לכל מי שאומר שהתאומות לא זהות

gsh10

New member
נא לקרוא

מין הסתם אנחנו מבדילים בין מרי קייט לאשלי אי אפשר להיות כל הזמן אותו הדבר ואנחנו מבדילים ביניהם ביגלל שאנחנו רואים את כל הסדרות שלהם ועוקבים אחריי כל ספר מכירים כמאט כל תמונה אבל ילדים שלא מעריצים אותם אלה רק רואים אותם בצער גידול בנות טובות השניים וכ´ו לא מבדילים בינהםוערכתי גם בדיקה על כמה ילדים מהכיתה שלי ומה לעשות ככה זה יצא אז אולי בישבילכם הם לא זהות אבל בישביל ילדים אחרים כן

Alexis14

New member
לא הבנתי מה את מנסה להגיד

שהן תאומות זהות או לא? הן תאומות לא זהות וכבר טחנו את זה יותר מדי פעמים- והן גם לא כזה דומות... זתומרת בגילאים המוקדמים עשו להן אותן תיסרוקות והכל- גם בגלל צער גידול בנות, אבל אין לי כל כך בעיה להבדיל ביניהן, כי יש להן תווי פנים שונים לגמרי! זה הכל פסיכולוגי! אתם יודעים שהן תאומות אז אתם חושבים עליהן יותר דומות ממה שהן באמת... ומי שפתחה את השרשור הכינה תמונות כאלה שבדיוק הוכיחו שהן לא זהות...

motib4

New member
אני לא מבין...

הרי מי שמסתכל על תמונה שלהן ורואה סרט שלהם פעם ב... לא יוכל להבדיל ביניהם וזה ברור. אולי חלק- אבל לא כולם. צריך להסתכל יותר בתמונות- לזהות הבדלים... אין קשר לזהות/לא זהות לנו.

Nomero Uno

New member
גם בין תאומות זהות יש הבדלים

והנה קטע מהדיון בפורום של טרנצ´קואט שאני מאוד ממליץ לקרוא בנושא Well Izolate", your absolutely right with 1 egg splits=identical and two eggs=fraturnal etc. but NO WAY that an identical twin(from 1 egg)are CLONES!!!!!!!!Your soo wrong and I know for sure cause I am a IDENTICAL TWIN with my sister and our differences are:she´s taller,has other birth marks,has an more longer face,my face is rounder and we have little differences and style and karacter.If you want to see us: www.clubs.nl/community/default.asp?club=twins+forever That´s my site of twins on the internet with our pics. So excacly as MKA have their differences so do me and my sister have them. I also know for sure(nobody can change that in my opinion) that MKA are identical:1 fertilized egg splitted in two!!!Just like us,they look waaaaayyyyy to mutch alike to be fraternal.Especially when they were 0-12 years,you hardly could see differences(especially in Fullhouse)and just because MK has her hair straight and Ashley curlier doesn´t mean they´re fraternal or because mK´s writing hand is left and Ashley´s right.(Other people had said that)well I know that I might get big replys from people here that I am wrong etc.but I know I am right so nobody can change that,sorry!!! It´s probably a twin thing!!LOL! Oh and I know they´ve said in interviews that they are fraternal but i think they just said that in the way that they are not totally alike in styles and ways and to make it not to hard to understand for people they call that fraternal." כפי שתראו כותבת הקטע היא תאומה זהה בעצמה וקצת מבינה בעניין

Alexis14

New member
ok אבל מרי קייט ואשלי לא נראות אותו

דבר- ובפול האוס בכוונה עשו אותן דומות! והיה לי עוד משהו לכתוב רגע

Alexis14

New member
אה אוקיי

מה שרציתי לכתוב היה שאני מכירה מלא זוגות של תאומים זהים לא זהים מה שבא לך ויש שתי בנות תאומות שהן בשכבה של אח שלי וחברות של אחות של חברה שלי ואי לא יודעת אם הן זהות או לא אבל אני לא יכולה להבדיל ביניהן וחברה שלי ואחותה יכולות תוך שתי שניות בכל גיל שתרצו (הסתכלתי עם חברה שלי באלבומים..)

taltoli

New member
רק תסתכלו בתמונות!

! עכשיו הם מממממש לא דומות ! כשהן היו קטנות הן היו אולי דומות אבל לא זהות וגם אז היה ממש קל להבחין בינהם אבל עכשיו יש פער עצווום הן ממש לא דומות, טוב אולי קצת =)

taltoli

New member
רק תסתכלו בתמונות!

פעם הן היו אמנם דומות, אבל לא תאומות זהות! גם אז לא הייתה בעיה להבחין בינהם,אבל היום הן נהיו ממש לא דומות אחת לשניה!!!

T N T girl

New member
בתמונה השנייה ששמת הן מאד דומות !

ויווווווווופי !!! יש פה מישו ...
* קופצת משמחה
* יש פה עוד מישו

mk a o

New member
לפי דעתי התאומות הן בכלל.....

