לכל מי שמבין, שאלה..

פרויז1

New member
ניר ! ההשוואה בין זעפרן מהזן האירני

וקוק קולומביאני נועדה להראות את מחירו של הזעפרן הזה? או שיש גם ערובין?

gamari

New member
חס וחלילה

ההשוואה רק לשם אינדיקציה ,מה זה מחיר על משהו איכותי בסדרי גודל של כסף. אין שום עירוב, אני פשוט במקום שסביבי יש לא מעט שזה חלק מהחיים שלהם, עצוב, אבל זו מציאות, לשמחתי זה לא מעניין אותי.

פרויז1

New member
תרגי-יע !

חשבתי, שהיות והזעפרן 1/3 ממיר החומר הקולומביאני, אז מוסיפים זעפרון פרסי איכותי לקולומביאני ויוצרים מחסור של הזעפרון. אגב, יש סמים שמערבים בתוכם חומר הדברה המיועד להדברת מכרסמים. ברור שאתה לא .... מיותר. ומה עם הדמי תיווך? נייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייה !!! אייכּי ?

gamari

New member
שלא יקרא ../images/Emo196.gif באמת אתה רוצה לדעת ? ?

כשטיילתי אחרי הצבא, הגעתי לקולומביה ותמיד סקרן אותי כל הנושא הזה של ייצור הקוק. הגעתי לג'ונגלים שבקולומביה, למעוזי הקרטלים ליד העיר קאלי. ותוך כדי טיול, התחברתי שם לכמה חבר'ה מקומיים שלקחו אותי לשדה של קוקה ולמעבדות שדה, החבר'ה של ה FARC שהם לוחמי גרליה, קלטו שאני ישראלי ושירתתי בצבא , עשיתי להם בעניין חומרי ההדברה זה קיים פה בארץ כשרוצים לדלל את הקוק ולהרוויח בדרך, כל "יד" (קמעונאי מהשרשור הקודם) רוצה להרוויח אז מנסה לדלל את החומר כדי שיישאר לו ביד עוד כסף. אחרי שחולטים את עלי הקוקה, מזקקים את החֱלֲב , התערובת מיובשת והופך לגושים לבנים עם גוון כחול בהיר, כדי לגרום לפירוק כימי של הגושים מוסיפים טיפות של בנזין, ואז מתחילים לחתוך את הגושים (לא טוחנים) וזה הופך לאבקה גושנית, את האבקה מסננים מכל השאריות וזה הקוק...... לפני פעולת הצריכה, חותכים עד כמה שניתן לאבקה דקיקה ביותר ככל שזה יותר טהור זה יותר יקר. מצורפת תמונה שצילמתי בג'ונגל של עלי הקוקה לפני חליטתם

gamari

New member
החבר'ה של ה FARC....

עשיתי להם כל מיני תפעולים וירטואזיים של הנשק , הם עם גליל ו M16. (מה שאני מכיר מהשירות בצה"ל), הם די התלהבו ושכחו לרגע שהם לוחמי גרילה והתייחסו אליי כמעין גורו שהגיע מהצבא הכי טוב בעולם. ונתנו לי להסתובב בקרבם בג'ונגל בלי לשלם להם שוחד.

פרויז1

New member
אל תדאג. היא../images/Emo196.gifישינה.

אפילו דמי תיווך לא באה לגבות.
החלק שממנו מפיקים את הסם, זה לא הפרי? צורתו עגולה ומזכירה במשהו טיפה שנופלת - אבל במימדים גדולים. שורטים ויוצא חַלַב בצבע לבן, ואותו מעבדים.
נייייייייייייייה !!! הוא היה שם ולא שילם שוחד לאנשי הגרילה שהסתובב ביניהם. אל תשכחי לגבות ממנו את האחוזים שלנו.אנחנו פרסים - לא מוותרים על כסף.

gamari

New member
יש 2 מרכיבים בצמח

הצמח נקרא קוקה העלים בצבע צהוב-ירוק ואותם המקומיים לועסים, כמו הגת של התימנים, זה עוזר לעיכול, התגברות על פחד גבהים וכו' הפרי, שממנו מפיקים תרופות וגם סם, מגיע באמת כמו טיפות קטנות, הצבע של הפרי מבחוץ אדום ומבפנים יש חלב לבן. . וההמשך כבר ידוע אולי נפתח ככה מעבדה ונמכור, זה התוצרת החקלאית הכי רווחית שיש, יש רק בעיה אחת זה לא חוקי !!!

