לכל חניכי קורס סמפ"ס 2007

talitook

New member
עמליה תיזהרי ממני!!

אוהל 5 שליטה. מעטים אך איכותיים. ולנו יש מדריך שיודע מה הוא עושה בניגוד ליפואי הסטלן שלכם:p

talitook

New member
כן?

יודעת מה זה מעניין אותי? עמליה? אהה?אהה? (מזכיר לך משהו?XD)

Amaliale

New member
חחחחחחחח כה

ברור שזה מזכיר לי משהו, כן?!??!?!? טווובובבב!!!11 ותעלו כבר את התמונותת אעע

talitook

New member
כן?!!#~#!~@$#@

טובבבב לא טוב יודעת מזהמעניין 'תי? טוב דיי חאלס כבר יא מכוערת.

Loriella

New member
ועוד משהו

איך אני משיגה את כל התמונות שצולמו במהלך הקורס? (מהמצלמה של כפיר נדמה לי)

Amaliale

New member
הזמנה לחתונה

שש עשרה אביבים מלאו לבת ראש הכפר שתי עיניה כוכבים ושערה מפוזר היא יפה על גופה רק כותונת מבד ועדי על צוואר שהיא הכינה לבד ובכפר בחורים וגופם בריא הם תמיד מחייכים כשמביטים בראי וכל אחד מתגאה לי תהיה הבתולה אם צריך את הכל אני אתן בשבילה אתן לה שושנים צרור דובדבנים ושיר עם מנגינה הזמנה לחתונה אך לבת ראש הכפר תוכניות שונות עוד לא לתקוע בשופר עוד לא זמן חתונות היא רוצה בעולם טיול עם שק שינה לא אכפת לה כולם גם אם יתנו מתנה אתן לה שושנים צרור דובדבנים ושיר עם מנגינה הזמנה לחתונה

Sweety Shiri

New member
ברוכים השבים סמפ"סים

מי שצילם יכול להעלות תמונות
ו... תל אביבים, אתם לא אמורים להיות בקורס חמישיות (קורס הדרכה מסכם)

moshikoha

New member
סמפסים חולרות!

אוףףףףףףףףףףף נשבר לי הבומצ'ק :( נ.ב פולי באטנס :D

Loriella

New member
את יודעת מה זה אמורים?

הייתי מגלה לך אבל אני לא חיפאית... סתם, הייתי שם יום אחד והספיק לי. חזרתי הבייתה להשלים שעות שינה.

o OmEr o

New member
אני מתגעגעת לעכו...

היה טירוף חושים!! P= אני כל הזמן שרה את שש עשרה אביבים.. זווועה.. זה לא יוצא מהראש. 'ערב טוב יניב!' ולכל שאר המדריכים (חוץ מלפלצור שאני עדין בלי שיניים ולא ממש יכולה להגיד את השם שלו, פגסוס, קסיופאה וכל זה חח) הייתם תותחים והיה קורס מעולה. אוהל 8 >> דפוקים בראש. אוהל 8>>> שוחים בדנונה! אתמול הייתי בטיפול שורש בחיפה וראיתי את עכו מהצד השני וזה היה מאגניב ביותר. אמשלי איבדה לי את החתיכות שיניים כשהיא רוקנה לי את התיק, אז אני אפילו לא יכולה לשים אותן מתחת לכרית ולשמור למזכרת\= אבל לא נורא!! מחר עושים לי שיפוצים! כמה זמן ישנתם אחרי הקורס? ישנתי 17 שעות! חיזקי שוב צדקת. אבל אל תתלהב יותר מדי.. ((= אה.. יש תמונות איפשהו?! ולשירי- נשארו ממש מעטים מהתלאביבם בקורס הדרכה, רובם העדיפו לחזור הביתה.

o OmEr o

New member
סוסון ים ססגוני!!!!!

חחחח אני מתאמנת על זה כבר כמעט שבוע.. נראה לי יש שיפור .. אבל זה עדין דיי מבדר ((=

למעלה