לא תאומות זהות אלא תאומות לא זהות מאותו המין... כי אם תסתכלו על אחותם ליזי תראו שהיא גם דומה להןאבל כמו אחות... נכון שיש תמונות שהן ממש ממש דומות אבל גם לי יש תמונות מלפני 8 שנים שבהן אני נראית בדיוק כמו אחותי בת השש...

heart breaker

New member
טוב תשמעי...

התאומות ממש ממש ממש ממש דומות! ואם לא הייתי יודעת שהן לא זהות הייתי נחושה להוכיח שהם זהות אבל מה לעשות!? הם לא! ובכלל.. נכון שגם אצל תאומים זהים יש הבדלים, אצלם הההבדלים ממש ממש גדולים

mandy

New member
אז...

מה זה תאומות/תאומים זהים? הרי אין שום זוג תאומים בעולם שדומים בדיוק בדיוק אחד לשני... תמיד יש משהו ששונה בינהם. מישהו כאן ראה פעם תאומים זהים? לי יש חברות תאומות וחוץ מתווי פנים- הן שונות לחלוטין.
REAL BEAUTY FOR REAL GIRLS

תקשיבו...

לי יש 2 חברות והן תאומות לא זהות וזה נכון כי אחת גבוה והשנייה נמוכה, ואחת פנים ארוכות ולשהייה עגלגלות ובכלל הן הילדות הכי שוהות בעולם כי יש להן אפילו צבע שיער ועיניים שונה ומבנה גוף לגמרי אחר..... אבל מרי-קייט ואשלי הן כן זהות כי הן בעצם באו מאותה הבייצית שהתחלקה לשתיים כי אם זה לא הייה ככה אז הן לא היו כל כך דומות!!!!!!!!!!!! הן דומות בהכל..... ואנחנו חושבים שהן שונות בגלל שהן מתנהגות ומתלבשות שונה ותאמינו לי שאם נלביש אותן אותו הדבר בדיוק ונעשה להן איפור ותסרוקות אותו הדבר ונבקש מהן לעמוד בפוזות דומות הן יראו כמו שתי טיפות מים אבל זה לא יקרה כי הן נורא שנות באופי שלהן ולכן הן מראות זאת כלפי חוץ וזה מתבטא בבגדים ובהתנהגות.... אז בקיצור הן תאומות זהות וזהו.... ומי שרוצה אני כיולה למצוא את הראיון ולשלוח לו כדיי שהוא יוכל לראות בעצמו שבראיון אומרים שהן תאומות זהות לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפילו תראו בתמונה הזו
שהן נורא נורא דומות אבל אפשר להבדיל בגלל החויוך שלהן שהוא כל כך כל כך שונה!!!!

Alexis14

New member
את קצת סותרת את עצמך

ואת גם אומרת "אנחנו חושבים שהן שונות בגלל שהן מתנהגות ומתלבשות שונה ותאמינו לי שאם נלביש אותן אותו הדבר בדיוק ונעשה להן איפור ותסרוקות אותו הדבר ונבקש מהן לעמוד בפוזות דומות הן יראו כמו שתי טיפות מים". זה כל כך לא נכון- עד שההפך הוא המדוייק. הן לא נראות אותו דבר בתווי פנים- אבל בגלל שכן מלבישים ומאפרים אותן אותו דבר (בשנים המוקדמות) הן נראות דומות מאוד. ואני אשמח לקבל את הראיון הזה- בו הן אומרות שהן תאומות זהות לחלוטין. בקיצור- נראה לי שאת לא כל כך הבנת את עצמך...

את טועה וגם...

לא הבנת אותי נכון כי כן יש להן תויי פנים זהים ואני גם יגיד לך שכמעט תמיד תאומים לא זהים אז הם יוצאים ההפכים הגמורים אחד של השני אבל תאומים לא זהים ב-ח-י-י-ם לא יכולים להיות עד כדיי כך דומים!!!!!!!!!! ובקשר לראיון אני אמצא אותו ואני מבטיחה לך שאני ישלח לך אותו.... והינה אפילו תמונה שתיראי עד כמה תויי הפנים שלהן דומים!!!!!

Alexis14

New member
תדמית!

הסתכלתי על התמונה- וכל מה שדומה בין אחת לשנייה היו העיניים! עיניים- הצבע והגודל- שאלו תכונות שעוברות במשפחה, לכן מאוד הגיוני שיהיו אותם לתאומים זהים, לא זהים, אחים, הורה וילד וכו´.. חוצמזה- לא מצאתי שומדבר דומה ביניהן, חוץ מהבגדים, השיער והאיפור. שזה תדמית. מנסים למכור לך תדמית- שהן תאומות. תראי- זו אותה אחת, פעמיים. קטעים.. זה בדיוק כמו שאני אביא לך תמונה של בריטני, תמונה של מנדי מור או וואטאבר ואגיד לך שהן תאומות. מה? שתיהן בלונדיניות, זמרות, שבשלב מסויים בקריירה שלהן ניסו למכור את תדמית הילדה הטובה. הן תאומות!

למעלה