עם "זה סימן בשבילי", איך היה לשחק בפרסומת?

supercube

New member
אוי, יניב...לאיזו רמה תוכל לרדת!!!

**. האם כתבת את הדברים כשאתה על שני כדורי אנטיביוטיקה שונים וכשהחריץ של עיליי בתמונה ממוסגרת על קירך?? **. יניב, אהוב ליבי, קשה לי לומר זאת אך שנה שעברה בהחלט היה קרקס גרוזיני עם שני קישואים במרכז אוהל הקרקס, אבל זה היה אחד הקורסים המאולתרים הטובים שהיו!!! אחרי כמעט יום בעכו להרים קורס כזה מוזר בהרצליה זה לא קורס, אלא קרקס... **. בנוסף, לא נאלצת להתמודד עם קורס שלם של מפגרים (במובן הנפשי)...לך היו רק כמה חנונים וכמה חבר'ה שיודעים להפליג... **. בקיצור שני קורסים שונים בתכליתם... **. עכשיו אם תועיל בטובך להתעבות לענן ולהפליג מכאן עם רוח הקודש זה יהיה נחמד...וקח איתך את שמואלית!!!!!!! שיר אהבה ליניב משמואלית: יניב רוכב, לא יתפסוהו חי כן הוא זוכר אותה איתו רוכבת איתו יניב עוזב אולי כהו עיניו והיא עומדת שם צוחקת אליו קח לך אישה ובנה לה בית קח לך קח לך יניב רוכב השמש בגבו כן יניב מרגיש אותה איתו כאילו עכשיו הזמן עוקב וכבר נוגע בו ואין כבר דרך להמשיך ולרכב קח לך אישה ובנה לה בית קח לך קח לך אולי ישוב בצהרי היום כן יניב זקן יותר ואת זוכרת אותו זה לא עצוב שמסתיים חלום זה לא עצוב כי את נשארת איתו קח לך אישה ובנה לה בית קח לך קח לך המשך יום נעים לכל צופי ים ישראל

m i k a g

New member
זה קצת באיחור...

אבל הייתי צריכה לסבול קורס חמישיות שלא כמוכם! משטמתים שכמוכם! למרות שהיה לא כ"כ נורא... האוכל היה טעים. אז אני אכתוב עכשיו יניב שהיה מצויין ואני לא מוצאת שום דרך לשפר את הקורס. היה צוות מדריכים מעולה וכולם כבר כתבו לפני הכל... הבלהה שגב הכי טובה! וזה לא חשוב שהדביקו לה איזה דג חרב מכוער! אוהל 4 האוהל הכי שיש~! פלצור מזל טוב!!!! (אני לא זוכרת אם התקשרתי בסוף אני רק זוכרת שישנתי מלא..) ערב טוב כולם ערב טוב יניב נ.ב זאת מיקה.

m i k a g

New member
לצאת מיום אחרון זה לא נקרא

לפרוש! במילא כל מה שעם עשו ביום הזה זה לחסל את היער לקפל יוטות וכד' והורי רצו שאחזור. שושו נשארה לעזור אם כבר מדברים על פרישות... מה היה הקטע הזה איתך? הם אמרו שעשית את עצמך מעולפת ושקבעו לך כבר מקום בבי"ח...

klein134

New member
אהלן

מאוד נהנתי בקורס בעיקר בהפלגה הארוכה.. הייתי קצת מאוכזב מהקורס עצמו.. אנחנו די קציצות... יאללה לילט!!

למעלה