לכל מי שרוצה כלב ולא יכול

TauraMan

New member
נכון.. חחח../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני שנה רשומה לתפוז...

JustAlona

New member
אני מה- 24/4,

ז"א שאני בערך שנה ו4 חודשים

פאקקקקקקה!!

1. שם מלא: דרור מלמן 2. תאריך לידה: 29.5.88 3. באיזו חווה אתה רוכב: חוות הפארק אימפריה.. 4. כמה זמן אתה רוכב: 6 שנים 5. יש לך סוס? מי: אפולו המלךךךךך!!!
6. ווסטרן או אינגליש: ברור שאינגליש! 7. באיזה פורומים אתה: ר"צ וסוסים.. 8. מס' אייסיקיו\אודיגו\מסנג'ר\אימייל: אייסיקיו: 150861045 אודיגו אני כמעט ולא משתמשת.. מסנג'ר מחקתי אתמול!.. אימייל: חסויי!! 9. החברים\ות הטובים\ות שלך בפורום זה: דורוני כפרה עליה!, שיץ' גה גה, סתיו, שילילית ורעות מתלמי מנשה!.. 10. סוס אהוב\סוסה אהובה\פוני אהוב\פונית אהובה: אפולו אהוב עלי ביותר.. אף אחד לא משתווה אליו!.. 11. מי המדריכים: ליאון פבריקנט 12. למה בחרת את הניק שיש לך בפורומים שיהיה לך בפורומים: כי אפולו מלך! ואני מציינת עובדה!.. 13. מה המוטו שלך לחיים: אם אין אני לי.. אפולו לי.. 14. מה המודל לחיקוי אצליך: לודגר בירנבאום!! 15. מיהו הסוס האידאלי בשבילך: אפולו 16. המילה שאתה אומר הכי הרבה: לא יודעת. 17. תאר את עצמך: פפ פפפ פפפפפפ!! 18. כוסס ציפורניים או לא: אם הכוונה לאוכלת ציפורניים.. אז כן..
19. שחית פעם בעירום: מייבי.. 20. אם אי-פעם נלחמת עם ג'וק, מי ניצח תאר את הקרב: אני הורגת כל יום עכבישים ונמלים בחדר שלי.. זה נחשב לנצחון.. היום הרגתי נמלה ועכביש.. 21. מה אתה חושב על הפורום בזמן האחרון: נחחחחחחחמד! 22. מתי אתה הולך לישון בחופשים ומתי אתה הולך לישון בזמן ביצפר: בחופש יוצא גם ב-4.. בעיקר ב-2-3.. ובבצפר בסביבות 12.. 23. איזה צבע מכנס רכיבה אתה מעדיף(בז', שחור, כחול, לבן, ירוק ואדום): שחור, כחול כהה ולבן!.. 24. מה יותר נוח לך מגפיים או צ'אפס אם מה אתה רוכב בד"כ: צ'אפסים הכי נוח לי.. ואני רוכבת עם צ'אפסים!..

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo9.gif•../images/Emo42.gifאני../images/Emo42.gif•../images/Emo9.gif

1. שי עדי טלמור 2. 27.10.1988 3. מרכז רכיבה תלמי מנשה חחחחח 4. 7 שנים יחד עם היומולדת שלי... זה בקרוב... 5. לא
אבל יש סוס שאני אוהבת! צ'יקו!!! 6. אינגליש 7. בנות, סוסים, ניסויים (חחח) 8. אייסי:313371819 מסינג'ר: [email protected] 9. אמממ כולם(= חוץ מכסאות למינהם(מאווווווה
) 10. צ'יקו המלך!!!! ופוני פליפרון התותחון!!! 11. חיים לוי 12. ככה בלי שום סיבה... הוא מכוער... 13. you dont know what you got... till its gone 14. רודריגו פסואה
חח 15. בלובט...סוס מושלם1!! 16. חלש 17. מה כבר יש לתאר
18. כמובן שכןןןןן
19. לא עניינכם
חרמנים 20. ברור שלא!! אני רואה ג'וק ואני בורחת לחדר שלי ולא יוצאת עד שהוא מת. 21. אמממ חביב++ 22. בחופש? תלוי יכול להיות ב12-1 ככה ויכול להיות גם ב7 בבוקר יום אחרי.. בביצפר 12-1 ככה... 23. בז', או שחור... אבל לבן הכי יפה 24. צ'אפס!!! ורק עם צ'אפס... 25. שאלה חלשה

צדק8

New member
בלעכס.

