לכל מי שהיה במפגש (וגם מי שלא..)

אגולס

New member
מישהו יכול להסביר לי

מה זה לעזאזל האבירים האלה שכל הזמן אתם מדברים עליהם???!!!

כיף לכם ../images/Emo10.gif

חבל שלא הייתי... (רמלה ארורה) תוכלו בפעם הבאה לעשות בעזריאלי? פשוט לא הייתה לי הסעה, ורעננה זה שלוש שעות בערך מרמלה, ואנחנו לחוצים עם הטיול (מחר אני טסה!)... טוב, לא משנה. וכמו שאני אומרת: מה שיבוא- יבוא, וכשהוא יבוא- אני אתמודד עם זה או שפשוט לא אגיע
.

Eowyn of Rohan

New member
היה ממש כיף../images/Emo9.gif

כולכם פשוט חמודים!! חחח בסופו של דבר, אהבתם את שני הצריחים המורחב? רק חבל שהיה ממש קצת אוריאוס
זה מצרך נדרש במפגשי פורום שה"ט! היו צחוקים על הנחיריים של ליב טיילר(ועל זה שהיא מדהימה אבל לא מושלמת!!) ועל לגולאס הכוסית הזאת.. פעם הבאה כולם נשארים עד הסוף, ברור? טשי- את מהממת
אהבתי את הדאבל נזם
קייטי- את בת 16?? את נראית בת 19!! קבלי זאת כמחמאה. והגרביונים שווים. נועם- כל הכבוד לך שהחזקת מעמד איתנו. אנחנו חסרות תקנה.. לפחות הפיצה היתה טעימה לך? כרמל וטל- איזה חמודות אתן! חבל שהייתן כאלה שקטות.. ליאת- אני מתפלאה עליך שלא שיגעת אותנו בקשר לאיגואנה
. לירון- תודה על התמונה
וקשה להודות בזה אבל אני חייבת..
גארי שלך. ענת- את תראי בסוף שגם את תאהבי זקנים!! חחח פעם הבאה-> בריכה
. איילת- איזה מתוקה את! אנחנו חייבות לפגוש אותך שוב לפני שאת ואנחנו טסות, ברור? *מחכה למפגש הבא*
דנה

Anat L

New member
אוריאוס../images/Emo99.gif

דנה רק להודיע לך שמצאתי אוריאוס בסופר השכונתי

aniviel

New member
../images/Emo24.gif

תצטרכו לבוא אלי שוב בקרוב! משעמם לי ואני רוצה שאחותי תהיה איתי, אז נתתי לה עט לורד עבה (זה שהסנפתי) ואמרתי לה שתעשה מה שהיא רוצה. היא הספיקה לקשקש לי על קיר הקשקושים ועכשיו היא החליטה להשמיד לי עוד חלקת קיר והיא מציירת לי את דגל בריטניה... אני מתפללת שייצא נורמלי כי זה בלתי מחיק ואין לי כח לצבוע את הקיר חח

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo6.gif

אוי לי.. מקסימום אם לא יצא טוב תדביקי על זה תמונות של גארי
.

חחח תודה ../images/Emo9.gif

דנה-פעם הבאה אני אפתיע אתכם עם אוריאוס :))))))))))))))))))))))) ליאת- אראגורן לא דומה לאיגואנה נועם-

דנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברור שאתן פוגשות אותי שוב. אני צריכה להביא לכן כסף בשביל החולצה. וחוץ מזה אני ולירון צריכות לקפוץ לבריכה. שכחת? לא קפתנו בסוף בגלל שהייתי חייבת ללכת.

חחחח חולות!!!!

הוא זקן, זקן וזקן. ולפני שאתן אומרות משהו, לפחות בון ג'ובי נראה טוב!

Eowyn of Rohan

New member
אז מה? זקן זה טוב!!

(ע"ע ג'וני, גארי וכו') אין לי שום ויכוח לגבי בון ג'ובי
.

aniviel

New member
ענת את תזהרי!!

או שפעם הבאה שתבואו לישון אצלי נעשה לך עוד יותר שטיפת מח שכבר לא תוכלי לשלוט בעצמך ותקיאי כל פעם שתשמעי את השם גאריייייייי

למעלה