לכל מי שרוצה כלב ולא יכול

GrEeNwOmAn

New member
שאלון היכרות../images/Emo72.gif../images/Emo70.gif

הגעתם לשאלון הכי
בכל העולם כולו
1. שם מלא
2. תאריך לידה
3. באיזו חווה אתה רוכב
4. כמה זמן אתה רוכב
5. יש לך סוס? מי
6. ווסטרן או אינגליש
7. באיזה פורומים אתה
8. מס' אייסיקיו\אודיגו\מסנג'ר\אימייל
9. החברים\ות הטובים\ות שלך בפורום זה
10. סוס אהוב\סוסה אהובה\פוני אהוב\פונית אהובה
11. מי המדריכים
12. למה בחרת את הניק שיש לך בפורומים שיהיה לך בפורומים
13. מה המוטו שלך לחיים
14. מה המודל לחיקוי אצליך
15. מיהו הסוס האידאלי בשבילך
16. המילה שאתה אומר הכי הרבה
17. תאר את עצמך
18. כוסס ציפורניים או לא
19. שחית פעם בעירום
20. אם אי-פעם נלחמת עם ג'וק, מי ניצח
תאר את הקרב
21. מה אתה חושב על הפורום בזמן האחרון
22. מתי אתה הולך לישון בחופשים
ומתי אתה הולך לישון בזמן ביצפר
23. איזה צבע מכנס רכיבה אתה מעדיף
(בז', שחור, כחול, לבן, ירוק ואדום) 24. מה יותר נוח לך
מגפיים או צ'אפס
אם מה אתה רוכב בד"כ
25. מה אתה חושב על השאלון
מאיפו ההשראה

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הטלפון של החווה במעגן מיכאל?! אני צריכה את הטלפון שלהם... אני צריכה את זה בשביל הסוס שלי.. שהוא נולד שם..[ אני אודה מאוד למי שיתן לי את הטלפון..

SHoooooSH

New member
../images/Emo77.gif

1. שם מלא - שי ****
2. תאריך לידה - 16.11.87 3. באיזו חווה אתה רוכב - משמר העמק
4. כמה זמן אתה רוכב - כמעט 5 שנים 5. יש לך סוס? מי - לא 6. ווסטרן או אינגליש - אינגליש 7. באיזה פורומים אתה - ה"פ, דוליז וכאן... 8. מס' אייסיקיו\אודיגו\מסנג'ר\אימייל - אייסי 132810915 9. החברים\ות הטובים\ות שלך בפורום זה - כולם
10. סוס אהוב/סוסה אהובה\פוני אהוב\פונית אהובה - גיל כפיר ואוטי. 11. מי המדריכים - נעם 12. למה בחרת את הניק שיש לך בפורומים שיהיה לך בפורומים - כי חסמו אותי ב"שי פלטון"
13. מה המוטו שלך לחיים - בעעעע... 14. מה המודל לחיקוי אצליך- אה? 15. מיהו הסוס האידאלי בשבילך- אין לי מושג 16. המילה שאתה אומר הכי הרבה - אחסוך זאת מכם
17. תאר את עצמך - ? 18. כוסס ציפורניים או לא - לא 19. שחית פעם בעירום- לא 20. אם אי-פעם נלחמת עם ג'וק, מי ניצח תאר את הקרב - WTF?! 21. מה אתה חושב על הפורום בזמן האחרון- נחמד, קצת יבש 22. מתי אתה הולך לישון בחופשים ומתי אתה הולך לישון בזמן ביצפר - זה משתנה..... 23. איזה צבע מכנס רכיבה אתה מעדיף - בז' שחור וכחול. 24. מה יותר נוח לך מגפיים או צ'אפס אם מה אתה רוכב בד"כ - מגפיים 25. מה אתה חושב על השאלון מאיפו ההשראה- הא?

mkuzi

New member
טיפשונת!!!!!!

חפשי ב-144 מאיפה לילדים בני 10-15 לדעת טלפונים של מקומות נידחים כאלה...........