1. שם מלא
שחר גיא
שם דוחה.. 2. תאריך לידה
19.8.88
3. באיזו חווה אתה רוכב
בהזורע ובמשמר העמק. 4. כמה זמן אתה רוכב
ווסטרן 4-5 ואינגליש חצי שנה. 5. יש לך סוס? מי
לא
. אבל כפיר ואריזונה הם הקבועים שלי^^ לפחות אני משתדלת שאריזונה תהיה.. 6. ווסטרן או אינגליש
גם וגם^^ 7. באיזה פורומים אתה
קוויזים, ה"פ- הסרט, דוליז מדי פעם, ר"צ, סוסים וניסויים !טחח..אבל אני לא כותבת הרבה.. 8. מס' אייסיקיו\אודיגו\מסנג'ר\אימייל
330096673.אין.אין. [email protected] 9. החברים\ות הטובים\ות שלך בפורום זה
לא הרבה
רק שי ודניאלה. 10. סוס אהוב\סוסה אהובה\פוני אהוב\פונית אהובה
כפיר ובז, אריזונה,אין, אוטי וסופי. 11. מי המדריכים
נעם. 12. למה בחרת את הניק שיש לך בפורומים שיהיה לך בפורומים
אישי.. 13. מה המוטו שלך לחיים
ס'תכלו בחתימה שלי ותראו. 14. מה המודל לחיקוי אצליך
אין. אולי נעם..לויודעת
15. מיהו הסוס האידאלי בשבילך
כפיררררר
16. המילה שאתה אומר הכי הרבה
נוו..., זונע, לא נראה לי. 17. תאר את עצמך
שיער חום קצר מדורג נפוח, עיניים בצבע משתנה, עצלנית, טיפה מפונקת (
טוב, הרבה), שונאת ללכת (כאילו, בזמן רכיבה),אוהבת את הפינת מים
18. כוסס ציפורניים או לא
כן..אין לי בכלל לבן.. 19. שחית פעם בעירום
לא...אבל מי יודע.. 20. אם אי-פעם נלחמת עם ג'וק, מי ניצח תאר את הקרב
אני לא נלחמת בג'וקים, אני קוראת לאח שלי שיעשה את זה. 21. מה אתה חושב על הפורום בזמן האחרון
הוא בסדר... 22. מתי אתה הולך לישון בחופשים ומתי אתה הולך לישון בזמן ביצפר
סביבות 12 בלימודים, סביבות 3 בחופש. 23. איזה צבע מכנס רכיבה אתה מעדיף(בז', שחור, כחול, לבן, ירוק ואדום)
סגול
24.מה יותר נוח לך מגפיים או צ'אפס אם מה אתה רוכב בד"כ
באינגליש מגפיים. בווסטרן נעלי עבודה. 25. מה אתה חושב על השאלון
הוא נחמט..קצר..

puremelody

New member
אני

הגעתם לשאלון הכי בכל העולם כולו 1. שם מלא: ג'סי 2. תאריך לידה" 12-08-84 3. באיזו חווה אתה רוכב:רילקסוס 4. כמה זמן אתה רוכב: 3 שנים 5. יש לך סוס? מי: אין... 6. ווסטרן או אינגליש:ווסטרן 7. באיזה פורומים אתה:בון ג'ובי, חמוסים,בע"ח והפורום הזה 8. מס' אייסיקיו\אודיגו\מסנג'ר\אימייל:157294111 9. החברים\ות הטובים\ות שלך בפורום זה:לא מכירה ממש... 10. סוס אהוב\סוסה אהובה\פוני אהוב\פונית אהובה:סקיפ המלך בונבון וגו 11. מי המדריכים: לילך 12. למה בחרת את הניק שיש לך בפורומים שיהיה לך בפורומים:סתם... 13. מה המוטו שלך לחיים: LOVE IS EVERYTHING BABY 14. מה המודל לחיקוי אצליך אנשים שיש להם מספיק ביצים להגשים את חלומותיהם 15. מיהו הסוס האידאלי בשבילך: סוס קשה 16. המילה שאתה אומר הכי הרבה: I LOVE U 17. תאר את עצמך: לא יכולה... 18. כוסס ציפורניים או לא: לא 19. שחית פעם בעירום:כן עם החבר שלי 20. אם אי-פעם נלחמת עם ג'וק, מי ניצח תאר את הקר:חייה ותן לחיותב 21. מה אתה חושב על הפורום בזמן האחרון:המ... 22. מתי אתה הולך לישון בחופשים ומתי אתה הולך לישון בזמן ביצפר:סיימתי ביצפר אז...מתי שבא לי 23. איזה צבע מכנס רכיבה אתה מעדיף(בז', שחור, כחול, לבן, ירוק ואדום): ג'ינס 24. מה יותר נוח לך מגפיים או צ'אפס אם מה אתה רוכב בד"כ: מגפיים 25. מה אתה חושב על השאלון מאיפו ההשראה: נחמד ו..לא יודעת

