חחח אני אומרת זאת הייתה ענת. הא הא
A Anat L New member 11/7/04 #88 מה?!../images/Emo2.gif יא שקרנית! מי בכלל רוצה את הכרית הכחולה והשעירה שלך?! את סתם מפיצה עלי שקרים
א אגולס New member 8/7/04 #12 פשששש אני רואה שממש כולם נהנו.. אני שונא את צה"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T the darkest cloud New member 8/7/04 #14 היה שווה../images/Emo54.gif ולירון פשוט חיה בטירה זה מטורף. היה נחמד לראות את האנשים מפה. ולירון אני בטוח באה אליך שוב מתישהו כזה שווה אצלךךך
היה שווה../images/Emo54.gif ולירון פשוט חיה בטירה זה מטורף. היה נחמד לראות את האנשים מפה. ולירון אני בטוח באה אליך שוב מתישהו כזה שווה אצלךךך
T The Girl Who New member 9/7/04 #22 היה ממש נחמד.^_^../images/Emo13.gif למרות שאני יודעת שאף אחד עדיין לא ממש זוכר מי הייתי בפגישה...חחחחח. היה ממש שווה לראות את המורחב. פיינלי!! והבית של לירון בהחלט היה ממש מעניין אוו..אבירים.
היה ממש נחמד.^_^../images/Emo13.gif למרות שאני יודעת שאף אחד עדיין לא ממש זוכר מי הייתי בפגישה...חחחחח. היה ממש שווה לראות את המורחב. פיינלי!! והבית של לירון בהחלט היה ממש מעניין אוו..אבירים.
A Anat L New member 9/7/04 #24 האבירים../images/Emo99.gif ובאמת קשה לי לזכור מי את מבין השלושה כל הזמן הייתן ביחד וכולכן קטנות כאלה ודומות!! LOL
האבירים../images/Emo99.gif ובאמת קשה לי לזכור מי את מבין השלושה כל הזמן הייתן ביחד וכולכן קטנות כאלה ודומות!! LOL
T The Girl Who New member 10/7/04 #74 קטנות?? *מתפקעת* לא ידעתי שאני גם נחשבת לקטנה...הו וול... כרמל!!! אמרו שאנחנו דומות!!!! ^_______^
A Anat L New member 9/7/04 #23 המפגש..... היה ממש כיייייף (כמו תמיד אצל לירון) היה מאגניב לראות את האנשים שתמיד דיברתי איתם באינטרנט ובכלל היה נחמד (דנה ולירון) שהמחשנו לעצמנו איך הוביטים ישנים
המפגש..... היה ממש כיייייף (כמו תמיד אצל לירון) היה מאגניב לראות את האנשים שתמיד דיברתי איתם באינטרנט ובכלל היה נחמד (דנה ולירון) שהמחשנו לעצמנו איך הוביטים ישנים
A aniviel New member 9/7/04 #27 ענת קיבלתי מתנה מהדוור היום חח טוב לא בדיוק מהדוור אבל הוא הביא אותה... האמת נראה לי הדוור שלנו הוא דוורית אבל לא נורא
ענת קיבלתי מתנה מהדוור היום חח טוב לא בדיוק מהדוור אבל הוא הביא אותה... האמת נראה לי הדוור שלנו הוא דוורית אבל לא נורא
E Eowyn of Rohan New member 9/7/04 #35 ../images/Emo6.gif חחחחחח.. אבל לא עבדתי אתמול.. ישנתי עד 1 כמו הוביט עד שהתעוררתי לצלילי הפלאפון המפחיד שלך!
../images/Emo6.gif חחחחחח.. אבל לא עבדתי אתמול.. ישנתי עד 1 כמו הוביט עד שהתעוררתי לצלילי הפלאפון המפחיד שלך!