לכל מי שאומר שהתאומות לא זהות

אני אתן דוגמא../images/Emo70.gif

29.5.2000 התאומות מתארחות בתכנית הטלויזיה של רוזי אודונל... רוזי שואלת את התאומות: "so, your idantical twins?" ואשלי עונה בפשטות: "we´re fraternal"... מספיק הוכחה בשבילך

Nomero Uno

New member
ראיתי את הראיון

אתם לא חושבים שזה יכול להיות יחסי ציבור?? פשוט נמאס להם שאומרים שהן זהות והן רוצות להדגיש את ההבדל בינהן בגלל זה הן גם מתלבשות שונה והתסרוקת שלהן שונות והסיכוי שתאומים לא זהים ייצאו כל כך דומים הוא מאוד קטן בכל זאת ולמרות כל מה שאמרתי זאת רק תאוריה כך שמבחינתי הן יכולות להיות זהות או לא זהות אבל אנחנו לא יכולים לדעת בוודאות

gntk

New member
יוני אתה שרוט אבל לגמרי

"זאת רק תאוריה"?! "אנחנו לא יכולים לדעת בודאות"?! זה בדיוק מה שאני לא אוהב בפורום הזה

Nomero Uno

New member
אתה מוכן להסביר את עצמך???

מה אתה לא אוהב? זה שאני לא מוכן לקבוע חד-משמעית דברים שאני לא בטוח בהם??

gntk

New member
לא../images/Emo70.gif

אלא את זה שאתה מבקש הוכחה, נותנים לך אותה ואתה ממשיך להטיל ספק בעניין. מה עוד אתה רוצה? שהן יגידו לך את זה???

Nomero Uno

New member
מעולם לא אמרתי

שהראיון הוא הוכחה חשבתי שהן גם לא אמרו את זה בראיונות ובעניין הזה טעיתי אבל זה שהן אמרו את זה לא אומר שזה נכון

יוני....

במקרה אבל במקרה יש לי בני-דודים תאומים לא זהים- הם בן ובן, אבל הם ממש אבל ממש דומים.... הנה ההוכחה שזה לא כ"כ נדיר... תפסיק להיות כזה אנטי...

Nomero Uno

New member
אני לא אנטי

אני סך הכל מנסה לפתח כאן דיון לגיטימי ואני אשמח אם גם שאר האנישם יעשו כמוני במקום להינעל על דעה אחת אני בעצמי לא בטוח האם הן זהות או לא ההתלבטול שלי נובעת מדבר אחד הן שונות מדי מכדי להיות זהות, אך דומות מדי מכדי להיות לא זהות

gntk

New member
זה בדיוק הקטע../images/Emo70.gif

שאתה לא בטוח בשום דבר, ויש פה אנשים שכן בטוחים בזה שהן לא זהות (לא "נעולים על דיעה אחת", ב-ט-ו-ח-י-ם) ואתה הוא בדיוק הילד ש"נעול על דיעה אחת"

Nomero Uno

New member
בטוחים??

לפני קצת יותר מ500 שנה היו בטוחים שהעולם שטוח אז מה? זה הופך את זה לנכון? הדרך היחידה לדעת בוודאות היא לראות את התעודות לידה שלהן או משהו בסגנון ואני מניח שאתה או מישהו אחר בפורום עדיין לא ראה את התעודות לידה לכן במקום לתקוף אותי אתה מוזמן להסביר את דעתך כמו שהרבה אנשים עשו כאן

intel

New member
תשמעי אני הקשבתי אבל עדיין אני חושב

כך I LOVE OLSEN TWINS FOREVER יוני המלך

plomphy

New member
זה לא עניין של דעה

זה מדעי, ועובדה שחצי מחברי הפורום יכולים להגיד לך מי מרי-קייט ומי אשלי בכל תמונה...

מרי kate

New member
יש לי אחייניות תאומות!

כרגע בעלה של אחותי התקשר ואמר שאחותי עומדת ללדת. אלה שתי בנות תאומות. אין לי מושג איך יקראו להן... אני יודעת שזה לא אמור לעניין אותכם פשוט רציתי להגיד שיש לי אחייניות תאומות זהות!

למעלה