פרויז1

New member
יש 2 דרכים בחיים :

לציית לחוקים - שהם סבירים לעבור על חוקים - בלתי סבירים וכאלה שהם בולשביקיים. זה מה שקורה למעשה בשטח! ראה חוק רישוי עסקים סעיף 4 שלו : 100.00% לא עומדים בו.זהו חוק שהעבריינות מובנית בו.והוא הוגדר על ידי כבולשביקי.. ראה חוק התכנון והבניה : באיזה חנות אין גלריה לא תקנית/חריגה אחרת? איזה בניין נבנה 100.00% כחוק ? עזוב! בוא נכניס את נייה
כגזברית,
היא גם תחשב ותחלק את העמלות והכל יהיה בסדר.

niya

New member
ברור../images/Emo68.gif

את השוחד צריך להעביר לפרויז

פרויז1

New member
סליחה! אני לא מקבל

את מה שהזכרת. רק עמלות בגין שיווק חוקי של מוצר צריכה מיוחד במינו לסקטור ייחודי בשוק. "חוקי" אמרנו? לפי חוקי הסקטור הייחודי בשוק אשר מייצר משווק והצורך את מוצר הצריכה. תכיני בבקשה את מסכי וטבלאות המעקב - במעקב צפוף בזמן וכפול, למה שמתגלגל פה ים כסף ואני לא רוצה פריצות שיאפשרו מעילות גדולות, או כאלו שיתגלו אחרי הרבה זמן.

gamari

New member
תשמע

אני
סמים
צריכה
ממכר
שימוש |לא סחר ו
כל מה שקשור בעניין כסף, אני
הכל, כמובן רק מה שחוקי, מוסרי ולא נוגד שום כללי אתיקה ושום נורמות של אף חברה. עלי קוקה ? אני |
| , כמובן עד הרגע שזה עובר תהליך כימי והופך למשהו לא חוקי, אסור ע"פ חוק, ולא משנה איזה חוק. עמלות ? טוב זה כבר סיפור אחר... יש לי בעיה עם זה שתמיד מנסים לגזור ממני קופון... אפילו שמתי
שגם פה,,, ככה שאני לא מתרגש

niya

New member
גמרי הזהר בלשונך

ו/או בכתיבתך... ציטוט: "בעניין כסף, אני הכל, כמובן רק מה שחוקי, מוסרי ולא נוגד שום כללי אתיקה ושום נורמות של אף חברה." של אף חברה - לכל חברה הנורמות והחוקים שלה, אתה לא יכול לדעת... אל תבטיח מה שאתה לא יכול לעמוד בו...

gamari

New member
את מחפשת אותי בקטנות ?

שימי לב שסדר הכתיבה מוצג באופן כרונולוגי של חשיבות... קודם כל החוק א"כ המוסר אחרי המוסר מגיעים כללי אתיקה ( זה לא תמיד כתוב ) ורק בסוף ע"פ נורמות חברתיות... שזה בטח ובטח לא כתוב באף מקום אלא מקובל בחברה הרלוונטית... אמנם אין לי רקע משפטי אך בניסוח אני משתדל להזהר מאד.. אולי סדרי החשיבות שלי מעוותים, אבל זה כבר עניין אחר בקיצור, איך עבר הסופ"ש ? ? ?

niya

New member
אצלי עבר סבבה../images/Emo9.gif

וגם לא נרטבה הכביסה
- הספקתי להוריד אותה 5 דקות לפני הגשם
ומה אצלך

gamari

New member
רגוע

נהניתי קצת מהשמש.. בקדחתנות מחפש רכב... ליתר דיוק משהו ספציפי, סוזוקי ג'ימני (ג'יפ קטן וחמוד), הבעיה שכולם רוצים בין 3,000 ל 5,000 מעל המחירון, כאילו שזה זהב.. אז זה מעסיק אותי מעט. חוץ מזה, , שגרתי

niya

New member
../images/Emo88.gifחוצפנים../images/Emo70.gif

לבקש כל כך הרבה
, ועוד מפרסי????

פרויז1

New member
נראה שהביקוש גבוה

פעם קניתי פיאסטה ב- 5,000$ וזה היה 10% מעל למחירון. עוד אני מסכם פרטים אחרונים, נכנסו 2 בחורים לבית של המוכר באיחור של שעה מהמועד שקבע אתם. כמעט שהרמת הקולות עלו מדרגה. רצו את הפיאסטה.טענו שקבעו פגישה. הם רמזו שישלמו יותר. למזלי, המוכר היה אדם מכובד ואינטיליגנטי. אני ניצלתי את זה. אמרתי לו : תגיד, נניח שאני לא הייתי כאן. היית באמת עושה עסקה עם שנים כאלה?
הוא בחר למכור לי, לצאת הוגן וכמובן שלא להסתכן עם השניים הנ"ל. אני יצאתי מרוצה, מה זה "מרוצה" ? 10% מעל למחירון.

gamari

New member
אני לא דואג

בגלל שאני לא לחוץ אז אני אמצא מה שאני מחפש.. גם אם אשלם קצת יותר אבל לפחות אהיה בהרגשה טובה

פרויז1

New member
בו'נה ! הצ'לוו חורשת

בעדן שירז היה טעים להפליא. אגב: רוצה להיות שותפים ביבוא זעפרון חוראסאני מאירן, ביחד עם רונית. היא תספור ת'כסף ותחלק : מה דעתך? בדקתי מה יש לנו חוראסאני ? יצא לי רק 1 : הזמר הנודע בשכבר הימים : حاج ميرزا حبيب خراسانى ( האג' מירזה הביב חוראסאני ) פה תמצאו שיר (עַ'זַל) כולל קורות חייו בפרסית כאן את 2 האלבומים ששרדו.

למעלה