אורלי 7

New member
את צריכה להתקשר

לאורווה של הטורוברדים ולא לאורוות הקפיצות. אם הוא נולד שם הוא כנראה במית הגידול לטורוברדים שלהם וזה לא שייך לאורוות הקפיצות. נדמה לי שקוראים לבחור שם אילן אבל אני לא בטוחה. תנסי אולי להתקשר למרכזיה של הקיבוץ וישתנו לך את הטלפון שלו. או של כל אחראי אחר על אורוות הגידול.

אממ הסוס שלי נולד שם...

ואני רוצה לדעת עליו פרטים.. כאילו מה האמא שלו ומה האבא שלו למרות שאני יודעת בערך מה הסוג שלו.. ואני רוצה לדעת את התאריך לידה שלו ובן כמה הוא... ובשביל זה אני צריכה להתקשר לאלה שיש להם את הספר שבו רשומים כל הסוסים שנולדו אצלהם... הקטע הוא שאיך אני משיגה את הטלפון של הקיבוץ הזה?? והייתה פה מישהי שנתנה לי תטלפון פעם אבל הוא נאבד לי.. מישהי שרוכבת שם מידי פעם...

HORSE GIRL2

New member
אוקיי....

שם: מתן בן ציון.(אני בת ביי דה ווי). תאריך לידה: 31.5.88. חווה: מושב בית חנן. זמן: בערך שנה. סוס: הלאווי..... סגנון: אינגליש. פורומים: סוסים, רוכבים צעירים. אייסיקיו: יש למטה אבל- 251192435. חברים בפורום: עוד אין לי כל כך כי רק הצטרפתי, אבל הייתי שמחה להכיר. סוסים אהובים:(שמות?)ג'ט וטופז המלאכים. מדריך: אביעד. ניק: כי זה מה שאני....... מוטו בחיים: לנצל אותם(הם עוברים מהר...). מודל לחיקוי: אמא שלי. סוס אידיאלי: שיש לו צעד נוח, עובד טוב, לא עצלן, לא יותר מדי פרוע (בקיצר ג'ט/טופז). מילה שאני אומרת הרבה: נו אמא....../ משעמם לי. תיאור:(מראה?/אופי?) טוב....שיער שחור, עיניים חומות, אוהבת לישון עד מאוחר וללכת לישון מאוחר, מתה על סוסים וחיות בכלל(יש לי כלבה, דגים וארנבת), אוהבת ח-ו-פ-ש (שלא יגמר.....
), קצת טלוויזיה ונראה לי שזהו. כוססת: לא (נשבעת......). שחיה בעירום: רק באמבטיה. מלחמות עם ג'וקים: לפעמים, ברור שאני מנצחת(לי יש נעל...). הפורום בזמן האחרון: רק לאחרונה הצצרפתי והוא נחמד מאוד. שעת שינה בחופש: מתי שבא לי(בדרך כלל 12:30-1:00 אלא אם כן יש לי כוח או שאני יוצאת). " " בזמן בי"ס: בערך 11:30-12:00. צבע מכנס רכיבה: אין לי אבל שחור/כחול.(לבן הכי יפה אבל מתלכלך). מגפיים/צ'אפס: צ'אפס, איתם אני רוכבת בד"כ. השאלון: קצת ארוך, אבל מגניב ויעזור להכיר אחד את השני. איזו השראה???

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo59.gif של צ'ובות../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif

1. אבישג שנהר
2. 9.6.91
3. עמק זוהר
4. שלוש שנים
5.
6. אינגליש לשלטון
7. רוכבים צעירים, משחק החיים, המורדים, סוסים, דוליז, ניסויים
8. אייסי- 247211003 אודיגו- rozen אימייל- [email protected]
9. סתיו, שי.ל., רוני, הגר, דרור, שי.ט., דורון
, עדי
10. פוצ'יני, איקס, גלי, חוואג', פליקס, רוז
11. דפנה, יעל.ז., תמי
12. ירוק עולה
13. על סוסים- תנסה, תתמכר
ועוד אחד- תבלה, תהנה
14. בסוסים- דניאלה גרוס\עודד שמעוני\רודריגו פסואה
אגם רודברג
15. סוס ערבי טהור עם תעודות,ג'אמפר,דראסז'ניק , לבן גבוה, מבנה טוב
16. בזמן האחרון- סטייל
בגלל סתיו
ו- בעע
17. בציור ושתי מילים-
צנועה וחמודה
סתאם... אתם תגידו...בעע
18. לא, מגדלת, שיהיו יפות, מי שיבגוד בי נדקר
19. כן, במקלחת
20. כן
אני ניצחתי
לקחתי ספריי
ריססתי... הוא התמסטל, ומחצתי
21. מתעורר לחיים
סטייל
פפפ....
בעע 22. בחופש- מתי שבא לי
בזמן ביצפר- קשה לי לקום אז- 12
23. בז', לבן, שחור. ירוק אדם וכחול זה צבעוני כזה
הכל נייס... 24. נוח- צ'אפס
תחרויות- מגפיים. חורף- מגפיים. קיץ- צ'אפס
25. השאלון
במיוחד מי שהכין אותו. ההשראה מהמוח היפייפה

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

1. שם מלא יערה **** 2. תאריך לידה 11.3 3. באיזו חווה אתה רוכב היפודרום
4. כמה זמן אתה רוכב 3 5. יש לך סוס? מי כן. רמה
6. ווסטרן או אינגליש ווסטרן
שולטטטטטטטטט
7. באיזה פורומים אתה סוסים,פה, ניסויים (
) אממ....עוד כמה ולפעמים סאבלימינל והצל
8. מס' אייסיקיו\אודיגו\מסנג'ר\אימייל יסיקיו- 262346597 9. החברים\ות הטובים\ות שלך בפורום זה צאלה ושיר 10. סוס אהוב\סוסה אהובה\פוני אהוב\פונית אהובה סוסה- רמה כמובן... סוס- פנטום פוני ופונית-
שונאת פונים..
11. מי המדריכים עינת ולפעמים עוז 12. למה בחרת את הניק שיש לך בפורומים שיהיה לך בפורומים כי זה השם שלי.... 13. מה המוטו שלך לחיים אין...נראה לי... 14. מה המודל לחיקוי אצליך? גם אין... 15. מיהו הסוס האידאלי בשבילך פלאשי 16. המילה שאתה אומר הכי הרבה לא 17. תאר את עצמך 18. כוסס ציפורניים או לא לא (אמרתי לכם..
)
19. שחית פעם בעירום נופ 20. אם אי-פעם נלחמת עם ג'וק, מי ניצח תאר את הקרב כן...אני ניצחתי.... 21. מה אתה חושב על הפורום בזמן האחרון נחמט מאוד. 22. מתי אתה הולך לישון בחופשים ומתי אתה הולך לישון בזמן ביצפר בחופש מאוחר בביצפר אמממ 10/11 23. איזה צבע מכנס רכיבה אתה מעדיף(בז', שחור, כחול, לבן, ירוק ואדום) ג'ינס 24. מה יותר נוח לך מגפיים או צ'אפס אם מה אתה רוכב בד"כ מגפיים 25. מה אתה חושב על השאלון מאיפו ההשראה משאלונים קודמים

horse girl1

New member
טוב אז ככה......

1.שם:שי***** 2.תאריך לידה: 5.8.91 3.רוכבת בחוות:הפארק 4.אני רוכבת 4 שנים 5.סוסו:הלוואי..... 6.סוג רכיבה:אינגליש 7.פורום:רוכבים צעירים 8.אייי סי קיו: 258858344 מסנזר: [email protected] אימיל:[email protected] 9.אני חדשה עוד אין.... 10.סוס אהבו:גוליבר.. 11.מדריכה:לירון אטיאס 12.כינוי:כי זה מתאים לי 13.מוטו:אין 14.מודל לחיקוי:הרוכבים הטובים.... 15.הסוסו האידיאלי בשבילי:נוח שקט וחמוד 16.המילה שאני אומרת הכי הרבה:אהה 17.תאר את עצמך:שיער שחור עינים חומות..... 18.כוסס ציפורניים:כבר לא 19.שיחתה בעירום:לא 20.נלחמתה הזוק:בערך אני ניצחתי 21.אני חושבת על הפורום בזמן האחרון:הוא חביב 22.אני הולכת לישון בחופשיים ב-:אחת בלילה או בכלל לא בזמן בציפר בעשר אחת עשרה 23.צבע מיכנס רכיבה מעודף:שחור 24.יותר נוח לי:צ"אפס בדרך כלל אני רוכבת אם צ"אפס 25.אני חושבת שהשאלון נחמד ההשראה מה...

