לכל מי שאומר שהתאומות לא זהות

gsh10

New member
לכל מי שאומר שהתאומות לא זהות

יש הרבה ילדים בפרום שאומרים שהתאומות לא זהות החריי שתביטו במה שהכנתי אני בטוחה ב 100% שתחליפו דעה!!!!

הן דומות אבל לא זהות זה לא משהו ש..

אנחנו נקבע זו פשוט עובדה תאומות זהות זה שהכל דומה ובין אשלי למרי-קייט יש המון הבדלים

motib4

New member
../images/Emo35.gif

מרי קייט ואשלי לא זהות. זה לא קשור במראה שלהן ולא אנחנו קבענו את זה. זאת עובדה עוד מחדר הלידה של ג´רנט. זה קשור לדרך שהעוברים מתפתחים בבטן. אין לי מושג... בכל אופן, הן לא זהות- ואמרו את זה בכמה ראיונות.

לא נכון במראה הן לא זהות אני ועוד

מלא אנשים תמיד מבדילים הן דומות אבל לא זהות ובמיוחד שהן גדולות יותר מבדילים אבל אני מבדילה משהן היו בנות שנתיים בערך

כי כולם יודעים ואמרו את זה בכמה...

ראיונות וזה פשוט ככה הן לא תאומות זהות כולם יודעים...

אני חושבת...

או יותר נכון בטוחה שהן זהות והנה גם הוכחה שלסדרה של צער גידול בנות היו צריכים לקחת תאומות זהות ולקחו אותם וזה אומר שהן זהות וגם יש לי הרבה מאוד ראיונות איתם ועוד איזה תוכנית אליהן ובתוכנית אומרים שהן תאומות זהות לחלוטין אז תפסיקו להגיד שהן שונות כי נכון אפשר להבדיל בינהם אבל מי שמבדיל בינהן הוא משהו שמכיר אותם כי חברה שלי לא מכירה אותם והיא אף פעם לא מצליחה להבדיל!!!!!~!~!!!

intel

New member
אני לא בטוח בוודאות אבל הן דומות

במראה לא התכוונתי שכולם התנפלו עליי טוב אני יודע שהם לא זהות אבל הם תאומותהם אמורות להיות דומות I LOVE OLSEN TWINS FOREVER יוני המלך

einat16

New member
גם בתאומות זהות יש הבדלים!!!

תסתכלו על כל זוג תאומות או תאומים זהים ותראו שישי הבדלים.מבחינה גנטית-איך תאומות לא זהות יכולות לקבל כל כך הרבה גנים זהים?! זה ממש לא נראה הגיוני שהן לא זהות מוטי וכל מי שאומר שהתאומות זהות איך אתם יודעים?????

AM16

New member
הן תאומות, למה שהן לא יהיו דומות?

הן אחיות ואחיות מטבען דומות במיוחד שהן באותו גיל בדיוק, מה את רוצה שהן יהיו שונות? תאומים לא זהים זה למעשה שני זרעים שבקעו את הביצית ונכנסו אליה. תאומים זהים זה זרע אחד שנכנס לביצית אבל במהלך ההתפתחות של העובר (בימים הראשונים) הוא התחלק לשניים ולכן ה-DNA של התאומים זהה.

לא נכון ליש לי במשפחה תאומות לא...

זהות והן בכלל לא דומות אפילו לא קצת הן שונות לגמרי אחת מהשנייה והן תאומות הן באותו גיל בדיוק והן לא צתקרבות להיות דומות

ענבר 2002

New member
אז מה אבל תראו את ליזי ....../images/Emo110.gif

היא רק אחותן והיא ממש דומה להן !! מה לעשות במשפחה שלהן החים והחיות יצאו דומים אחד לשני מאוד!

Nomero Uno

New member
בדוק?? אתה בדקת את זה?

אלא אם כן ראית את תעודות הלידה שלהן או שדיברת עם הרופא המיילד אני מניח שאין לך דרך לקבוע האם הן זהות או לא, נכון? למרות שאתם חושבים שהתאומות אמרו את זה בראיונות , שימו לב הן מעולם לא אמרו "we are fraternal twins" כל מה שהן אמרו "we are not identical" ואת ההצהרה הבאה אפשר להבין בהרבה דרכים.

doosie

New member
וואו!

טוב שהן לא אמרו בכל ראיון איתן שהן תאומות לא זהות! מה קרה יוני, אתה לא מספיק בקיא בתאומות?

doosie

New member
בטח!

בטח שהן אמרו בראיונות שהן לא זהות!!!! אתה פשוט צריך להקשיב יותר טוב לראיון...

Nomero Uno

New member
את מוזמנת להביא לי דוגמא

של ראיון שבו הן אמרו "we are fraternal twins"

למעלה