לכל מי שהיה במפגש (וגם מי שלא..)

אגולס

New member
לכל מי שהיה במפגש (וגם מי שלא..)

כמו שאמרתי היה לי היום צו ראשון בתל השומר ושגעו לי תשכללל!! חזרתי באיזה 5 ועפתי לישון.. בכל מקרה איך היה??? מה עשיתם? אני באמת מצטער לירון, שלא באתי.. מקווה שיהיו עוד מפגשים..

aniviel

New member
שלום!! ../images/Emo6.gif

כאן לירון, ענת (Anat L) ודנה (Eowyn of Rohan). ולדעתי (לירון) המפגש היה מגניב ביותר! היה כיף לראות קצת פרצופים חדשים
ראינו את 'שני הצריחים' המורחב ואכלנו הרבה חח בכל מקרה, לי היה כיף לראות את כולם וללא ספק יהיו עוד הרבה מפגשים
לירון אה ו........ קיבלתי ציונים טובים באנגלית ומתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!
יאייייי

NarihS

New member
כן!

ואני קיבלתי 87 באנגלית! 5 יחידות! איזה כיף לי! ובמתמטיקה לא עשיתי, לא היה אצלנו השנה..

אגולס

New member
אצלי ההפך

אנגלית לא עשיתי כי לא היה השנה ומתמטיקה כן עשיתי..

אגולס

New member
לא..

אין לי כח לציונים האלה! עכשיו חופש.. תני לי לשכוח מכל החרא של השנה הזאת.. מה שהיה נמחק ואנינו... טוב מה אני דופק פה סצינות רגש עכשיו! חח

adva g

New member
סוף סוף הגיעו ציונים!!!

אני כל כך שמחה, קיבלתי באנגלית 94 (5 יח"ל) ומתמטיקה 89 (אבל רק 3 יח"ל....) בכל מקרה, אני כל כך שמחה שאני לא צריכה לעשות מועדי ב' כי ממש לא היה לי כוח לזה....

cobainos

New member
לירון!!הלינק שלי!

אולי תפרסמי אותו בשירשור וכל אחד יגיד תשם האלפי שלו?בינתיים תני לי אותו...תודה
ויש לך מושג אולי איך אני משיג תסיסמה שלי?איבדתי אותה..
אני רוצה לראות תציונים ואין לי איך!

פרפר15

New member
אני חייבת להשוויץ קצת

קיבלתי מאה באנגלית ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

cobainos

New member
היה מגניב!!חוץ מבעיה קטנה

הבית של לירון קטן מידי והיה צפוף
הייתי בן יחיד עם איזה 100 משוגעות(הכל בצחוק כמובן) עד שיובל הגיע. היה ממש אחלה,צחוקים,אוכל(הרבה
,פיצה|) ובקיצור היה מגניב

חחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את האבירים! אני אוהבת אבירים! תחיו עם זה. את חיה בטירת שר הטבעות.

aniviel

New member
תשובות לכוללללם חח

ציוניייים... יחידה אחת מתוך 4 - מתמטיקה - 99 (טעות חישוב חח) אנגלית 5 יחידות - 94
לקוביינוס (נועעעעם), http://www.lotruk.com יש שם Name Translator (בצד שמאל למטה), זה אחלה של דבר
וטשי, את מוזמנת לבוא מתי שבא לך
לפעמים אני והבננות עושות ערב בנות וכאלה, את מוזמנת לבוא... ושתדעי שהיום ליאת הייתה רגועה יחסית, וגם אני ודנה חח ולאיילת, בתקווה שהיא תקרא את זה, מתהההה עליייייך mwah!

חחחח איזה חמודה לירון...

חחח רק כרגע קראתי את זה. חחחח. גם אני מתה עלייך.חחחח אני מקווה שישנתן טוב. חחח שענת *אהמ* לא הפילה אף אחת.

Anat L

New member
איילת!

גם אני אוהבת אותך
ולא, לא הפלתי אף אחד
וגם אותך לא הפלתי אז שקט. וכנסי לקומונהההה

aniviel

New member
../images/Emo99.gif

אני לא יכולתי ליפול.. רק נדבקתי לקיר חח וכל מה שזכור לי מהלילה זה שענת, מתישהו גנבה לי את הכרית הכחולה והשעירה שלי וזה העיר אותי והתעצבנתי וחטפתי את זה מהיד שלה ושמתי את זה שוב לידי וחזרתי לישון חחחחחח

למעלה