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo47.gif../images/Emo60.gif../images/Emo47.gif../images/Emo60.gif

1.אלה גולן. 2. 10.10.90 3.אני רוכבת ב-"גוקי קלאב" שברשפון!
4.אני רוכבת 6 שנים
5.לא אין לי סוס...
6.אינגליש
7.אני בפורום: רוכבים צעירים, סוסים, אוף טופיק, ניסויים וקצת בתמונות מצחיקות... 8.האי סי קיו שלי....229569551! 9.אני לא ממש מכירה פה אנשים חוץ מה לכתוב פה.. 10.סוס אהוב- קלייד
וג'רי
וסילבר
ואנדרו
והמלט
. סוסה אהובה- יהודית
פוני אהוב- טוי בוי, טושתי, פוני, שמוני, פוני שמוני, טושט...
פוני אהובה- ג'סיקה, ג'סי, ג'ס, פונית, קטיני....
11.המדריכה שלי זו רנה. 12.כי לא היה לי ניק אז סתם כתבתי טוי בוי! 13.כשדלת נסגרת חלון נפתח! 14.אבא שלי הוא המודל... 15.אםם....עדי אמרה לי שג'רי וקלייד...ושאני התלמידה שרוכבת אצלה בין הטובים על טוי בוי...אבל עדי עזבה... 16.טוי בוי, סוס, סוסים, לירון, אור, נועה , שי יואב, ריגר, רשל, רותם, אמא, אבא? 17.לא! 18.כוססת?! מה זו השאלה הזו?! תמיד, כל החיים! כבר אין לי מה לכסוס!!! 19.לא. 20.לא. 21.יבש! 22.מתי שבא לי בדרך כלל ב-12-1...ובבצפר ב-10 וחצי... 23.כחול או אפור. 24.נעליים נמוכות וצ'אפס. נעלים נמוכות לעבודה וצ'אפס!! 25....
אין תגובה
....

VanQuish

New member
שלי....

שם מלא: גיא...... ת.לידה: 19.8.89 באיזו חווה אתה רוכב: דני היי קיסריה כמה זמן אתה רוכב: 3 שנים יש לך סוס? מונקו KWPN בת 10 סגנון: אנגליש פורומים: מה שבא לי.... איסיקיו: 178755231 וכולם מוזמנים
חברים בפורום: כמעט כולם סוסה אהובה: מונקו שגורמת לי נזקים פיזיים קשים.. ומי שמכיר אותי יבין.. מדריכים: נועם זרד ועדי בז'ה סיבה לבחירת הניק: לא יודע.... סתם מוטו לחיים: ..... מודל לחיקוי: ???? הסוס האידיאלי: לא יודע... המילה שאני אומר הכי הרבה: ??? תיאור: שיער+עיניים חומות..... כוסס או לא: לא שחייה בעירום: לא שאני יודע..... מלחמה עם ג'וק: בדרך כלל אני מנצח.... מה אני חושב על הפורום: ..... מתי אני הולך לישון: מתי שאני רוצה, משתנה צבע מכנס מועדף: שחור, לא מתלכלך מהר מה יותר נוח: צ'אפס!!! אני רוכב בדר"כ עם צ'אפס מה אני חושב על השאלון: נחמד.. כמה שאלות מוזרות מאיפה ההשראה? נראה לי מאיזה שאלון מוזר שכבר היה פה... גם שם היה כתוב משהו על מלחמה עם ג'וק......