לא ניראה לי שמישהו יקרא את זה...

תמרה קלבלט relais du pachis פעם שנתיים בסברה ערביינס ומידי פעם אני אתחיל לבוא לג'וקי כשאהיה בארץ... כמעט 5 שנים כן סוסה-מירבל אינגליש,פוני גיימס רוכבים צעירים,כלבים,חתולים,בע"ח,נוער בחול... *** טוי בוי-זאת היחידה שאני מכירה כי בא לי אני עוד מחכה לאודי טי טי שלי... את עצמי-אני עושה את זה הכי טוב... הסוסה שלי תעופו ממני,תנו לי לנשום,די להדבק...בקיצור אני בדדניקית...:) נראה לך שיש לי כוח??? לא לא כן הג'וק ניצח-זה היה אחז מוזר שעלה במדרגות והיו לו צבתות אז ברחתי לבית של שכנים שלי... יבש בימים רגילים 11-00 בחופש 10 כי אני נוסעת לחווה בשש בבוקר שחור,בורדו צ'אפס צ'אפס ארוכים (כמו של קאו בוי) דבילי השאלות

בעע../images/Emo12.gif

בעע, אני עונה שוב דרך דארק אנג'ל: 1. אבישג שנהר 2. 9.6.91 3. עמק זוהר 4. שלוש שנים 5. 6. אינגליש לשלטון 7. רוכבים צעירים, משחק החיים, המורדים, סוסים, דוליז, ניסויים 8. אייסי- 247211003 אודיגו- rozen אימייל- [email protected] 9. סתיו, שי.ל., רוני, הגר, דרור, שי.ט., דורון, עדי 10. פוצ'יני, איקס, גלי, חוואג', פליקס, רוז 11. דפנה, יעל.ז., תמי 12. ירוק עולה 13. על סוסים- תנסה, תתמכרועוד אחד- תבלה, תהנה 14. בסוסים- דניאלה גרוס\עודד שמעוני\רודריגו פסואהאגם רודברג 15. סוס ערבי טהור עם תעודות,ג'אמפר,דראסז'ניק , לבן גבוה, מבנה טוב 16. בזמן האחרון- סטייל בגלל סתיוו- בעע 17. בציור ושתי מילים- צנועה וחמודהסתאם... אתם תגידו...בעע 18. לא, מגדלת, שיהיו יפות, מי שיבגוד בי נדקר 19. כן, במקלחת 20. כן אני ניצחתי לקחתי ספריי ריססתי... הוא התמסטל, ומחצתי 21. מתעורר לחייםסטייל פפפ.... בעע 22. בחופש- מתי שבא לי בזמן ביצפר- קשה לי לקום אז- 12 23. בז', לבן, שחור. ירוק אדם וכחול זה צבעוני כזה הכל נייס... 24. נוח- צ'אפס תחרויות- מגפיים. חורף- מגפיים. קיץ- צ'אפס 25. השאלון במיוחד מי שהכין אותו. ההשראה מהמוח היפייפה

אני...

1. יעל כהן 2. 6/7/90 3. הפארק 4. 2 5. לא
6. אינגליש!! 7. רוכבים צעירים 8. 170908721 9. כמעט כולם 10. סול גוליבר קלאו 11. גלי ולירון 12. כי אני אוהבת סוסים 13. חיים רק פעם אחת 14. רוכבים מקצועים 15. ג'מפר סוס עם אופי טוב קצב טוב ונוח 16. אין 17. אמ.. שיער שטני עניים ירוקות 18. לא 19. במקלחת 20. אני ניצחתי 21. נחמד 22. בחופש מתי שבא לי וביצפר בסביבות 12 משהו כזה 23. כחול כהה 24. צ'אפס ואני רוכבת איתם בדרך כלל חוץ מבחורף ובתחרויות 25. שאלון נחמד