animals lover

New member
תשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif

1. שם מלא-דניאלה שוברס 2. תאריך לידה-9.9.1988 3. באיזו חווה אתה רוכב? חוות ווסטרן במוצא עלית, שנה הבאה גם בכפר שמואל! 4. כמה זמן אתה רוכב? 5 שנים. 5. יש לך סוס? מי? אין לי....אבל אני רוצה! 6. ווסטרן או אינגליש? ווסטרן,שנה הבאה גם אינגליש!!! 7. באיזה פורומים אתה? רוכבים צעירים וסוסים. 8. מס' אייסיקיו\אודיגו\מסנג'ר\אימייל-אייסיקיו-159763963 אי-מייל: [email protected] 9. החברים\ות הטובים\ות שלך בפורום זה? יש הרבה! 10. סוס אהוב\סוסה אהובה\פוני אהוב\פונית אהובה? אין סוס שמועדף עליי-אני אוהבת את כווווווווולם!!! 11. מי המדריכים? ראובן זמורה. 12. למה בחרת את הניק שיש לך בפורומים שיהיה לך בפורומים? כי אני נורא אוהבת חיות!!! (ואני יודעת שכותבים Animal Lover). 13. מה המוטו שלך לחיים? דיי לניסויים בבעלי חיים!!! 14. מה המודל לחיקוי אצליך? כל אלה שפעילים למען בע"ח! 15. מיהו הסוס האידאלי בשבילך? סוס ממושמע שלא עושה בעיות ובכושר פיזי טוב! 16. המילה שאתה אומר הכי הרבה? לא! 17. תאר את עצמך-שיער חום-שטני, עיינים חומות, גובה-1.70..... 18. כוסס ציפורניים או לא? כשאני מתרגשת או במתח אז לפעמים...
19. שחית פעם בעירום? כן-באמבטיה! 20. אם אי-פעם נלחמת עם ג'וק? מי ניצח? תאר את הקרב? אני לא נלחמת עם ג'וקים! גם הם חיות! 21. מה אתה חושב על הפורום בזמן האחרון? נחמד, קצת יבש... 22. מתי אתה הולך לישון בחופשים ומתי אתה הולך לישון בזמן ביצפר? בחופשים-לפעמים ב-1:00 בלילה, בימי ביצפר-23:00. 23. איזה צבע מכנס רכיבה אתה מעדיף(בז', שחור, כחול, לבן, ירוק ואדום)? ג'ינס רגיל.....אבל שאני ארכב אינגליש אני רוצה שחור ובז'... 24. מה יותר נוח לך מגפיים או צ'אפס אם מה אתה רוכב בד"כ? מגפיים!!! 25. מה אתה חושב על השאלון מאיפה ההשראה? משאלונים קודמים-כבר לא מקורי במיוחד...

TauraMan

New member
טוב..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני ממינת שאלות אגב
1. שם מלא: דורון גלאון 2. תאריך לידה:19.8.89 מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. באיזו חווה אתה רוכב?עין המפרץ אימפריה!!!! 4. כמה זמן אתה רוכב?7 שנים 5. יש לך סוס? מי?לא, אבל דילז הוא קבוע.. 6. ווסטרן או אינגליש?אינגליש! 7. באיזה פורומים אתה?ר"צ, סוסים וניסויים
8. מס' אייסיקיו\אודיגו\מסנג'ר\אימייל?146825548 9. החברים\ות הטובים\ות שלך בפורום זה:כולם בערך... 10. סוס אהוב\סוסה אהובה\פוני אהוב\פונית אהובה?טאאאאאאורה!! 11. מי המדריכים?שמעון להט 12. למה בחרת את הניק שיש לך בפורומים שיהיה לך בפורומים? זה השם תחרויות של טאורה... אגב!!! מהיום אני שנה בפורום!!!!!!!!!!!!!

Shai Felton

New member
חחחחח דורון../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

את שנה בפורום סוסים! הפורום הזה עוד לא קיים שנה

למעלה