JustAlona

New member
ארג

1. שם מלא- אלונה 2. תאריך לידה- עוד 7 שעות וארבעים ד', ז"א, 20/8/91 3. באיזו חווה אתה רוכב- לא רוכבת, אבל, חוות אמיר בבאר טוביה 4. כמה זמן אתה רוכב- השנה זו השנה ה4. 5. יש לך סוס? מי-
6. ווסטרן או אינגליש- ווסטרן דע
7. באיזה פורומים אתה- בנות דוליז התאומות אולסן ור"צ. 8. מס' אייסיקיו\אודיגו\מסנג'ר\אימייל- למי שיש, יש. ולמי שאין, מוזמן לבקש, אני לא בטוח אתן... 9. החברים\ות הטובים\ות שלך בפורום זה- פיצי
10. סוס אהוב\סוסה אהובה\פוני אהוב\פונית אהובה- פדרו
11. מי המדריכים- אמיר, אורי, ירדן 12. למה בחרת את הניק שיש לך בפורומים שיהיה לך בפורומים- מה אני יודעת, ככה. 13. מה המוטו שלך לחיים- וואטאבר אנד ראסמי לשלטון. 14. מה המודל לחיקוי אצליך- צליל, אוֹנס[לאמכירות, נועה, מפורום דוליז], וסנופקין, נא לא לשכוח, וזהו. 15. מיהו הסוס האידאלי בשבילך- אינ'לי כוח עכשיו, סוסו מושלם לווסטרן, צבע פלומינו, לא איטי, ולךא מהיר, לא עצלן, וכו'. 16. המילה שאתה אומר הכי הרבה- ראסמי
17. תאר את עצמך- אוהבת את סנופקין
18. כוסס ציפורניים או לא- לא 19. שחית פעם בעירום- לא 20. אם אי-פעם נלחמת עם ג'וק, מי ניצח תאר את הקרב- אני
21. מה אתה חושב על הפורום בזמן האחרון- אמממ, מלא דיונים, ומלא
ים 22. מתי אתה הולך לישון בחופשים ומתי אתה הולך לישון בזמן ביצפר- חופש, סביבות 1-2, ביצפר, 12 בערך 23. איזה צבע מכנס רכיבה אתה מעדיף(בז', שחור, כחול, לבן, ירוק ואדום)- ג'ינס 24. מה יותר נוח לך מגפיים או צ'אפס אם מה אתה רוכב בד"כ- מגפיים
25. מה אתה חושב על השאלון מאיפו ההשראה- משעמם.

mkuzi

New member
תשובתי..............

לי נראה שהגעתי לשאלון הכי חרוש והכי ארוך בכל הפורומים של תפוז: 1) עידו בלינקוב. 2) 23/3/89 3) שם החוה שלי: "החוה של דנה". 4) אני רוכב בערך 4 וחצי שנים. 5) אין לי סוס לצערי הרב..... 6) אני רוכב בסגנון ווסטרן. 7) אני חבר רק בפורום הזה. 8) מה זה מס' מסנג'ר מה זה מס' אודיגו מה זה אודיגו בכלל?????? ס'תכלו בכרטיס אישי שלי בשביל האימיל. 9) אני לא מכיר אף אחד בפורום הזה בצורה אישית. 10) הייתה לי פעם סוסה אהובה בשם "אטלנטה" אבל החוה מכרה אותה לא מזמן. 11) דנה מנהלת החוה היא המדריכה היחידה. 12) מה??????? 13) אין לי מוטו לחיים יש לי מוטו לפורום והוא: "מאחורי כל זוג עיינים יש נשמה" 14) עוד פעם: מה??????????. 15) הסוס האידאלי בשבילי: סוס שקט, בעל כושר הבנה של תרגילים, מגזע קווטר, סוס שמסוגל לעבוד עם מתגים "חלשים" וכו' 16) אין לי מילה שאני אומר הרבה פעמים. 17) אני נמוך רזה ואוהב חיות. 21) הפרום ממש בסדר חוץ מהשאלון הזה. 22) אני הולך לישון מאוחר בחופשים ומוקדם בימי ביצפר. 23)אני אוהב צבע כחול למכנס הרכיבה. 24) מעולם לא התנסתי בצ'אפס אבל זה ניראה נורא יעיל ונוח מגפיים גם נוחים. 25) השאלון הזה: חרוש מדי, ארוך מדי, ויש לו שאלות לא מבנות ומטומטמות אבל הרוב בסדר. ???????????????

תשובות..

1.ליבי גליקסמן 2. 20.7.88 3. חוות אמיר 4. 3 שנים 5. לצערי לא 6. אינגליש 7. רוכבים צעירים,סוסים,זכויות בע"ח 8 .142708527 מס אייסי 9. פיצי,butermilk 10.מונטה המלך,ונוס,בריגיט,בלדזור,שרי,טומי,פולי 11. מיכלושששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש 12.כי אני מתה על מונטה 13.אין לי ממש זה יותר ש:על תוותר על החלומות שלך ואל תיתן לאחרים לעצור אותך מלהגשים אוןתם ולהרגיש את מה שאתה מרגיש 14.אין לי 15.סוס שאני והוא נתחבר לשני בצורה הטובה ביותר 16.תסתמי 17.מטר וחצי שיער חום עניים חומות מכוערת אין כ"כ מה לתאר 18.כן, ובדיוק באותו רגע שקראתי את השאלה כססתי 19לא 20.אני אבל בד"כ אני לא הורגת אותם כי הם לא עשו לי שום דבר רע אז למה לא לתת להם לחיות 21.חמוד ביותר לפעמים קצת יבש אבל סוסי מאד ומתוק כמו דבש 22. 4:30 או 5:00 ובביהס ב12-12:30 23 בז' 24.לא ניסתי צאפס רק מיני אפס ושנהם נוחים. בד"כ עם מגפיים ומיני צאפס 25. חמוד מאד וחלק מהשאלות מקוריות מאיפו אני יודעת זה שלך לא שלי

Pukolulo

New member
אמממ...תשובות לשאלון

1. שם מלא - פלג (אם אני התרגלתי, גם אתם תצליחו
) 2. תאריך לידה - 27.11.89 3. באיזו חווה את רוכב - חוות נטלי... 4. כמה זמן - שנתיים 5. יש לך סוס - לא..אבל יש סוס בחווה שלי שאני היחידה שרוכבת עליו, ואנחנו נורא קשורים...אני מאוד אוהבת אותו וכולם שונאים אותו....הוא קצת טיפש אבל לאנורא...התרגלתי. 6. ווסטרן..אינגליש זה
!
7. פורומים - כאן, אביב גפן, ומידי פעם הודעות פה ושם בפורומים שונים. 8.איסיק - 168043503 9. חברים בפורום - זו בדיוק ההודעה השניה שלי כאן..אז אממ..אין לי אבל אשמח להכיר כמובן
10.סוס אהוב - הארלי, הסוס שסיפרתי עליו מקודם.. יש רק פונית אחת אצלנו בחווה, ואני לא אוהבת אותה! אז אממ..אין לי 11.אמממממ.אור ולפעמים נטלי.. 12.ניק - אמ..לא יודעת, מה שעלה לי בראש... 13. מוטו - All You Need Is Food 14. מודל לחיקוי - אבא שלי 15. סוס אידאלי - סוס ממושמע, ונוח. 16. מילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים - בוטנים...(יש לי אובססיה..
) 17. תאר את עצמך - שיער קצוץ כתום (לא טבעי..) עיניים כחולות, אני אמ דיי נמוכה , לא משו רזה ,לא שמנה... מחורפנת, משוגעת, מטורפת , אובססיבית. 18. כוססת - כן!! רר....תמותו כולכם... 19.שחית בעירום - לא ממש...כמו שאמרו לפניי, באמבטיה זה נחשב?! 20 . מלחמה עם ג'וקים - כמובן, אני תמיד נלחמת עם ג'וקים. 21. הפורום בזמן האחרון ממש טוב [בהתחשב בכך שבזמן האחרון הוא הזמן היחיד שאני קיימת בפורום הזה..
) 22. לישון - בחופש בערך ב12 1...ובלימודים ב11 ככה... 23.אני מעדיפה מכנס ג'ינס סטרצ' כי זה הכי נוח לרכיבה . 24.מגפיים או צ'אפס - מה זה צ'אפס?! ואני רוכבת עם אוסטרליות!
25.שאלון נחמד. כל מילה נוספת מיותרת!:)

צדק8

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי את המוטו ! אפשר לאמץ ? ופלג זה שם יפההההההההההה !

למעלה